Şimdi Ara

NUKER CHAR REHBERİ. RESİMLİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
89.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada hiç silah skili açmıcam sadce bow skileri 7 lwlde olcak
    forcden de ateşle elektriği açcam ilk skiller hariç ama ateşin ilk skili açık
    lwl 32 ye kadar idare etsin istiyorum kaç sp kasmam lazım lütfen bilgi verinnnnnnnnnnn
  • bir şey sormak istiyorum bu 1. sayfadaki char Oasiste mi ve adı ne?
  • Nomad bişey sorabilirmiyim Bicheonda ki lvl 5 lik skil hiç bi işe yaramıyo ama sen bizden onu da açmamızı istiyosun?? yararlımı bi söylermisin ?
  • Kardeş sen 3 gap lı farm la git yeterince sp olur zaten yetmedi 4 yap fazlası zarar
  • nomad bisi sorcam 32 lvl nuker full int sword shield charim war light ve fire 32 max ama cold mu heuksal i mi acsam karar veremedim nasil bisi onerirsiniz ???

sole bisi geldi aklima sword yerine spear olup hem heuksal hem cold acmak ama bu seferde kalkan kullanilmio o kotu oluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: azazel8685

şu an lvlim 45 alps serverinde.pure int spear.fire el yakması full 30lvl nukesinde up yok 43 de ki zaten yeni açıldı.fire da başka skill yok.cold 30 lvlde pasifi açık phy defasn weren skill açık ve nukesi açık sadece.light grass wolk full nukesi full magçatack increase full bide şu 17 de açılan yampiri nuke full gerisine dokunmadım.ayrıca heuksalin 40lvl pasifide açık.sırf pasif için heuksali up yapıyorum.hiçbir phy atack skilli açık değil sadece nukelerle oynuyorum.fazla bi sp farm gerektirmiyo ayrıca iyi itemlerle dewrilmez diyemesede çoğu glavie buildle pvp yapabilcek bi char oldu.mag balance im %110un altına hiç düşürmedim.43 lvlde ujigilere tek atıodum(sos+3 spear ile)iananmayanlara şahit çokbence parası olanların kesinlikle açıp bi kere de olsa nuke kasmsaı lazım.inanılmaz zewkli

SÜPERSİN AZAZEL SANDALYEDE KALDIM OYLE BU DEDİĞİNİ YENİ AÇMIŞ OLDUĞUM PURE İNT 30 LVL'DE OLAN CHARIMDA YAPCAM.
    BİRDE SORUM OLCAK.ŞİMDİ BEN HEUKSAL SKİLLERİNİ AÇTIM 30 A KADAR NEYLE KASCAM DİE.(HEUKSAL ŞUAN 25LVL)HEUKSALIN WURMA SKİLLERİNİ KAPIYIP SADECE PASİVE'Mİ YÜKSELTCEM BİRDE UP YAPCAM?FİRE VE LİGHTİNG ŞUAN 30 LVL'DE NUKE LER AÇIK.COLD'U NE YAPCAM?HA BİRDE BEN ŞUAN SPEAR KULLANIYORUM SİZCE SWORD+KALKAN MI KULLANIYM YOKSA SPEAR'LA YOLA DEVAM MI?VE DE SON OLARAK BAŞKA BİRDE BAŞKA AÇACAĞIM SKİL YERİ WAR MI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinaL_İmPacT -- 28 Haziran 2007; 16:20:13 >

• BEN NASIL KONU AÇÇAM 2 GÜNDÜR BAKINIYORUM YENİ KONU AÇ LİNK'İ YOK.NASIL KONU AÇILIO.

• ÇOK SORU SORDUM AMA BU SON OLCAK NUKER SİZCE HANGİ TÜR KIYAFET GİYMELİ? BEN ŞUAN GARMENT GİYİYORUM.
  • Sorumun yanıtını kendim buluğum için EDİT...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat -- 17 Temmuz 2007; 13:05:02 >
  • sagol usta bende bır kılıc kullanıcısı olarak skillerını acma duzenın guzelmısaynısını yapıcam
  • Nuker açmayı düşünüyorum 2. yazdığın build hoşuma gitti.
    20 Sword
    80 fire
    80 light
    61 cold
    59 force
    Zaten büyük ihtimalle mastery level ı arttırırlar gelecek yamalarda o zamanda cold a yüklenicem.
  • NOMAD neden ALINTIDIR yazmadın ben bunu başka sitedede gördüm yoksa onu sen mi yazdın
  • quote:

Orjinalden alıntı: angors

NOMAD neden ALINTIDIR yazmadın ben bunu başka sitedede gördüm yoksa onu sen mi yazdın

Üst konudaki rehberlerin hepsi benim emeğimdir.
    Bende onları bir sürü sitede gördüm.
    Onlara söyleyiver de alıntı yazsınlar.
  • BÖLE CHARA CAN FEDA........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

quote:

Orjinalden alıntı: angors

NOMAD neden ALINTIDIR yazmadın ben bunu başka sitedede gördüm yoksa onu sen mi yazdın

Üst konudaki rehberlerin hepsi benim emeğimdir.
    Bende onları bir sürü sitede gördüm.
    Onlara söyleyiver de alıntı yazsınlar.

Nomad'dan kuşkun mu var olum!!!!!!!!!!!!!!!!!! oldu o mu başkasının yazılarını yazcak de get şine yaffff

• Ömür abi bu çarın parry raito su neden anormal düşük ben 60 lvım parry ratiom 290 ı geçti gidio
  • Bide Benim bi Sorum olacak..
    Magicial Balance %110 olunca magicial balnce yi %110 da mı tutmamız gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green LeaF -- 10 Eylül 2007; 11:56:44 >
  • 1-) Bu şekılde yapılandırılmıs 80 lvl bır char 80 lvl full intle pvp'de basa cıkabılırmı?
    2-) Gap ne anlama gelıyor acemıyımde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrchatlak

1-) Bu şekılde yapılandırılmıs 80 lvl bır char 80 lvl full intle pvp'de basa cıkabılırmı?
    2-) Gap ne anlama gelıyor acemıyımde...

gap ; kendi levelinle,en yüksek skill levelinin arasıdaki fark.

mesala sen 60 levelsindir.en yüksek skill levelin de 55 dir.buna göre 5 level gap ile charı kasıyosundur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

bir şey sormak istiyorum bu 1. sayfadaki char Oasiste mi ve adı ne?

Venice-Sardokar
    Çarın yeni sahibi kim bilin bakalım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.