Şimdi Ara

Numaranın Sahibini Bulmam Lazım Acil-(Ailevi olay)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ailevi bir sorunum var. Sanırım babam 4 yıldır annemi aldatıyor, ailemin dağılmasını istemiyorum kesin ve net, ama ne yazık ki babamla bu konuyu 4 yıl önce konuştuk ve sözde kapanmıştı,
    fakat geçen gün arkadaşımı aramak için telefonunu aldığımda "türksel" (böyle yazmam daha uygun sonra konunun kapanmasını istemiyorum) diye bir numaradan gayet samimi mesajlar geldi
    büyük ihtimalle o zaman ki numarayla da aynı diye hatırlıyorum.
    Numarayı bilinmeyen numaraların tümünde sorgulattım fakat rehbere kayıtlı değil veya gizlemiş dendi, fakat bana yardım edebiliceğinizi düşünüyorsanız özel mesaj atarsanız
    kesinlikle size dönerim arama hakkınız yoksa, numarayı veririm, eğer benim farklı bir amacım olduğuna inanıyorsanız numaramı veririm ödemeli atarsınız yine dönerim ama yardıma muhtacım şu anda..
    lütfen eğer inançlıysanız büyük sevaba girebilirsiniz, eğer inançsızsanız da insanlık etmiş olursunuz. Kadını arayıp isim sormaktanda çekiniyoruz bi anda herkes sorarsa, belli ki önlem almışlar.. Anlamıyorum ben bunları hakedicek adammıydım..

Lütfen konuyu trollemeyin, gerçekten önemli bir konu belki ilerideki hayatım söz konusu...

• Beyler yardımcı olamasanız bile uplayın lütfen gerçekten içim içimi yiyiyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aleron

Beyler yardımcı olamasanız bile uplayın lütfen gerçekten içim içimi yiyiyo...
    Hocam ne istediğinizi anlayamadım.Kadını arayıp adını mı soracağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E 

Hocam ne istediğinizi anlayamadım.Kadını arayıp adını mı soracağız?

Alıntıları Göster
    Hocam su 11818 filan vardı galiba orayı arayın sahibini söylerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

adam gizlenmiş diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

adam gizlenmiş diyor

Alıntıları Göster
    zor bi durum. up
  • Numarayı pmden yolla bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hissetme

Numarayı pmden yolla bakayım.
    Beyler ilginiz için teşekkürler fakat bilinmeyen numaralar servislerini denedim, istediğim kadının ismi ve adresi bi şekilde faceden bulurum falan diye düşünüyorum. Amacım babamla olduklarını belgeleyip babama kanıt olarak göstermek,
    bide düzeltmezsen durumu anneme gösteririm nafaka davasına kadar gider vs. diye korkutmaya çalışmayı düşünüyorum ama hukukçu varsa aranızda bu yaptığım suç arz eder mi?
  • quote:

Beyler ilginiz için teşekkürler fakat bilinmeyen numaralar servislerini denedim, istediğim kadının ismi ve adresi bi şekilde faceden bulurum falan diye düşünüyorum. Amacım babamla olduklarını belgeleyip babama kanıt olarak göstermek,
    bide düzeltmezsen durumu anneme gösteririm nafaka davasına kadar gider vs. diye korkutmaya çalışmayı düşünüyorum ama hukukçu varsa aranızda bu yaptığım suç arz eder mi?

Alıntıları Göster
    Merhaba kardeş öncelikle zor bir durum daha kötüsü olmaması için dua etmelisin .Babanın bilgisayardan konuştuğu oldu mu sadece telefonla mı iribat kuruyor bilgisayar ile konuştuğunu biliyorsan ya da şüpheleniyorsan bir kaç program ile izleme altına alabilirsin.Telefonu android ise yine takip altına alabilirsin iosu bilmiyorum istersen pm den de iletişime geçebilirsin bu konularda yardımcı olabilirim sağlıcakla kal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat00

Merhaba kardeş öncelikle zor bir durum daha kötüsü olmaması için dua etmelisin .Babanın bilgisayardan konuştuğu oldu mu sadece telefonla mı iribat kuruyor bilgisayar ile konuştuğunu biliyorsan ya da şüpheleniyorsan bir kaç program ile izleme altına alabilirsin.Telefonu android ise yine takip altına alabilirsin iosu bilmiyorum istersen pm den de iletişime geçebilirsin bu konularda yardımcı olabilirim sağlıcakla kal.

