Ben gerçekleşeceğini düşünüyorum. Nüfus inanılmaz arttı ve insanlara artık kaynak yetmiyor. |
Nükleer Savaşın Giderek Yaklaştığı Gerçeği
-
-
Nüfus artış problemi devletlerin alacağı önlemlerle düzelebilir ama dünyayı zalimler yönettiği için bende büyük kanlı bir savaş bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nükleer silah kullanınca insan sayısı azalacak tamam ama bu silahlar kullanılacak kaynaklara zarar verip kullanılamaz hale getirmeyecek mi ?
-
Forumdan marazali 4f3 turboline hayatta kalsın yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nüfus problemini nükleer silahlarla çözmeye çalışırlarsa kendi ayaklarına sıkarlar. Bu çok saçma olur. Gelecekte bir nükleer savaş olma ihtimali tabiki de yok değil, şimdilik ne desek boş yarın ne olacağını nereden bilelim. Ben sigarayı nüfus probleminin önüne geçilsin diye üretildiğini düşünüyorum, tabi pek başarılı olmadı. Çaktırmadan daha başka yaratıcılıklar ile sigara konsepti birtakım ürünler piyasaya sürülebilir ya da satın alınabilir eğlence şeyleri olabilir. En azından nüfus problemini bu yollarla çözmeye çalışırlar diye düşünüyorum.
-
Hocam bence bu durum için önlem almıştır bu insanlar.
-
Herkese kayıtsız şartsız ötanazi hakkı verilse zamanla sorun çözülür zaten. Sevmeyenler terk eder, dünya sevenlere kalır. win- win.
-
Kapitalizm hep daha çok insan ister
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapitalizm sömürebileceği kadar insan sever. Sömüremeyeceği sistemin çökmesine neden olanları öldürür hatta süründürür. Amerika'da bu yüzden çok fazla evsiz var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok da fazla değil
Ayni amerika dünyayi somurerek yuz milyonlari sefil halde yaşatıyor
Türkiye'de de baya evsiz var bu arada genelde hastane bahcelerine siginmis haldeler Allah yardımcıları olsun PARAN YOKSA YOKSUN bu kadar basit
Malum bıyıklılar sağolsun evsizler arttı.
İnsanlığı yiyip bitirmek ister bu sistem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Forumdan marazali 4f3 turboline hayatta kalsın yeter.
|
Benzer içerikler
- aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor sesi geç geliyorsa
- kyk çamaşırhane saatleri
- gece uçan beyaz kuşlar görmek
- saklanan sivrisinek nasıl bulunur
- oda kapısı kendiliğinden kapanıyor
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X