Şimdi Ara

HaftaSonu Numara Taşıma Yapılabiliyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'den Avea'ya Geçicem. Yarın Başvurabilirmiyim?

• Konunun Alanı bir üst konu:

Üst konu: Numara Taşınabilirliğinde SIk Sorulan Sorular ve Merak Ettikleriniz?

cevap: evet 7*24 saat numara taşıma işlemi yaptırabilirsiniz. yeterki bayi açık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10K -- 16 Ekim 2009; 19:03:40 >
  • tarih 17-10-2009

konuyu açan, rodeon
    konu başlığı, bugün başvuru yaptım, hat ne zaman açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

tarih 17-10-2009

konuyu açan, rodeon
    konu başlığı, bugün başvuru yaptım, hat ne zaman açılır.

6 gün içerisinde sms le bildirim olacağını biliyoruz bea :D

@ bungee20

Çekincelerimiz varki soruyoruz. Bilmediğimiz şeyler varki öğrenmek istiyoruz. Elbetteki arada yanlış şeyler de yapıyoruz... Yanlış yapıyorsakda doğrusunun gösterilmesini istiyoruz...

Nedir bu heycanınız? İşine gelmiyosa yazma bişey. mecburmusun okumaya? okudun diyelim mecburmusun yazmaya?

Çok basit bişeymi operatör değiştirmek? Sormadan etmeden geçtik diyelim başka operatöre ve çekmeme,mesaj gitmeme, seste kalitesizlik vs yaşadık. Daha öncede araştırsaydım keşke demek dahamı doğru?

Forumlar ne için var? Amaç Ne?

Yanlış olan konu olduğunda silindiğini biliyoruz... Ki öyle olduda... Yetkililerin görevide bu değilmi zaten?

Varsa bi yanlışlık silinir. Bu kadar basit.

Bu konudada varsa bi yanlışlık şimdiye kadar niye durdu? Silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 16 Ekim 2009; 21:40:09 >

• Tekrar ediyorum üste çıkmaya çalıştığım yok. Varsa bi yanlış ki yanlış yaptığımı düşünüyorsunuz o zaman şikayet edin konu silinsin...

Ne için bu kadar uzatıyosunuz?

Mesajın sağ üstünde "Şikayet Et" butonu olduğundan da pekala haberdarsınız...
  • Kaldı ki defalarca sizlerden yardım ve bilgi aldığımıda unutmuş değilim. Siz biliyosunuz biz bilmiyoruz ve size soruyoruz... Cevap verdiğiniz içinde teşekkür ediyoruz insan olarak.

Yinede bu durumdan rahatsızsanız zaten ne diyebilirim ki?

Avea ile soruyu avea başlığına turkcell ile olanı turkcelle soruyoruz doğal olarak.

1-2 başlık açıp aldığımız cevaba göre içeriğini değiştirip tekrar güncellemekmi gerekir?
  • Yarın taşıma başvurusunda bulanabilirsin..

Avea hangi tarifeye geçeceksin..

Kız arkadaşınla olan muhabbet için vodafone'a geç kaldın sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E sim numara taşıma
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.