Şimdi Ara

numara taşıma taahhüt ilişkisi nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şubat 24 te turkcelle taahütüm bitiyor.Başka bir operatöre geçmek istesem(numaramı taşımak istesem) herhangibi ceza vs ödememek için hangi tarihte o operatöre başvurmalıyım?. yada hattımı 23 ünde kapattırıp yeni hatmı almalıyım? sistem nasıl işliyor,bilgisi olan varmı arkadaşlar.

• Son ayda oparetör değişikliği yapabilirsin.
    Ocak ayının 25 inde mi faturan kesildi?
    1 gün sonra zaten şubat faturan geleceğinden ay sonunu beklemene gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth

Son ayda oparetör değişikliği yapabilirsin.
    Ocak ayının 25 inde mi faturan kesildi?
    1 gün sonra zaten şubat faturan geleceğinden ay sonunu beklemene gerek yok.

benim kafa pek almadı:) evet ocak 25 te kesildi ancak şbat 25 i de odemem gerek nasıl oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 1 Şubat 2018; 22:52:21 >
  • Tahhut bittikden sonra yani fatura kesim gunu gelmesine 1 2gun kala tasi ceza cikmaz yada faturasiza cevir tasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura kesim tarihini aşmadan operatör değişikliği yapabilirsiniz. 1 hafta önceden başvuru yaparsanız 3 gün içerisinde geçiş işlemi sağlanır eski operatör yeni paket almadan diğer operatör den devam edersiniz. Faturasıza geçiş kolaydır ama geçmemeniz için kırk takla atarlar
  • benim de turkcell ayın 24'ünde bitiyor, fatura 25inde kesiliyor, bir de 1 martta bitecek 1 yıllık fizy anlaşmam var. bu şartlarda numarayı ne zaman taşıyayım, fizy'de bir sıkıntı çıkar mı? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeagle

benim de turkcell ayın 24'ünde bitiyor, fatura 25inde kesiliyor, bir de 1 martta bitecek 1 yıllık fizy anlaşmam var. bu şartlarda numarayı ne zaman taşıyayım, fizy'de bir sıkıntı çıkar mı? teşekkürler.

15 ile 20 si arası başvuru yapınız fizy üyeliği yanar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus YLcnk

quote:

Orijinalden alıntı: freeagle

benim de turkcell ayın 24'ünde bitiyor, fatura 25inde kesiliyor, bir de 1 martta bitecek 1 yıllık fizy anlaşmam var. bu şartlarda numarayı ne zaman taşıyayım, fizy'de bir sıkıntı çıkar mı? teşekkürler.

15 ile 20 si arası başvuru yapınız fizy üyeliği yanar.

yanar derken ekstra ücret mi çıkarırlar? başka hatta başvurmadan önce fizyi iptal ettireyim öyle geçeyim olmazsa, içime kurt düştü
  • Son 2 ay falan olduğunda sorun olmaz. Fizy sözleşmesi varsa 1 aylık fizy ücreti yansıtır.
    Fizy ücreti peşin alındıysa ücret çıkmaz aylık olarak çekiyorsa belkii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 14 Şubat 2018; 1:32:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.