Arkadaşlar nuker kasıcamda Bir kaç tavsiye almak istiyorum
Pure int gidicem
Protector set yapcam
Sword+shield mi yapsam
Spear mi yapsam
Buna karar vermedim ek oalrak bana tavsiyeniz varsa Bekliyorum.
kasarken spear pvp thief hunter yaparken de sword sheld kullan
sword shield yap ve garmentten waz geçme garment giydigin sürece str chinalar normal düzeyde zorlar çünkü el yakmasını mag definle yok edersin seni tek warrior ve rogue zorlar buna önlem olarak protector giyebilirsin protector kasarken daha mantıklı olur
quote:
Orjinalden alıntı: Crisps_Lee
sword shield yap ve garmentten waz geçme garment giydigin sürece str chinalar normal düzeyde zorlar çünkü el yakmasını mag definle yok edersin seni tek warrior ve rogue zorlar buna önlem olarak protector giyebilirsin protector kasarken daha mantıklı olur
str charlara el yakmasindan ziyade psh ataklarindan korunmasi daha mantikli olur ama ayrica intlerden de korunmasi gerektigi icin en uygun secim pro takim olur. ayrica yeni gelen snow sheld serisi de gelen ataklari onemli olcude kestigi icin wizartlara karsi da ayakta kalma olasiligi artiyor. artik onemli olan oyunu oynama bicimi eger taktiklerin saglam olursa pvplerde basarili olursun. itemleride unutmayalim
ust konulara okuyacaksin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme