max damage +hp arttıran passive için spear daha az damage ama blcok ve fazladan shield defansı için sword+shield
bence spear
quote:
Orjinalden alıntı: Carnige
max damage +hp arttıran passive için spear daha az damage ama blcok ve fazladan shield defansı için sword+shield
bence spear
önerin için çok saol.başka öneriler bekliyorum.
nukerde zaten defans adına bişey yok.sword shield olmak en mantıklısı.zaten fazla vurucan
hayvan gibi vurmanın mantığı nedir
quote:
Orjinalden alıntı: gRagoN
nukerde zaten defans adına bişey yok.sword shield olmak en mantıklısı.zaten fazla vurucan
hayvan gibi vurmanın mantığı nedir
görüşün için saol.yeni görüşler bekliyorum.
Güncel
yeni nesil nukerler hep okcu..
lvl 100 leri inceleyerek bu sonuca vardım. el yakmalarda nukerde nedense light
ilerde bizde farklı yapılandırma yollarına gidecegiz galiba durum bu
quote:
Orjinalden alıntı: seser60
yeni nesil nukerler hep okcu..
lvl 100 leri inceleyerek bu sonuca vardım. el yakmalarda nukerde nedense light
ilerde bizde farklı yapılandırma yollarına gidecegiz galiba durum bu
El yakma konusunda +1 diyorum bende ksro oynadığım dönemlerde 90 Lv adamlar genelde light imbue kullanıyorlar.Bence imbue olarak direk light aç sonra farmla çevirmeye falan kalktığında boşuna uğraşmamış olursun.
Tavsiyem spear kullanman olur ancak itemlerini sağlam tutabileceksen. Sword+Shield olursan itemleri başlarda çok düşünme shield'ı düşün br sini yüksek tut.
kasarken spear..pvp de sword/shield..
yada nuker i nasıl yapılandırdıgına göre; full int gideceksen sword/shield..hybrid yapacaksan spear..
ben nuker kastığım için sana sword\shield ikilisini tavsiye ederim. block ve +defans ve bicheon mastery ile çok zevk alacağını garanti ederim.
Üst konuda yeterince bilgi mevcut, genel değil de spesifik sorularınız olursa DOĞRU YERE konu açarak sorabilirsiniz. konu yanlış yerde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme