Merhaba Arkadaslar su an bulundugum operatörden baska bir operatöre hattimi tasimak istiyorum. Tasiyacagim operatörde ne kadar süre kalirsam su an ki operatörümde yeni müsteri sayilirim?
Hangi operatör olduğuna göre değişir. Şu an hangi operatörü kullanıyorsunuz ve hangisine geçmek istiyorsunuz?
Genelde 90 gün
Şu anda vodafone kullanıyorum. Operatör olarak geçiçi tt düşünüyorum. Belirli bir süre kalıp tekrar yeni gelen şeklinde vodafone kampanyalarından yararlanmak istiyorum.
Hangi oparatore geçtiğinize göre deişmez. Evet deişmez. Faturalı bir tarifeye geçecegini düşünerek cevap vermiyorum. 1 gun bile kalmaniza gerek yok. Geçişiniz gerçekleştiği gibi hemen o an o saniye başka bir oparatore tekrar geçiş için başvurabilir ve yeni müşteri imkanlarından faydalanabilirsin. Bizzat testlidir onaylidir.
Taşıma yaptığınızda taşımadan hemen sonra yeniden eski operatöre dönebilirsiniz. Ama eski operatörünüzün kuralları geçerli olur.
Takribi 30 gün yeterli oluyor.
Mesela ben 1 hattımı sırf mevcut operatörüm "Maalesef mevcut abonelerimiz yararlanamıyor" dediği için faturasız hatta 1 aylığına taşıyıp takip ettiğim tarifeye geçireceğim.
Bu sistem doğru bir sistem değil. Sadakat'i engelliyor ama sistemin açığı da bu.
Umarım yakında "Her bir numara senede en fazla 2 taşıma yapar" kuralı getirmezler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme