Şimdi Ara

Numara Taşıma Tarife Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yılbaşından sonra hattımı başka bir operatöre taşımayı planlıyorum evimde Turkcell tam çekmiyor yeni aldığım bataryası başkalarına en yoğun kullanımda 1 gün giden telefonun şarjı uykumda %30 azalıyor ve artık bu durum canımı sıkmaya başladı. Şöyle 35 TL veya altına en az 750 dk 100 sms 3-4 gb interneti olan bi paket öneriniz var mı ? Birde Ankara şehir merkezinde Türk Telekom mu Vodafone mu daha iyi çekim gücü ve internet açısından ?

• Turktelekom derim internet sitesinden veya selfy.com dan o fiyata bircok bol gbli tarife var gecebilirsin ankarada vodafonun cekmedigini burda bircok kisi paylasti yinede cevrene danisabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çevrende diğer operatörlerin performansını kendin dene mutlaka. Buradan ne söylense boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevremde deneyemediğim için zaten soruyorum. Çevremdeki herkes ilk telefonlarından beri Turkcell kullanan insanlar ama yavaş yavaş değiştireceğiz operatörü çünkü 20 30 yıllık müşterilerine köpek çekerken yeni gelenlere bir dünya şey öneriyor Turkcell.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bolgsesel degisir hocam. Eskisehir ve kutahyada misal 2side iyi ben tarifem iyi diye vfdeyim. Vf nin 4g hizi biraz yavas tt ve turkcelle oranla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.