Şimdi Ara

Numaralı gözlük tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim ve bana gözlük yazdı ve ben güzel çerçeveli bir gözlük almak istiyorum yani yakışan bir gözlük biraz karizması olsun diyorum.250 ytl civarlarında da olsa alayım diyorum pahalı aslında ama gözlük sağlıkla ilgili bir şey ve sürekli kullanacağım birşey marka önemli idir gözlükte?bir de cam ı ayrı çerçeveyi ayrı almak gibi bir şey var mıdır?Gözlük konusunda bilgim pek yok da.Teşekkürler.

• Camı ayrı çerçeveyi ayrı tabii ki alabilirsin.. Camları kırılmaz ve flash yansıtmaz özellikleri ile al.. Yani ne kadar ekstra özellikli lens varsa o filtreleri eklettir.. Ayrıca Nike' ın çerçeveleri çok şık, sportif ve karizmatiktir..
  • camları kırılmaz organik cam mı oluyor ? bir de "Yani ne kadar ekstra özellikli lens varsa o filtreleri eklettir" bu dediğinden bişey anlamadım
  •  Numaralı gözlük tercihi

https://store.donanimhaber.com/0b/8e/3c/0b8e3c8b08ab9df762ea3fdcbd79d5dd.PNG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 28 Eylül 2009; 20:48:50 >
  • eğer yaşın 17'den küçükse klormatik cam alma.
    seni fazla yaşlı gösteriyor.
    organik ve bilgisayar korumalı cam al
  • Sağlıkla ilgili de camlarda sorun olmadıkça 50 liralık kıytırık bir çerçeve alsanda sorun çıkmaz sağlık açısından.

Hafif bir şey al fazla acıtmaması için. Belli bir süre sonra çokme oluyor burunda onu azaltırsın. Kesinlikle organik cam al ne kadar düşürsende kırılmıyor. Esneyebilen gözlükler var onlara bakabilirsin. Garantisi olsun. Kırılınca yenisini veriyorlar.
  • camda sağlıkla ilgili ne gibi sorunlar olabilir.Babam kamuda çalışıyor memur yani galiba cam ın fiyatını devlet akarşılıyor devletin karşılayacağı camlarda sorun olur mu ki?Çerçeveyi kendim almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim gözlük cercevem berbat çok dikkat et alırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuR@N.

eğer yaşın 17'den küçükse klormatik cam alma.
    seni fazla yaşlı gösteriyor.
    organik ve bilgisayar korumalı cam al

ayrıca keops, rayman iyidir.

benim şu anda kullandığım gözlük Keops..

Gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.