Şimdi Ara

Nuker Yapılandırma soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben bi char açıcam ama bunun 90 level olucağını tahmin etmiyorum yani galiba 50li levellerde bırakıcam üst konuda 90 level ff bir char için yapılandırma söz konusu sizce bu açacağım charda yine lightning coldmu yoksa fire lightning mi seçeyim ?

• 50. seviyede bırakacaksan herşeyi aç . Biraz farm yap.

50 Cold 50 Light 50 Fire 50 Force 50 Bicheon 50 Pacheon veya Heuksal
  • her şeyi aç bence de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luzifer

isroda 90 level olamıyorsanız bari private serverlara gecin. orada istediginiz eğlenceyi bulacağınıza inanıyorum. isro'da artık herşey bir dert oldu.

Asıl private serverda herşey bir dert.Oyun kapandımı 2 gün açılmıyor
  • 50ye kadar kasıcaksan hiç başlama benim görüşüm.Pravite takıl...
  • ya ölesine açıyorum lütfen başka yerlere yönlendirmeyin ben neyin ne olduğunu biliyorum ama can sıkıntısı işte farmsız yapıcam ne yapsamki ?
  • evet bence ya git private oyna ya 100 e kadar kas ya da kendi serverını oluştur pwp için falan açarsın bir arkadaşınla beraber 30 dakka pwp yapıp çıkarsınız girme derdi yok bişi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SORU] Bard Skillerinden Birkaçı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

evet bence ya git private oyna ya 100 e kadar kas ya da kendi serverını oluştur pwp için falan açarsın bir arkadaşınla beraber 30 dakka pwp yapıp çıkarsınız girme derdi yok bişi yok

ya sırf post kasmak için böyle gereksiz şeyler söylemeyin ben ne sormuşum cevabına bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.