Şimdi Ara

NUKER CHAR REHBERİ. RESİMLİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
0
Favori
89.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Shadowboys

quote:

Orjinalden alıntı: sdsng

quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

bi sorum olacak şimdi benim lvl 77 100k sp lazım farm yapmadım 80 de yapmayı düşünüyordum farmı ama arkadaşlar ve bazı sorduğum kişiler 80 de farmın çok zor olacağını söylüyor sizce şimdimi yapayım 80 demi?

birde 90 lvl açılacağı için ekistradan sp kassammı ?

edit = yazım hatası

80 e kadar kas ama bu arada skill UP yapma. 80 oldukdan sonraa farkı 9'a indir 9 gapla sağlam sp yaparsın.

eywallah

EYWALLAH

• Nuker char kasıyorum ve sistemimmn baya mantıklı olduğunu düşünüyorum ama yinede bilenlere bir danışalım burda.

Şuan LvL 42

Fire 40 lightning 40 bicheon 30 heuksel 30 Extra sp: 13.5k

LvL 64 e kadar farm yapmayı düşünmüyorum lvl 64 de 8. daggre sword ve sheildimle gereken sp yi toplayana kadar Cavede kalıam tabi farm yapana kadar bicheon ve heuksell 30 da kalıcak heuksell hp farkınışuanda azda olsa kapatıyo bicheondada phy defans veren kullanıma max durumda giant keserken gri görünen giantlarda 2 tane olsa dahi zorlanmıyorum PvP de ise en son 34 de bi glavier ile yaptım artık farm bitene kadar düşünmüyorum 15 sn phy defans bitene kadar yatırırsam alıyorum yoksa karşı taraf rahatlıkla bitiriyo pvp sonucu 3:2 benim üstünlüğümle bitti ama silah skillerini 30 da bıraktığım için onlarıda uplayıp maxlıyana kadar pvp de başarı sağlıyamıyacağımı düşünüyorum ama mob kesimi gayet güzel gidiyo yaptığım bi yanlış bi eksik varmı ?????

• bence full ınt adamın eğer spear'sa heuksal skillerinide geride bırakmaması lazım ,zira spear'larıylada full str'ci bi adamdan daha çok vurabilioruz arada insan ciritical vurmayı özlüyo walla
  • Peki arkadaşlar bir nuker lightamı yoksa fire mı öncelikli önem vermeli?
  • hayırlı olsun çarınız ama neden pro giyorsunuz
  • ben yanlışlıkla buz ve elektriğin ilk skilini açtım kapatmayı düşünüom arkadşlarım o çar batmıştır dio bişi olmaz de mi
  • bide bunları atarken görsek
  • benim bi sorum olucak cvplarsanız cok sevinirim simdi lwl 16 yım 9 lwl farkla farm yapıyom lwl 30 da sword olcam ama galiba swordların en cok kullanidıkları skıller elektırık,buz,firemis o yuzden yatır batır skıllerınıde sadece yuksek lwl liler pwp de kullanıyomus (baskasından duydum)sımdı ben bicheonu hic yukseltmesem yada sadice en sondakı block ıcın lwl 10 a kadar yukseltsem nasıl bi char yapılandırması olur ?
    2-pwp deki avantajları ve dezavantajları nelerdır?

biraz uzun oldu ama bi yardım etsenız cok guzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: _*FearLess*_

benim bi sorum olucak cvplarsanız cok sevinirim simdi lwl 16 yım 9 lwl farkla farm yapıyom lwl 30 da sword olcam ama galiba swordların en cok kullanidıkları skıller elektırık,buz,firemis o yuzden yatır batır skıllerınıde sadece yuksek lwl liler pwp de kullanıyomus (baskasından duydum)sımdı ben bicheonu hic yukseltmesem yada sadice en sondakı block ıcın lwl 10 a kadar yukseltsem nasıl bi char yapılandırması olur ?

bicheon MAX olmalı Pvp de başarılı olmak istiyorsan ... MAX derken , yatır - batır , combo , buff

• nomad tebrikler güzel çalışmanuker açacak kişileri biraz bilgilendirmişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Orjinalden alıntı: _*FearLess*_

benim bi sorum olucak cvplarsanız cok sevinirim simdi lwl 16 yım 9 lwl farkla farm yapıyom lwl 30 da sword olcam ama galiba swordların en cok kullanidıkları skıller elektırık,buz,firemis o yuzden yatır batır skıllerınıde sadece yuksek lwl liler pwp de kullanıyomus (baskasından duydum)sımdı ben bicheonu hic yukseltmesem yada sadice en sondakı block ıcın lwl 10 a kadar yukseltsem nasıl bi char yapılandırması olur ?

bicheon MAX olmalı Pvp de başarılı olmak istiyorsan ... MAX derken , yatır - batır , combo , buff

yatır batır sonradan acılamazmı fire elektik atakları nası olsa uzaktan almıyormu bide yanına yaklasıpta yatır batır yaparsak baya zaman harcamazmı ?

• Güzelmiş Nomad...
  • bi sorum olucak ben sword cu açıcam glavie ci yi bıraktım şuan str yemi int mi vermeliyim skilleri nasıl vermeliyim
  • BEN BİR SORU SORDUM AMA CEVABINI ALAMADIM
    BUZ VE ELEKTRİĞİN İLK SKİLERİNİ YANLIŞLIKLA AÇTIM VE ONLARA Bİ DAHA DOKUNMUCAM
    ARKADAŞLARIM ÇAR BATTI DİO FAKAT NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ NOMADA SORMAK İSTEDİM
    NOMAD NAPABİLİRİM
    LÜTFEN CEVAP VERİNNNNNNNNNNNNN

• quote:

Orjinalden alıntı: ozancon95

BEN BİR SORU SORDUM AMA CEVABINI ALAMADIM
    NOMAD NAPABİLİRİM

Hiçbirşey olmaz. Onları da istediğin zaman sıfırlayabilirsin.
    Nasıl yapacağın üst kondua yazıyor.

• nomad ben spartdayım. oyundan pm atsan sohbet etsek. benimde oyunla alakalı sorularım var. nick:Ophiafagus! konuşmak istersen pm at şu an online.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozancon95

BEN BİR SORU SORDUM AMA CEVABINI ALAMADIM
    NOMAD NAPABİLİRİM

arkadaşım nasıl batar char verdiğin 5-6 sp 2 dakka fazla kasarsın

• yanlışlıkla aynısını yazdım sonra editlemek zorunda kaldım özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _T3RM1N4T0R_ -- 16 Haziran 2007; 12:50:29 >
  • VERDİĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN ÇOK TEŞEKÜR EDERİM SAĞOLUN VAROLUN
    ZATEN ARKADŞLARIM ÇARIN SPSİNİ KISAKNDIĞI İÇİN KONUŞUOLAR SAĞOLUN
    NOMAD VE TERMİNATÖR ÇOK SAĞOL
  • bişi daha sormak istiyorum
    ben nuke çar kasıyorum ve şu an sp kasıyorum kaç sp kasmam lazım lütfen bilgiverin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.