Şimdi Ara

Nuri Şahin Real Madrid de (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yönetici arkadaş ta tüm Mesut konularına koyduğu klasik mesajı koymuş. Herhalde biryerde kayıtlı tutuyor sonra tekrar kullanmak için. Hatta birazdan bize kafatasçı demesi gerekiyor sırayı bozmadan giderse.
  • konu dağılmasın arkadaşlar..
    bu nedir ya...
    NURİ ŞAHİN i konuşuyoruz burda..
    nuri ile mesutu değil..

Bizi onurlandırdın, gururlandırdın, göğsümüzü kabarttın NURİ.
    Sana sonsuz teşekkürler ediyorum.
    Artık sıkı bir REAL MADRİD taraftarıyım.
    Formanı da alacağım Allahın izni ile.
    Allah utandırmaz inşallah ve inşallah o takımın kaptanı olurursun bir gün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Yönetici arkadaş ta tüm Mesut konularına koyduğu klasik mesajı koymuş. Herhalde biryerde kayıtlı tutuyor sonra tekrar kullanmak için. Hatta birazdan bize kafatasçı demesi gerekiyor sırayı bozmadan giderse.

Real Madrid sayfasındaki Nuri Şahin ile anlaşıldığı linkini 1 yıldır elinde tuttuğu için alkışlamak lazım o zaman. 1 yıldır bizden saklamış vay hain...
  • İkisi de Türk elbette, aradaki tek fark birinin Alman vatandaşlığını Türk vatandaşlığına tercih etmiş olması.

Mesut istese bugün German yerine Turkish yazıyor olabilirdi her yerde.
  •  Nuri Şahin Real Madrid de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

Nuri futbol eğitimini Almanya gibi bu alanda çok gelişmiş bir yerde aldı. Bizim kulüplerimin futbol alt yapılarını onlarla karşılaştırsak ciddi farklar çıkar heralde. Hani tesis olsun saha olsun iyi şeyler bizde de oluyor ama eğitimi yanlış yapıyoruz galiba.

70-80 milyon nüfusumuz var ama şu an elit kulüplerde oynayan Hamit, Nuri ve Mesut'a bakalım. Hepsi altyapısını Almanya'da aldı. Irk olarak genlerimizde futbol yeteneği eksikliği olsa bu adamlar buralarda oynayamazdı. Demek ki sorun farklı.

sorun sadece sosyal ve kültürel yetersizlik.Almanya'nın tüm şehirlerinde en az 50 tane stat ve sosyal tesisler var.çocuklar küçük yaştan eğitimi alıyor okullarda.bizdeki durumu görüyorsun dışarı çıkıp oturacak bir park bulamıyoruz.az gelişmişlik ile gelişmişliğin farkları işte.Bizde bir çocuk ilk futbol , basketbol eğitimini kaldırımda top oynayarak alırken orada statlarda çimlerin üstünde alıyor.

çok sevindim gitmesine, başarılı olacağına inanıyorum nuri'nin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 10 Mayıs 2011; 15:19:25 >

• Konu NURİ ŞAHİN REAL MADRİD'DE!

TARTIŞMA MESUT TÜRK MÜ DEĞİL Mİ !!!???

böyle bir düşünce yapısına sahip bir milletin bulunduğu mevcut ekonomik , kültürel , politik durumu gayet iyi, yoksa çok daha kötü durumlar içerisinde olsak kimsenin şaşırmaması gerekiyor!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

Konu NURİ ŞAHİN REAL MADRİD'DE!

TARTIŞMA MESUT TÜRK MÜ DEĞİL Mİ !!!???

böyle bir düşünce yapısına sahip bir milletin bulunduğu mevcut ekonomik , kültürel , politik durumu gayet iyi, yoksa çok daha kötü durumlar içerisinde olsak kimsenin şaşırmaması gerekiyor!!!!

Arada mantıklı konuşuyorsun harbiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çokacıktım

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

Orijinalden alıntı: VitoScalatte

O Hakan Yakinların falan kendilerini Turk hissetttiklerini sanmiyorum. Neden dersen benim icin onemli olan Avrupada "Turkiye - Turk " kelimeleri geciyorsa o zaman gururlanirim. Nuri Sahin Real e gitti cogu kisi ona Turk diyecek Cunku Turk milli takiminda oynuyor. Fakat bu Mesut icin gecerli degil biz ona her Ne kadar Turk desekte Avrupada o Alman olarak biliniyor. Kimse anasi Turk babasi Turk bakmaz. Hangi milli takimda oynuyorsa o .

Mesut :http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1193041476158/1330012508587/jugador/Jugador/Ozil.htm
    Nationality: German

ve
    Nuri :http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330056827896/noticia/Noticia/Real_Madrid_complete_Nuri_Sahin_switch.htm
    The German-born Turkish

Nokta .

tabikide German yazacak alman milli takiminda oynamiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: Çokacıktım

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VitoScalatte

O Hakan Yakinların falan kendilerini Turk hissetttiklerini sanmiyorum. Neden dersen benim icin onemli olan Avrupada "Turkiye - Turk " kelimeleri geciyorsa o zaman gururlanirim. Nuri Sahin Real e gitti cogu kisi ona Turk diyecek Cunku Turk milli takiminda oynuyor. Fakat bu Mesut icin gecerli degil biz ona her Ne kadar Turk desekte Avrupada o Alman olarak biliniyor. Kimse anasi Turk babasi Turk bakmaz. Hangi milli takimda oynuyorsa o .

