arkadaşlar dün ttkom ve vodofone bayilerine numarımı taşırsam size 3 ay bekleme zorunluluğu varmı diye soru sordum evet dediler ben yeni hat alımında var dedim ısrarla 3 ay beklemem gerektiğini söylediler sizin bilginiz nedir bu konuda |
Numara taşıma da bekleme süresi 3 AY MI ?
-
-
Eski hat için böyle bir zorunluluk yok, şayet yeni numara aldıysanız ve onu taşımak isterseniz bu doğru.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ttkom bayisindeki eleman çoktan beri var diye anlattı bana yanındaki vodofone bayi ise aynısını söyledi yer izmir eşrefpaşa vodofone bayana böyle birşey yok müşteri hizmetlerine sordum dedim onlar benim ne işlem yaptıgımı bilemezki onların görev sorun çözmekmiş 3 ay zorunlu beklemek zorundasınız diye ısrar etti konuşmasında beni kandırmaya çalılışıyorlar sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 7 Ocak 2024; 18:15:29 > -
Yok hocam öyle bir şey, siz taşımak istediğiniz numarayı ne zaman dan beri kullanıyorsunuz?
annem ve babamın hatları 10 yıllık vardır onlar için sordum 65 yaş üstü tarife varsa size taşıyayım dedim teknosacell de ler şuanda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 7 Ocak 2024; 18:18:42 > -
Bayi sizi yıkamış yok öyle birşey madem hatlar 10 yıllık hemen numara taşıyabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
taşırken ekranda en son ne zaman taşıma işlemi yapmışım diye sorsaydınız
uzun süredir bu operatördeyim hatırlamıyorum işlemi yapması için rica edin hiç bahsetmeyin
Hiç bir sorun yok, gönül rahatlığıyla geçiş yapabilirsiniz.
teşekkür ederim bayiler kendince saçma cevap veriyorlar o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 7 Ocak 2024; 21:40:32 > -
Böyle üyelere cevap vermemek lazım aslında. Yetkili dışındaki üyelerin mesajlarını kulak ardı ediyorlar
banamı demek istediniz anlamadım
-
evet size demiş. Üç kişi cevap vermiş sadece yetkiliye teşekkür etmişsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 8 Ocak 2024; 10:16:57 >
kalp atıp beğendimya teşekkür etmiş oluyorum illede yazmamı isytiyorsanız bol teşekkür ederim
-
Şanlısınız bak size kalp atmış
Benzer içerikler
- türk telekom şebeke sorunu
- gelen aramalara kapatma kodu
- telefonum kapalıyken meşgul çalıyor
- telefon numarasından tc bulma
- sim kart desteklenmiyor
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- turkcell abone sayısı
- gizli numaradan arama
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X