Şimdi Ara

NUKER CHAR REHBERİ. RESİMLİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
88.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tugrulguclu

quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

En çok farm isteyen fakat en zevkli char ..
    Fakat bişi sorucam , ben 1h sword umdan sıkıldım Full int Spear açmayı düşünüyorum ^^ Hazır Eu larda geldi . Eu ları en iyi bu def eder değil mi ?
    Ben her char ın bir rakibi oldugunu düşünürüm. .. int lere karşı Blader gibi .. Arada daglar kadar fark yoksa Blader alır bu yüzden ..
    ÖzeLLikLe coLd nuke az dmg fkt 15 sn oldugu için yatırır.. Full int yatırmak içindir , tanker değildr . Fkat o zmn neden shieLd kullanalım ki ?

Sırf cold nuke giden arkadaşlarım çok ezik dediydiler. Bende dogrudur dedim , çok az dmg veriorsun ztn az HP n var alchemy de geldi.. [[ Alchemy tatışılır freeze basan yok =S ]] Ama aklımda hep dondurmak kaldı .. %50 nede olsa hiç az değiL.. GuıLd War Larda beLkide en etkili char lardan biri olur CoLd nuker ..

Bu dediklerime katılıyor musunuz ?
    Ve cold nuker arkadaşım var mı ? Bana nasıl oldugunu anlatacak :=))
    Cold nuke , light el yakması nasıL ? yada Cold imbue light nuke :=) ?

dondurmak istiyon ama bide şu yonden bak sen nukesin hemen tek yada max 3 skiller hedefe ulaşmaya çalışıyosun aksi bi durumda verilecek block degeri senin hp için zaten bulunmaz bi nimet.shield kullanama derim spear al eline +7 ini bas direk fire nuker +light nuke il sonuca git .codlldaki phy defesn artırıcılar bilmem armor giyinmeler falan bana göre hikaye giyeceksin defasnsını düşünmeden hedefe ulaş bide cold imbue demişsin yada ligth çok saçma olur char aç dene hemen .fire ile yakılan elle atıla nukenin hasar maxdır ;) neyse burdayım tartışalım :D

Ne öyle o 5 sn lik pvp ıyy hiç sevmem
    üstüm 32 den sonra full +2 , +3 olacak .
    Shield sevmiorum . SpeaR ile stun da atarım ne güzeL !
    El yakma fire diorsan bu cold + light nuker lar saglamdır diyenlere ne diosun ?
    Eger max ise zaten mecburen Fire el yakma vericem fakat light ın hızlı kosma skill i Grass of Walk muydu neydi o full max olacak kendi lv imde hızlı lv kasmak için !
    +7 mi basiyim +5 basarsam gurban kesecem
    cok kolaysa sen bana bas wer ^^___^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 17 Aralık 2007; 17:56:56 >

• quote:

quote:

quote:

Fakat bişi sorucam , ben 1h sword umdan sıkıldım Full int Spear açmayı düşünüyorum ^^ Hazır Eu larda geldi . Eu ları en iyi bu def eder değil mi ?
    Ben her char ın bir rakibi oldugunu düşünürüm. .. int lere karşı Blader gibi .. Arada daglar kadar fark yoksa Blader alır bu yüzden ..
    ÖzeLLikLe coLd nuke az dmg fkt 15 sn oldugu için yatırır.. Full int yatırmak içindir , tanker değildr . Fkat o zmn neden shieLd kullanalım ki ?

Sırf cold nuke giden arkadaşlarım çok ezik dediydiler. Bende dogrudur dedim , çok az dmg veriorsun ztn az HP n var alchemy de geldi.. [[ Alchemy tatışılır freeze basan yok =S ]] Ama aklımda hep dondurmak kaldı .. %50 nede olsa hiç az değiL.. GuıLd War Larda beLkide en etkili char lardan biri olur CoLd nuker ..

dondurmak istiyon ama bide şu yonden bak sen nukesin hemen tek yada max 3 skiller hedefe ulaşmaya çalışıyosun aksi bi durumda verilecek block degeri senin hp için zaten bulunmaz bi nimet.shield kullanama derim spear al eline +7 ini bas direk fire nuker +light nuke il sonuca git .codlldaki phy defesn artırıcılar bilmem armor giyinmeler falan bana göre hikaye giyeceksin defasnsını düşünmeden hedefe ulaş bide cold imbue demişsin yada ligth çok saçma olur char aç dene hemen .fire ile yakılan elle atıla nukenin hasar maxdır ;) neyse burdayım tartışalım :D

Eger max ise zaten mecburen Fire el yakma vericem fakat light ın hızlı kosma skill i Grass of Walk muydu neydi o full max olacak kendi lv imde hızlı lv kasmak için !

:D astral immortal :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

:D astral immortal :D

Astral , immortal ? Tanımam etmem salla..

