Merhabalar, Yaklaşık 10 yıl gibi uzun süredir operatör değişikliği yapmadığım için konuyu bilenlerin destek ve fikirlerine ihtiyacım var. Hikaye Kısmı (Bu bölümü okuyup yorumlamak istemeyenler hemen sorular kısmına geçebilir.) TT Mobil müşterisiyim ve Prime tarifelerinden birini kullanıyorum, her sene paket ve fiyat yüksele yüksele gittiğinden öyle noktalara geldi ki artık (aldığım ek paketlerle birlikte) 1k üzeri faturalar ödemeye başladım ve yeni gelen tekliflerin de güncel durumdan pek farkı yok açıkçası. Müşteri hizmetlerine iptal edeceğimi söylememe rağmen revize bir teklif de gelmedi, oysa ki geçmişte bu bir miktar da olsa işe yaramıştı. Şimdi Vodafone'un şu paketine (faturasız) geçmeyi planlıyorum; 3 ay sonuna doğru da güzel bir teklif olursa ve çekim gücünden hızından vs. memnun olursam Vodafone faturalıya geçip taahhüt verebilirim. Ya da yine TT Mobil'e hat taşıma kampanyalarından yararlanarak geçebilirim gibi bir fikir oluştu bende. Bu fikrimle ilgili yorum yapacaklar varsa yorum ve önerilere de açığım. ![]() Sorular Kısmı 1) Taahhüt bitimine 2 gün kaldı. Bugünden başvuru yapsam ne kadarlık bir cayma bedeli ödeyeceğim? Günlük mü yoksa aylık üzerinden mi uygulanıyor? 2) Taahhüt bitmesini bekleyerek bitince başvursam, numaranın taşınma sürecinde TT Mobil'e nasıl bir ödeme yapacağım taahhütsüz günlük ücret üzerinden mi? 3) Vodafone faturasıza taşınıp, memnun kalmamam (hız ve çekim gücü açısından) durumunda kaç gün sonra geri dönebilirim? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim. |
Numara Taşıma Süreci Hk. Bilgiye İhtiyacım Var

-
-
1 -Faturanız 22 sinde kesileceğini varsayarsak son ayınızdaysanız başka taahhütünüz yoksa cezai bedel çıkmaz
Taahhüt yazıp 5555 yollayın bedel varsa yazar
Geçişiniz 23 Mart sonrasına kalırsa kullandığınız gün kadar Nisan da 1 Fatura daha çıkar
2-Taahhütsüz fiyattan gün bazlı fatura çıkar
3-dönmede Süre yok kullanıcıya kalmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhüdünün son ayına girmenizle birlikte cayma bedeli olmaz. Şu anda geçiş yapabilirsiniz, hatta bugün geçiş başvurusu yapın derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1- son ayda taahhüt çıkmaz. Kullandığınız kadar fatura çıkar.
2- Taahhütsüz ücret devreye girer kullandığınız gün kadar ücretlendirilir.
3- Anında geri donebilirsiniz. Taşıma kısıtı yeni hatlarda mevcuttur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Biri tarife Taahhüttü diğeri indirim taahhüttü CAYMA olmaz
Online başvuru yapın hemen size yakın bayiden bugün kimliğiniz ile sim kartınızı alın .Faturasız taşıdığınızı belirtin sürekli denerseler bekleme süresi koyuyor sistem uğraşırsınız .
ek ödeme diye bir şey değil Öyle bir şey yok
22 sinden sonrasına kalırsa kullandığının Faturasını ödersin
-
Turkcellde benzer durumdaydım, taahhütüm 20 Mart'ta -yarın bitiyordu, cayma bedeli çıkmadı. Pzartesi saat 16 gibi Vodafonenin bahsettiğiniz faturasız hoşgeldin tarifesine geçiş başvurusu yaptım. Bugün öğle saatlerinde hattım açıldı. Bayiden 175 TL lik paketimi yükledim, sorunsuz kullanıyorum. İlk baştaki niyetim git-gel yapmaktı ama 3 ay 175 TL 25 GB kullanmak daha cazip göründü, 3 ay sonra durum değerlendirmesi yapacağım.. Taahhütümü operatörlerin kampanya dönemine taşımış oldum, artık 3 ay sonunda Vodafone faturalı ya da diğerleri seçeneğini masaya yatırırım. 3 ay kafam rahat olacak onu biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu 175 TL lik paketi yüklemek için bayiye mi gitmek gerekiyor? Kendimiz yapamıyor muyuz? O da ayrı bir iş...
Ben de dün başvurumu yaptım numaranın taşınmasını bekliyorum.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sınırsız mobil internet
- puk bloke olan hat nasıl açılır
- turkcell fatura son ödeme tarihi geçerse ne zaman kapanır
- çağrı yönlendirme koşulsuz ne demek
- sms fatura nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- iphone şebeke sorunu
- vodafone mobil imza
- mobil veri çekmiyor
- 2025 telsiz kullanım ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X