Ankarada oturuyorum ve yakın zamanda tatile gideceğim. Tatilde havuza denize girerken rahat olamıyorum göz numaram 6 Numaralı havuz gözlüklerini araştırdım fakat lensle beraber gözlük veriyorlarmış (tamda anladım)lens takmayı hiç beceremem Aranızda kullanan (nasıl bir şey olduğunu bilen) ankarada satış yapan yer bilen varsa paylaşabilir mi
Teşekkürler.
Speedo'lar özel siparişle üretiliyor numaralı. Speedo satış noktalarına sorun. Ben SPX'ten getirtmiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]
Speedo'lar özel siparişle üretiliyor numaralı. Speedo satış noktalarına sorun. Ben SPX'ten getirtmiştim.
göze bir şey takmıyorsun dimi direk gözlük?
spedo falan alma bence ben aldım anında çizildi lekelendi bence arenayı dene bide numaralı yerine lens tak gayet rahat
Arkadaşlar İstanbul Avrupa Yakasında NUMARALI (HİPERMETROP) YÜZÜCÜ GÖZLÜĞÜ nereden yaptırabilirim?
6 numara ne hocam.Resmen körsün sen.Doktor bana kötü demişti.2.50 ye.
quote:
Orijinalden alıntı: Trail Of Blood
6 numara ne hocam.Resmen körsün sen.Doktor bana kötü demişti.2.50 ye.
arkadaşlar 2.50 için çok aranmaz bence... daha önce numaralı gözlük yaptıran arkadaşalr nerede, ne şekilde yaptırmışlar acaba? daha ziyade HİPERMETROP... Çünkü miyop yüzücü gözlükleri hazır seri üretim var piyasada gördüğüm kadarıyla.... Bu konuda bilgisi olan yok mudur arkadaşlar...
konuyu açalı baya olmuştu göz numaram 7 oldu ama 6 numara yüzücü gözlüğü ile iyi görüyorum 60Tl filan vermiştim
HİPERMETROP MUYDU HOCAM; NEREDEN ALMIŞTINIZ
quote:
Orijinalden alıntı: JusTDoiT94
konuyu açalı baya olmuştu göz numaram 7 oldu ama 6 numara yüzücü gözlüğü ile iyi görüyorum 60Tl filan vermiştim
Evet hocam nereden yaptırdın onu da paylaşır mısın ?
ARKADAŞLAR SPX BAKIRKÖY ŞUBELERİNE SORDUM, ARENA, SPEEDO BAYİSİ GiBİ OLAN YERLERE SORSUM, YÜZÜCÜ GÖZLÜĞÜ SATAN OPTİKÇİLERE SORDUM... HEPSİNDE DE HAZIR MİYOP VAR, ÖZEL YAPTIRMIYORLAR. GELDİĞİ GİBİ SATIYORLAR. GELENLER DE SADECE MİYOP... BU HİPERMETROPALRI NASIL YAPTIRCAZ ARKADAŞLAR, HİÇ Mİ BİLGİSİ OLAN YOK. LENS+YÜZÜCÜ GÖZLÜĞÜ ÇOK SAĞLIKLI OLMUYIR...
quote:
Orijinalden alıntı: anteplisahin.27
ARKADAŞLAR SPX BAKIRKÖY ŞUBELERİNE SORDUM, ARENA, SPEEDO BAYİSİ GiBİ OLAN YERLERE SORSUM, YÜZÜCÜ GÖZLÜĞÜ SATAN OPTİKÇİLERE SORDUM... HEPSİNDE DE HAZIR MİYOP VAR, ÖZEL YAPTIRMIYORLAR. GELDİĞİ GİBİ SATIYORLAR. GELENLER DE SADECE MİYOP... BU HİPERMETROPALRI NASIL YAPTIRCAZ ARKADAŞLAR, HİÇ Mİ BİLGİSİ OLAN YOK. LENS+YÜZÜCÜ GÖZLÜĞÜ ÇOK SAĞLIKLI OLMUYIR...
aynen dedigi gibi miyop var 6 numarada son hazir olarak satiliyor
hiç fikri olan yok mu arkadaşlar...
quote:
Orijinalden alıntı: JusTDoiT94
quote:
Orijinalden alıntı: anteplisahin.27
aynen dedigi gibi miyop var 6 numarada son hazir olarak satiliyor
kaç gayme 6-6,5 miyop ??
seven up
sezer optiği aramıştım ben daha önce, sadece miyop yüzücü gözlüğü olduğunu, hipermetrop olmadığını söylemişti...
quote:
Orijinalden alıntı: yaset
merhaba arkadaşlar.ben gözlükçüyüm istanbul maltepe,de sezer optik,olarak mağazalarım var iki adet ikisindede speedo marka yüzücü gözlüğü satıyorum hem numaralı ve numarasız olarak,çok kişiye sattım herkes çok memnun.tavsiye ederim düşünen olursa eğer beni direk arayıp bilgi verebilirim.adım yaset, 0 532 709 28 66 cep numaram,isterseniz iş numaralarım, 0216 371 25 32,,0216 371 07 27, gözlük olsun lens olsun kafanıza takılan ne olursa arayın yardımcı olmaya çalışayım,sevgilerimle yaset sezer.
Hocam ben de tam sizin siteye bakıyordum az önce. Google'da numaralı yüzüccü gözlüğü diye aratınca çıkmıştı. Benim gözler 7.25 ve 7.5 miyop. Mutlaka bir deniz gözlüğü almam lazım artık. Maltepe'de galiba merkeziniz oraya mı gelmem lazım? Bir de marka ve fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz buradan ya da pm'le.
Teşeşkkürler
Hızlı cevap için teşekkürler. Ben de 7 numara alırım diye düşünüyordum. Mümkünse önerebileceğiniz marka ve model resimlerini gönderebilir misiniz? Almadan önce görmek isterim.
ben armadada arena mağazasından almıştım şimdi gözlük kayboldu bu aralar bidaha gidip bakıcam