Şimdi Ara

Nuker yapılandırmayla ilgili bir soru bir de ong farm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla farma başladık. İlk defa farm yapıyoruz, Çar kaç levele gelince geri düşüreceğimizi, kaç levele düşüreceğimizi bilmiyoruz. Bir de ong farm da böyle özellikle dikkat etmemiz gereken şeyler var mı ?

Ben nuker kasıyorum. Fire / Cold (S/S) gidip farklı bir şey denemek istiyorum ama ilerde pişman olurmuyum bilemiyorum. Şöyle düşündüm;

Fire el yakması & Fire nukeleri light ınkinden yüksek vuruyor.
    Lightında magic atak arttırma buffıyla Fire ye yetişiyor.

Yani bu kısımda sorun yok.

Parry Ratio

olayını da mecbur eşyalara daha fazla parry basmaya çalışacaz.

Fire nin phy arttıran buffı var. Ne işe yarıcak? Pvp lerde nukerler zaten komboları yatır batırları kullanmazsa olmaz, burda işimize yarıcak.

Genel olarak böyle bir şey. Ben nuker felan kullanmadım hiç. Yanılma ihtimalim yüksek. Yanlışlarım felan varsa düzeltirseniz sevinirim.

• ong farm yapıosanz 27 28 olduğunuzda 18-19 a kadar lv düşün..

benim deneyimlerime göre nukelerin update durumu cok önemli..
    şöyle de bişi var şimdi 1 lv el yakmasını da vursan 65 dekini de vursan (nuke atarken ama) arasındaki damage farkı cok olmuo en fazla 3 k falan.. o yüzden pure nuker bi karakterler cold imbueyle bile cok iyi isler yapabilir..ama weapon skillerinde el yakma çok önemli lightingle yaptığın yatırma skilinin vuruş gücüyle fire'nki aynı deil cok fark oluo..fire cold s/s ilk lv'lerde ezik ama 85 den 90 dan sonra bence harika bi char olur...şu anda benim kullandığım karakter de onun gibi bişi ;
    fire heuksal max gidioyorum cold light 60 yetiyo.. şu an 87 lv im gittikçe light silip colda vermeyi düşünorm en kötü ihtimal light 50 cold 60 da kalır.. :)
    he bi de fire ın phy damage veren buff'ı ne kadar cok etki yapar bilmiorm bir nukere..ama cok etki yapıcağını sanmıorm..

• @One-X

sağolasın. Yani Fire-Cold S/S çar güzel olur diyorsun ?

Zaten en az 85e kadar taxide kasılacak.
  • bence tabi güzel olur o yüzden ben de öyle yapıorm :)
    sadece bana göre değil baska yapanlar da var onlar da demek ki iyi olacağını düşünüyo :) karar senin make your chose let the game begin :D
  • Hocam genelde fire-cold nukerler spear kullanıyorlar.Sizinki farklı olur ama damageleri nasıl olur acaba?Tamam fire nukeler fazla vuruyor ama nuke kullanmadan da atak yapacağınız zamanlar olacak bunu da düşünün.

S/S için en ideali light cold diye düşünüyorum.Yinede siz bilirsiniz güzel olur.Herkes tek çeşit char yapılandırmamalı.Yenilikler olmalı.
  • ongda 27 den 17 18 e kadar düşür.

Cold-Light ss daha iyi olur gibi geliyor bana.
  • bizim serverda olsnun ayrıca kendim kullandıgımdan cok cok iyi bir char yapılandırmasıdır..yanlız sana tavsiyem light i silme 110 olana kadar kullan..cunku hızlı koşmasını kullanırsın.Pot a verilen para bir saateen sora insana dokunuyor..Ha dersen bana o mevzu olmaz o zaman öle dewam et...

Ayrıca arkadaş demiş normal attack yapcan zaman var diye...Blade Fırlatmaları + yatır batır + kombolar + fire dan 3 nuke + colddan 2 nuke... bence yeterli kadar attack var....

Phy Attack arttıran buff un sana yararrı pek olmaz , sonuçta sen INT charsın....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Vampiel

Hocam normal ataktan kastım bicheon skilleri. Acaba fire+cold char bicheon skilleriyle iyi damage verebilir mi? Weapon skilleri phy atağa dayalı ama int bir char için magic atak artıran buff bu skillerde daha fazla vurmasını sağlıyor.Bir str gibi critical da vuramayacak sonuçta. Ben olsam char spear nuker ise fire+cold s/s ise light+cold yapardım.
  • arkadaşım basit bi yapılandırman olacak yani yapılandırması basit olucak eğer phy atack ile ilgili bir build açarsan buffınıda açıcaksın magde aynı şekilde ama eğer fire cold lightning yapıcaksan kesinlikle phy bufı açma derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.