Şimdi Ara

Kalıplı gösteren atlet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.782
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bornova17 -- 5 Mart 2023; 16:38:54 >

• arkadaşlar nıye abartıyorsunuz ki :)

kadınlar da da çoğu gogus dık dursun , buyuk dursun veya popo sekıllı dursun dıye gozunuzu alamadıgınız seyler hep yapay, dolgulu. taytlarda bıle kullanıyorlar.

kadınlar vucut hatlarını strec gıbı yaptıgında dıkkat cekıyor, bu moda yakında erkeklere de gelıp, adam malın kalıbını cıkartan pantolonla gezecek, o zaman da hak verecegım :)

• gereksiz bence
  • Gösterişten başka bir işe yaramaz...

• Kalıplı gösteren atlet
  • Link açılmıyor
  • Ussuz kullanıcısına yanıt

Düzenledim

• hocam bunu diyorsunuz sanırım

Kalıplı gösteren atlet
    Kalıplı gösteren atlettrendyol.com
    Fitmasterpro Erkekleri Kaslı Gösteren Tshirt-Atlet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/fitmasterpro/erkekleri-kasli-gosteren-tshirt-atlet-p-40534804?boutiqueId=61&merchantId=170766

Direk aklıma Burhan Altıntop geldi Kalıplı gösteren atlet 

Hocam ciddi ciddi bunu kullanıyormusunuz günlük hayatta? Gelen tepkiler nasıl? Millet sizi kaslı mı sanıyor?

Bu arada 75tl alt limitsiz kupon veriyor bende bu ürüne. 291 tl ye geliyor Kalıplı gösteren atlet 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666putin666 -- 5 Mart 2023; 22:47:58 >

• Kalıplı gösteren atlet

bundan aşağısı kurtarmaz ağalar

• bunu alan adamın psikolojik sorunları vardır.

• Hocam bunun penis için olanı var mı bir arkadaş soruyor.
  • ben gibi zarganaysanız denenir ama bırak 360 lirayı 50 lira bile etmez aşırı dandik bişi 3-5 giymede sönüyor ve kumaşı dandik

• Trendyolda ürünün yorumlarını okuyayım güleyim dedimde bizim forumdakilerin yorumları komik çıktı.Çevremde 150 kiloluk bir obezle bile dalga geçmem ama bu ürünü kullananla sağlam dalga geçerdim çok büyük bir eziklik bunu kullanmak bana göre...
  • yorumları okumaya geldim.

• Yalan veya doğru en azından adamlar ürün hakkında bilgi vermiş. Ütü bozulmuş bakayım dedim. Sağolsun kızlarımızın çeyizine aldığı dışında bilgi yok.

• 4XL nasıl durur acaba Kalıplı gösteren atlet 

• arkadaşlar nıye abartıyorsunuz ki :)

kadınlar da da çoğu gogus dık dursun , buyuk dursun veya popo sekıllı dursun dıye gozunuzu alamadıgınız seyler hep yapay, dolgulu. taytlarda bıle kullanıyorlar.

kadınlar vucut hatlarını strec gıbı yaptıgında dıkkat cekıyor, bu moda yakında erkeklere de gelıp, adam malın kalıbını cıkartan pantolonla gezecek, o zaman da hak verecegım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxor -- 6 Mart 2023; 13:24:16 >
  • boxor kullanıcısına yanıt

aynen öyle. Neredeyse desteksiz sütyen giymeyen kadın kalmadı. Ee onlarda göğüsleri büyük diye bizi aldatıyorlar. Erkekler böyle birşey giyincemi sorun oluyor?

• Hadi alalım dedik yazin clubda vs. is görse tam eve gidiyorsun geceyi sonlandırmaya soyuyor seni bi bakiyor tüy siklet iste o an R vites yaparsa diye çekinir insan 😀

Acaba şu malum kişi Taha bunu mu kullanıyor gacılar hep yani başında 😬🤑

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 6 Mart 2023; 23:53:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.