Şimdi Ara

Numaralı Sporcu Gözlüğü Arıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Futbol kaleciği için kullanılabilecek uygun fiyatlı sporcu gözlüğü bileniniz duyanınız var mı? Lens demeyin çünkü alerji ve tahriş sıkıntısı var. Bu nedenle gözlük için tavsiye, görüş ve fikirlerinizi bekliyorum. Konuyu ciddiye alarak cevap verecek kişilere şimdiden teşekkür ederim...

• Ben hiç görmedim. Internette fiyatları çok uçuk. Bi ara alıcaktım ama vazgeçtim lens kullanmaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brad Pitt

Ben hiç görmedim. Internette fiyatları çok uçuk. Bi ara alıcaktım ama vazgeçtim lens kullanmaya karar verdim.

İlginize öncelikle teşekkür ederim. Lensi bende denedim ama dediğim gibi alerji ve tahriş sorunu yaşadım. Bu nedenle gözlük arayışına başladım. Ebayda 3-5 $'dan başlayan ilanlar var ama işte güvenemiyorum. Bu konuda bilgili kişilerin yardımlarını bekliyorum. Türkiye de bu işi uygun fiyatlı yapan firmalar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_lord

quote:

Orijinalden alıntı: Brad Pitt

Ben hiç görmedim. Internette fiyatları çok uçuk. Bi ara alıcaktım ama vazgeçtim lens kullanmaya karar verdim.

İlginize öncelikle teşekkür ederim. Lensi bende denedim ama dediğim gibi alerji ve tahriş sorunu yaşadım. Bu nedenle gözlük arayışına başladım. Ebayda 3-5 $'dan başlayan ilanlar var ama işte güvenemiyorum. Bu konuda bilgili kişilerin yardımlarını bekliyorum. Türkiye de bu işi uygun fiyatlı yapan firmalar var mı?

Hiç bir bilgim yok vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_lord

Futbol kaleciği için kullanılabilecek uygun fiyatlı sporcu gözlüğü bileniniz duyanınız var mı? Lens demeyin çünkü alerji ve tahriş sıkıntısı var. Bu nedenle gözlük için tavsiye, görüş ve fikirlerinizi bekliyorum. Konuyu ciddiye alarak cevap verecek kişilere şimdiden teşekkür ederim...

böyle bir gözlük buldunuz mu bulduysanız nasıl ve kaça malolldu?
  • Neden hortlattın ki kardeş xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebaydan 3 dolara getirttim. Burada da kırılmaz numaralı cam taktırdım. Memnunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar ben gözlükçüyüm sezer optik Maltepe de ve Kartal'da mağazam var isterseniz https://www.sezeroptik.com/numarali-sporcu-gozlugu-k8 bu adrese girerek inceleme yapıp detaylı bilgi edinebilirsiniz yada arayarak sizi bilgilendirebiliriz 0 216 371 25 32 ve 0 216 371 07 27 dende bilgi alabilirsiniz sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaset -- 24 Kasım 2018; 11:53:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.