Şimdi Ara

Numerik Klavye'den H Shifter Yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde bir şey düşündükte sizlerden yorum almak istiyoruz.

Eskiler bilir şu tarz cep telefonlarında özellikle snake oyunu için joystick üretmişlerdi.

Burdan yola çıkarak;

Bu tarz numerik klavye ile h shifter yapmak mümkün gibi gözüküyor. İnternetten bir araştırma yaptım daha önce düşünen olmuş.

Şöyle birşey yapan olmuşhttp://archive.simjunkies.org/wheels-and-pedals/g25-added-extra-buttons-to-wheel-it-works-!!!/

Bizim aklımızdaki üzerine eski cep telefonlarında olduğu gibi bir joystick ekleyerek h shifter haline getirme. Siz ne diyorsunuz ? Maliyeti ucuza olabilir.

Alt mekanizması ayarlandıktan sonra numerik klavyenin üstüne şöyle birşey bile koymak mümkün.

Vites arası geçişlerde kademe olmasa bile kolay bir dokunuşla h shifter gibi kullanabilmek mümkün olur ki otomatik vites oynamaktan veyahut iki tuş ile vites geçişi yapmaktan katbekat daha iyi olacağınızı düşünüyoruz... Fikirleriniz neler?

Düzeltme:
    ,

Böyle birşey olabilir.

• H shifter yapmak zaten cok fazla maliyet isteyen bir sey degil ki dostum 1 tane cubuk 6 tane microswitch bir joystick :) yakinda yapicam bende bitane honda civic vites kolu ve jetta nin topuzu ve korugunu getirdim cinden :) elektronik kismi hallettim aluminyum dis kutusu kaldi sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fps tarzı oyunlara uygulanırsa çok güzel olur ilk müşteriniz ben olurum :)
  • dediginizi yapmak mantikli ama bence zor. bence rally vites yapilabilir. sadece ileri geri. yani ileri ittigimiz zaman vites yukselcek eri cektigimizde vites duscek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor yaparsın , birde yapsalar zaten yabancılar yapardı
  • bana bu 0 dan hshifter yapmaktan daha zor gibime geldi ama imkansız değil tabiykide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üzerine vites takıpta yapılabilir yüksek ihtimalle ama 5 vitesten fazlası olmaz bide hareket alanı çok kısıtlı olur o zevki vermez ama ralli vitesi yapılabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.