Şimdi ben bi char açıcam ama bunun 90 level olucağını tahmin etmiyorum yani galiba 50li levellerde bırakıcam üst konuda 90 level ff bir char için yapılandırma söz konusu sizce bu açacağım charda yine lightning coldmu yoksa fire lightning mi seçeyim ?
50. seviyede bırakacaksan herşeyi aç . Biraz farm yap. 50 Cold 50 Light 50 Fire 50 Force 50 Bicheon 50 Pacheon veya Heuksal
her şeyi aç bence de
quote:
Orijinalden alıntı: Luzifer
isroda 90 level olamıyorsanız bari private serverlara gecin. orada istediginiz eğlenceyi bulacağınıza inanıyorum. isro'da artık herşey bir dert oldu.
Asıl private serverda herşey bir dert.Oyun kapandımı 2 gün açılmıyor
50ye kadar kasıcaksan hiç başlama benim görüşüm.Pravite takıl...
ya ölesine açıyorum lütfen başka yerlere yönlendirmeyin ben neyin ne olduğunu biliyorum ama can sıkıntısı işte farmsız yapıcam ne yapsamki ?
evet bence ya git private oyna ya 100 e kadar kas ya da kendi serverını oluştur pwp için falan açarsın bir arkadaşınla beraber 30 dakka pwp yapıp çıkarsınız girme derdi yok bişi yok
evet bence ya git private oyna ya 100 e kadar kas ya da kendi serverını oluştur pwp için falan açarsın bir arkadaşınla beraber 30 dakka pwp yapıp çıkarsınız girme derdi yok bişi yok
ya sırf post kasmak için böyle gereksiz şeyler söylemeyin ben ne sormuşum cevabına bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme