Bildirim
numara taşıma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben de o vaziyette taşıdım bi sorun çıkmaz.Ancak birgün türkcele geri dönersen alacağını kapatıyo turkcell haberin olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Neo_1
ben de o vaziyette taşıdım bi sorun çıkmaz.Ancak birgün türkcele geri dönersen alacağını kapatıyo turkcell haberin olsun
alacağını kapatmıyor.
lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
diğer operatöre geçen abone geri geldiğinde hattı 0 kontörlü olarak açılıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: piri.reis
quote:
ben de o vaziyette taşıdım bi sorun çıkmaz.Ancak birgün türkcele geri dönersen alacağını kapatıyo turkcell haberin olsun
alacağını kapatmıyor.
diğer operatöre geçen abone geri geldiğinde hattı 0 kontörlü olarak açılıyor.
Usta ben bizzat arkadaşımın başına geldiği için böyle söyledim.Hatta bu forumda da bir yerlerde aynı olay gündem olmuştu.Yoksa işkembeden sallamak gibi bir huyum yoktur.Belki sistem şimdi değişmiş olabilir..
-
quote:
Orijinalden alıntı: piri.reis
quote:
alacağını kapatmıyor.
diğer operatöre geçen abone geri geldiğinde hattı 0 kontörlü olarak açılıyor.
e tamam işte alacağını kapatıyor 20 kontörü vermiyor
-
ben hattımı turkcell den vodafone'a taşıdım. ama şuan büyük bir hezimet yaşamaktayım.06.08.2009 07:45 tarihinde vodafone hattım açılacaktı ama halen şuan hattım açılmadı. turkcell hattımı kapattı. şuan hattımı kullanamıyorum. vodafone müşteri hizmetlerini arayıp konu hakkında bilgi verdim. başka bir numaradan ulaşıp bana bilgi vermelerini istedim ama ne arayan var nede soran. yazıkki büyük bir firmayım diyorlar ama hattımı açmaktan aciz bir firma. -
quote:
Orijinalden alıntı: alperixx
ben hattımı turkcell den vodafone'a taşıdım. ama şuan büyük bir hezimet yaşamaktayım.06.08.2009 07:45 tarihinde vodafone hattım açılacaktı ama halen şuan hattım açılmadı. turkcell hattımı kapattı. şuan hattımı kullanamıyorum. vodafone müşteri hizmetlerini arayıp konu hakkında bilgi verdim. başka bir numaradan ulaşıp bana bilgi vermelerini istedim ama ne arayan var nede soran. yazıkki büyük bir firmayım diyorlar ama hattımı açmaktan aciz bir firma.
numara taşıma başvurusu yaptığınız bayiye gidiniz,yardımcı olurlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X