Şimdi Ara

nuker skilleri nsl yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bicheon: Bicheon mastery leveli max 30 lwl olcak.

Castle Shield 6 level.

Blood Blade Force 6 level.

Flower Bloom Blade 6 level.

Shield Protection 3 level.

Cold: Mastery level 90 olucak.

Frost Guard Series max.

Frost Wall Series max.

Snow Storm Series max.

Snow Shield Series max.

Cold Armor max.

Lighting: Mastery level 90 olucak.

Piercing Force Series max.

Wind Walk Series max.

Lion Shout Series max.

Concentration Series max.

Thunderbolt Force max.

Heaven's Force max.

Fire: Mastery level 90 olucak.

Fire Force Series max.

Fire Shield Series max.

Fire Protection Series max.

Fire Wall Series max.

Flame Wave Series max.

beyler bi baksanız sizce nuker böyle ii olurmuu bilgisi olan lütfen cevap yazsın bu arada sword shıeld kullanacam

• bladeyi 30 lwle getrmen sana hiç bişi kazandırmaz baştan sil bu buildi
  • neden
  • Charın unique charı olmuş.Ama 30 bicheon sana birşey kazandırmaz.
    Bence onu kapayıp 100-100-100 olarak yapılandır.
  • bu çarı at çöpe gitsin diyorum.

100 lvl skillerini mutlaka açman lazım
    onlar zaten asıl gücünü vericek

nuker içinde

cold ve light kesin olduğundan
    sonuncuyu ister fire yaparsın unique takılırsın.

isterde bicheon yaparsın pvp+unique takılırsın.

ama 30 bicheon diğerleri 90 yapmak
    hiçbirşeye yaramaz. çünkü 30 bicheon ha açmışın ha açmamışın ne farkeder.
    ordaki zehirleri kullanamadıktan sonra shield serisini kullanamadıktan sonra
    ne işe yararki
  • 100 Cold 100 Light 100 Bicheon ya da 100 Heuksal yap
  • nsl yapiim yardım edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heralde yazılanları görmüyosun.Önce bi oyuna gir.Sonra git dw-jangan daki nuker pvplerini gözlemle.Video sitelerindeki unique ve pvp videolarını izle.Hangisi sana daha çok haz veriyosa ona karar ver.
  • Fire 100-Cold 100-Bich/Heuk 100 yap
  • Kesinlikle Fire/Cold/Bich&Heuk Yap Pişman Olmassın Pvplerde. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedix235

Kesinlikle Fire/Cold/Bich&Heuk Yap Pişman Olmassın Pvplerde. . .

Fire mı ? Üstad fire skillerine şöyle bir göz at, kaç tanesi Psc atack veriyor, En alt skili bile str atack veriyor ya. Bunu kendiniz de görebilirsiniz. Mastery denen meletin sayısın 300 zaten, Bu 1000 olsa istediğini aç ama, Lightning dururken sen gidip fire açarsan, Şimdiden str yede basta bari hybrid falan kurtar derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

quote:

Fire mı ? Üstad fire skillerine şöyle bir göz at, kaç tanesi Psc atack veriyor, En alt skili bile str atack veriyor ya. Bunu kendiniz de görebilirsiniz. Mastery denen meletin sayısın 300 zaten, Bu 1000 olsa istediğini aç ama, Lightning dururken sen gidip fire açarsan, Şimdiden str yede basta bari hybrid falan kurtar derim.

Tabii canım zaten fireye nukeleride boş kalmasın diye koymuşlar.
    Ayrıca bicheon yada heuksal mastery açıcaksın bunda phy damage lazım değilimi?
    He ben olsam cold yerine light açardım bide +5 yada +6 set dizerdim.

• quote:

quote:

Doğru Demişsin Tamamda Ben Tüm Nuker Satanlara Soruyorum Ve Pvplerde İzliyorum Geçen Sordum Light/Cold/Bic Yapılandırmış Adama Charından Memnunmusun,Fire Nukerlara Karşı Nasılsın İyi Damage Vuruyormu Diye Sordum.Sorduğum Arkadaş Charımı Hiç Fire a Çevirmedim Ama Memnunum Diyor.Fakat Fire/Cold/Bic Veya Cold/Fire/Light Charlarla Pvp Yaptığımda Çok Zorlanıyorum Özellikle Fire/Cold/Bich e Karşı Dedi.Peki Neden Zorlanıyor Mag Deffans Yüzünden.Bu Yüzden Nukelerle Benden Fazla Vuruyor Dedi.Ama Cold/Fire/Light lara Karşı Çok Fazla Zorlanmıyorum Ama Genede Hemen Yatıramıyorum Dedi.Bu Yüzden Senin Kesinlikle Fire Açmanı Öneririm Dedi.Diyeceksiniz Parry Ne Olacak?Onuda Sordum.Parry Nukelere Çok Lazım Biliyoruz.Ama Kaçıp Vuruncada Birşey Olmuyorki Adama Hep Düşük Vuruyorsun Mag Deffans Yüzünden.İlla Elinde +7 +9 Yada Sun Olması Gerekir.Bunun İçin Ben Fireın Arkasındayım.peki Bu Sefer Hızlı Koşma Ne Olacak Falan Derseniz Onuda Bir Yerlerden Bulalım Arkadaşlar %100 Hızlı Koşma Var Onunda Kime Zararı Var Herkez Zengin Gold Bakımından.Çünkü Fiyatlar Çok Düştü Sizde Biliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: MuhamméT

quote:

quote:

Tabii canım zaten fireye nukeleride boş kalmasın diye koymuşlar.
    Ayrıca bicheon yada heuksal mastery açıcaksın bunda phy damage lazım değilimi?
    He ben olsam cold yerine light açardım bide +5 yada +6 set dizerdim.

Bu Arada Arkadaşım Senin Dediğin Uniq Ve Plwl Charı Full Uniq Kesicem Taxi Yapıp Adam Kasıcam Dersem Sözüm Yok Ama Snowsuz Bir Nuker Pvp Ve Jobta Emin Ol Kesinlikle Bir İşe Yaramıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.