Şimdi Ara

Numara değiştirme süreniz doldu uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foruma uzun süreden beri üyeyim, ancak bu mesajla onaylama sistemini kullanmak için zamanında numaramı yollamıştm, ama o sırada telefonum bozuk olduğu için mesajı alamamıştım, bir daha da ilgilenememiştim.

Şimdi tekrar numaramı girmeyi denedim, ancak numara değiştirmek için süreniz doldu diye bir uyarı çıktı aynı numarayı girmeme rağmen ve şifre alamadım. Ne yapmam gerekiyor?

• Numarayı tekrar göndertebilirsiniz. Bunun için 3 hakkınız var. Süreyle ilgili değil, eğer haklarınız bittiyse baştan başlatabiliriz.
  • Evet, bitmiş.

"Cep telefonu değiştirme hakkınız doldu. "

Şeklinde bir uyarı alıyorum.
  • Şimdi deneyin tekrar.
  • Teşekkür ederim, halloldu.
  • merhablar ben sitede birisine o konu ile alakalı özel msj atmak istediğimde bazen gidiyor bazense buna yetkiniz yok diyor .özellikle gsm no nuzu aktiflesştirn gibi bişi var .profıl ayrlarımda gsm numarımı yazıcam ama yazılmıyo sorun nedir acaba ? yardım ederseniz çok sevinicem :)

yardıma ihtiyacım var ayrıca başlıkta açamıyorum gsm olayını nasıl düzeltebilirim ?

lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: buz05

merhablar ben sitede birisine o konu ile alakalı özel msj atmak istediğimde bazen gidiyor bazense buna yetkiniz yok diyor .özellikle gsm no nuzu aktiflesştirn gibi bişi var .profıl ayrlarımda gsm numarımı yazıcam ama yazılmıyo sorun nedir acaba ? yardım ederseniz çok sevinicem :)

yardıma ihtiyacım var ayrıca başlıkta açamıyorum gsm olayını nasıl düzeltebilirim ?

lütfen yardım

Şimdi tekrar dener misiniz.
  • arkadaşım henüz başvurmadınız diyo ama o alan tıklanmıyo yada başka bişi yapılmıyo nerden nasıl başvurucam ayarlar kısmından yapılmıyo nerden ??? valla kaç gündür soruyorum bi sen cvpladın sorumu arkadaşım sağol :)
  • ?
  • Profilim kısmına girin. Sayfanın en altında numara girme paneli bulunuyor. Oradan girebilirsiniz bilgilerinizi.
  • teşekkürler ilginiz için :) benim pc de en allta numara girme olan yer gözükmüo yazılar falan sağ tarafa kaymıs bir biçimde tarayıcdan kaynaklanan bir sorun en yakın zamanda başka pcden düzelticem tekrr teşekkürler :)
  • Benim de telefonuma "mesajda eksik karakter var" gibi bir hata geldi. Tekrar da göndertemiyorum kodu. Yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsr -- 5 Mayıs 2010; 16:39:51 >
  • Bir de şimdi deneyin.
  • Çok teşekkürler.
  • Foruma uzun süre önce kayıt olmuştum. O tarihte kullandığım cep telefonunu artık kullanmıyorum. Ve cebinden onaylı olamıyorum. Çünkü değiştirme hakkım bitmiş. Ne işe yaradığını da pek anlamadım ama ben neden cebinden onaylı üye olmayayaım. Bende istiyorum. Ne yapmam gerekir?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar,
    ONUR
  • Aynı sorundan ben de muzdaribim. Çaylak üye olmak benim için sorun değil, sonuçta daha çaylağım gerçekten. Fakat bana gelen özel mesajlara cevap veremediğim için bu iş biraz aklımı karıştırdı.

GSM onayı yapamamamın sebebi ise şundan kaynaklı. Bugün sabaha karşı GSM onayı için telefonuma şifre gelmesini istedim. 10 dakika bekledim gelmedi, "Tekrar Gönder" tuşuna bir daha bastım. Yine gelmedi, bir daha bastım. Yine olmayınca "Acaba telefon numaramı yanlış mı girdim?" deyip onu tekrar yazdım. 3 hakkım dolunca da kalakaldım.

Aradan 1-1,5 saat geçtikten sonra 3 kısa mesaj birden geldi onay kodunu içeren. Ama ben 3 mesajın da aynı olacağını düşünerek ikisini sildim, meğersem değilmiş. O yüzden artık cep telefonumu onaylattıramıyorum.

Bu konu hakkında yardım alabilirsem memnun olurum. Teşekkür ederim.
  • aynı sorun bendede var uzun bı aradan sonra gırıs yaptım foruma Cep telefonu değiştirme hakkınız doldu. dıye bu yazı cıkıyor ne yapmam gerekli ?
  • Düzeltildi, bildirim için teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.