Yazdıklarımı okudum benim için en iyisi hybird ona krr verdim nasılım ?
    ama gaç İnt gaç Str?
    2-1 olmayayım , nuke ile iyi dmg vermek istiyorum çünkü . Sonra kafaya godum mu tmmdır
    Şimdi sen söylediklerini grei mi alıyorsun ? buıld hakkında yorum yapmamıssın

• şimdi çok deişik bii durum bence senin char oynama yetenegine göre deişiyo herşey .int bowman var tanıdıgım nukede atıyo çokda güzel oynuyo kaçarak adamı neye ugradıgını şaşırtıyot.düşünebiliyon mu bowman fullint nuker neyse bide glavier blader gördüm oyle bi weapon deiştiriyoki videolarıda var aklın hayalin durur yani ;) hybirdde güzel ama 2-1 5-2 7-1 7-2 falan bir suru haybirde war :D
  • quote:

şimdi çok deişik bii durum bence senin char oynama yetenegine göre deişiyo herşey .int bowman var tanıdıgım nukede atıyo çokda güzel oynuyo kaçarak adamı neye ugradıgını şaşırtıyot.düşünebiliyon mu bowman fullint nuker neyse bide glavier blader gördüm oyle bi weapon deiştiriyoki videolarıda var aklın hayalin durur yani ;) hybirdde güzel ama 2-1 5-2 7-1 7-2 falan bir suru haybirde war :D

2-1 qötü
    Glaive blade değil , ben int SpeaR acacam..
    Bow da değiL . ok alacak inventory yok

5-1 nasıl ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 17 Aralık 2007; 18:39:56 >

• walla düşün heksual olucaksan heksual pasivlerde hp artırıcı var ordanda buyuk kazancın olur :D ama int kasma derim ben :D iyice düşün :D
  • quote:

walla düşün heksual olucaksan heksual pasivlerde hp artırıcı var ordanda buyuk kazancın olur :D ama int kasma derim ben :D iyice düşün :D

4-1 , 5-1 fln nasl denyen var mı ?

4-1 , 5-1 olmasına gerek yok 6-1 fln da olur
    Ne düşünüyorsunuz bu hybirdler hakkında ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 18 Aralık 2007; 8:10:37 >
  • quote:

quote:

walla düşün heksual olucaksan heksual pasivlerde hp artırıcı var ordanda buyuk kazancın olur :D ama int kasma derim ben :D iyice düşün :D

• quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

quote:

str oranını minimumda tutmak en verimlisi.
    9:1 iyidir hybrid olarak.
    Ama şu anki skiller itibariyle snow shield gibi bir güzelliğin varken full int gidip max damage ye ulaşıp 120 sn içinde rakibini kesmeye çalışmak da çok mantıklı.
    bleed+light nuke veya soul emperor+light nuke

• Sardo
  • @n[teta]mad
    Aynısını bende düşündüm fakat ,
    Heuksal skill lerini de kullanacagım , phy. atack yaptıkları için Str ye de vermem gerekli değiL mi ?
    Heuksal skill leriyLe iyi dmg veririm . Aynı zamanda bir miktarda olsa yüksek olur Hp'm ..
    Full int denedim , zevkLi idi heuksal katınca daha zevKli olur herhalde diye düşündm ^_^
    9-1 deneyebilirm..^.^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 18 Aralık 2007; 19:42:40 >
  • Peki nuker pro mu giymeli armor mu ?_? (ona göre set alcam )
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdsng

Benim 2 ay önceki skillerim, mail'imde buldum.

$uan fire/lightning mastery 80.
    Heuksal glavie skilleri max.
    Tüm imbuelerde full ve max.

Biraz abarttim galiba :)

Hesapladiğimda 300k yı geçik sp kullanmı$ım chara :)

elyakmanın ikisinide açmışın halbuki tek elyakma kullanıon fazla sp yeme haramdır:D

• arkadaşlar şimdi kullandığım char'a full int verdim
    char lvl 51
    fire 50
    cold 40
    lighting 43
    bicheaon da 25
    1)lvl 30 olduktan sonra direk nukelerle işe giriştiğim için bicheon skillerini kullanmıyorum acaba bicheonu silip yerine heuksal açsam ve sadece pasif skiline versem sizcede mantıklı olmazmı?
    2 ) bicheonu un pasif skili çok gereklimi?
    3) gerektirse cold fire ve heuksalı maxlayıp lighting i gittiği yere kadar uplasammı?
    bu üç konuda yardımcı olursanız sevinirim
  • ya ben daha oyuna yeniyim swordçu açtım garment giydim full int ama skill konusunda karasızım hangilerine veriyim nekadar vereyimm yanlız bana lvl 80 üzerinden vermeyin düşük lvl ler üzerinden verin ya bide siz hepsine vermisiniz ben lighting fire bicheon düşünüorum çünkü colda vercek kadar sp toplayamam heralde bilmiorummm ya çok kararsızıım lütfenn pls cevap NOMAD PLS CEVAPPPPPPPP YARDIMINA İHTİYACIM WARRRR AMA BANA ÖLE ÇOK BİLİMSEL SÖLEME ANLAYACAIM DİLDEN:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapcymaster -- 23 Ocak 2008; 18:09:56 >
  • Çok Saol
  • @_ŞaMaTa_

Pro.

@HeroGarqi

@werebly
    1) Hiç pvp yapmam ben adam öldürmeyi sevmem diyorsan , nuke lere hayranım diorsan dediğini yap
    2) Bicheon un pasif i Blocking Ratio verio , olmazsa OLMAZ !
    3) fire = 0 .. 80 Lv geldi kardeşim , nerde kaldınız siz yaa :)

@rapcymaster

üst konulara bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kısaca hepiniz bakın ! .
    Rehberi iyice okuyun !..
  • bence bu bilgiler yeterli değil çünkü eski skillere göre
  • NOMAD ben Heuksal vermeyi düşünmüyorum

FİRE>COLD>LİGHTİNG>BİCHEON gitmeyi düşünüyorum sence nasıl olur ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.