Alıntıları Göster
    mesaj geldi diyosun dostum daha net bi kanıta ihtiyacın yok sanırım.
    göster mesajı babana al sana kanıt.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat00

Alıntıları Göster
    Numarayı alan kişi : Aliiiiii kanka aliiiii
    Kadın : Ali yok yanlış aradınız galiba
    N.a.k : Peki kiminle görüşüyorum
    Kadın : İsmini söyler

mutlu son

• quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

Alıntıları Göster
    Pmden bişey yazacağım 5 dk içinde oku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıvaynşıtayger

mutlu son

iyimiş
  • quote:

mutlu son

ben böyle durumda kimi aramıştınız derim.

ayrıca bu siteden sorgulayabilirdin ama kapanmış

http://www.turktuccar.com/numara-sorgula
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escossie

quote:

mutlu son

iyimiş

Alıntıları Göster
    Hocam yakın ve diksiyonu düzgün bi arkadaşına numarayı arat.Ve desinki bilmem ne sigorta şirketinden arıyoruz.Bildiğiniz gibi deprem sigortası ülke geneli zorunludur vs diye girsin lafa.Sonrada kiminle görüşüyorum diye sorsun.Kadının ayıkacağını sanmıyorum.Direk söyler ismini. Hatta biraz daha çabalarsanız kadının ne iş yaptığını , hangi şehirde yaşadığını vs bile öğrenebilirsin.Bu tamamen arkadaşının uyanıklığına ve becerisine kalmış bi durum

• quote:

Orijinalden alıntı: niquel

Hocam yakın ve diksiyonu düzgün bi arkadaşına numarayı arat.Ve desinki bilmem ne sigorta şirketinden arıyoruz.Bildiğiniz gibi deprem sigortası ülke geneli zorunludur vs diye girsin lafa.Sonrada kiminle görüşüyorum diye sorsun.Kadının ayıkacağını sanmıyorum.Direk söyler ismini. Hatta biraz daha çabalarsanız kadının ne iş yaptığını , hangi şehirde yaşadığını vs bile öğrenebilirsin.Bu tamamen arkadaşının uyanıklığına ve becerisine kalmış bi durum

Alıntıları Göster
    banada gerek cep telefonu sorgulatmam gerek 11880 acsam söylerler mi yoksa onlar tek ev telefonu mu

• Xxx kurumundan ariyoruz anket yapiyoruz bilmemne hop isim elde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

Mesaj operatör ismiyle kayıtlı, kadının ismini öğrenip anneme kanıt göstermem lazım babamla daha önce konuştum kapattım dedi ama şimdi yine bunu yapıyor, öyle bir bozuldum ki ilk görünce yüzüm uyuştu gibi oldu.. 19 yaşında adamı ağlattı resmen ne diyim artık ama ailem dağılsın da istemiyorum..
  • quote:

Hocam fikrin için teşekkürler ama turizm şirketinde çalışan bir arkadaşım kampanya yapıyoruz numarasına denedi olmadı, ayrıca sigorta şirketinden arandığında cep telefonu numarası görünce anlamaz mı? Çünkü bazı firmalar aradığında direk ismi çıkıyor..
    Aklıma sinema rezervasyonu bu numara üstüne yapılmış ama geciktiniz desin, kadın ne alaka diyince arayan isminiz ne yanlışlık olmuş olabilir desin diye geliyor.. Beyler evde durmak istemiyorum resmen...

• quote:

quote:

Hocam fikrin için teşekkürler ama turizm şirketinde çalışan bir arkadaşım kampanya yapıyoruz numarasına denedi olmadı, ayrıca sigorta şirketinden arandığında cep telefonu numarası görünce anlamaz mı? Çünkü bazı firmalar aradığında direk ismi çıkıyor..
    Aklıma sinema rezervasyonu bu numara üstüne yapılmış ama geciktiniz desin, kadın ne alaka diyince arayan isminiz ne yanlışlık olmuş olabilir desin diye geliyor.. Beyler evde durmak istemiyorum resmen...

Hocam sinema işide mantıklı geliyor.Yada güzellik salonu vs olarakta yapabilirsiniz bu numarayı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.