Mesut :http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1193041476158/1330012508587/jugador/Jugador/Ozil.htm
    Nationality: German

ve
    Nuri :http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330056827896/noticia/Noticia/Real_Madrid_complete_Nuri_Sahin_switch.htm
    The German-born Turkish

Nokta .

Arkadasim safmısın Adam benim yazdıgimi onaylamak icin yazmis onu

• quote:

he he Alman...

ya siz hic mi yabanci TV kanallarini izlemiyormusunuz ?

quote:

Evet
    German : Alman
    Germany : Almanya

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Beyler bosuna tartisiyorsunuz. Adam kendimi Alman hissediyorum diyor siz hala yok Alman yok Alman degil diyorsunuz.

Ben Mesut'un oynadigi maclari ispanyolca sekilde izledim ve surekli ondan Aleman diye bahsettiler. Yani Alman diye. Hic kimse de Turk bu demedi. Hatta Mesut'un oynadigi ilk Madrid macinda asagida ufak bir kutu hakkinda onla ilgili bilgiler yaziyordu. Ulkesinde Alman yaziyordu ve yaninda da Alman bayragi vardi.

Yani Mesut'un Turk asilli olmasi yabanci basinda 1-2 kere soylenir unutulur. Mesut iyi futbolcu, zevkle izliyorum ama gurur falan duydugum yok. Adam heryerde Alman diye geciyor nesiyle gurur duyalim?
  • quote:

Annesi Babasi Turk ama Mesut Alman ilginc....

ister kabul edin ister etmeyin Mesut Turk!!!

Esas siz ister kabul edin ister etmeyin Mesut Alman. Türk olan bir adam Almanya Milli Takımı'nda oynamaz. Açık ve net. Zorlamayın boşuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

Esas siz ister kabul edin ister etmeyin Mesut Alman. Türk olan bir adam Almanya Milli Takımı'nda oynamaz. Açık ve net. Zorlamayın boşuna.

Bırak gurur duysunlar "Real Madrid'de Türk oynadı !!" diye.
  • quote:

quote:

Brezilyalı olan bir adam Türk milli takımında oynayamaz Aurelio'nun anne tarafı Harranlı , baba tarafı Giresunluymuş. Brezilya'da Aurelio için forumlarda o Brezilyalı değil Türk diye konular açılıyormuş

zihniyete bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Yönetici arkadaş ta tüm Mesut konularına koyduğu klasik mesajı koymuş. Herhalde biryerde kayıtlı tutuyor sonra tekrar kullanmak için. Hatta birazdan bize kafatasçı demesi gerekiyor sırayı bozmadan giderse.

Amma sinirli adamsın

Avrupada takım desteklemem aslında ama Nuri ve Mesut sayesinde Madrid'i destekleyeceğim en azından daha ılımlı olacağım sanırım

• quote:

quote:

Sonuna kadar katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB
    İkisi de Türk elbette, aradaki tek fark birinin Alman vatandaşlığını Türk vatandaşlığına tercih etmiş olması.

Mesut istese bugün German yerine Turkish yazıyor olabilirdi her yerde.

Arkadaslar bu adamların hepsi hem Turk hem Alman vatandaşı. Yani Nurının de Alman vatandaşlığı var.
  • Zinedine Zidane'ı bir çok kişi Fransız olarak bilir. Halbu ki Cezayir'li anne-babanın oğludur. Dünyada da Fransız yıldız Zidane diye geçer, Cezayirli yıldız olarak değil. En fazla Cezayir asıllı Fransız futbolcu derler o kadar. Mesut'unki de o hesap Türk asıllı Alman futbolcu.

Nuri'nin Real Madrid'e transferi beni ayrı bir sevindirdi. Çünkü insanlara dünyanın en büyük klüplerinden birinde oynamak için Almanya Milli Takımında oynamak zorunda olmadığını gösterdi.

Nuri Şahin Real Madrid de

Bu fotoğrafta hangisinin Real Madrid'te oynamasından gurur duyarsın deseler. Ben öndekinin derim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Zinedine Zidane'ı bir çok kişi Fransız olarak bilir. Halbu ki Cezayir'li anne-babanın oğludur. Dünyada da Fransız yıldız Zidane diye geçer, Cezayirli yıldız olarak değil. En fazla Cezayir asıllı Fransız futbolcu derler o kadar. Mesut'unki de o hesap Türk asıllı Alman futbolcu.

Nuri'nin Real Madrid'e transferi beni ayrı bir sevindirdi. Çünkü insanlara dünyanın en büyük klüplerinden birinde oynamak için Almanya Milli Takımında oynamak zorunda olmadığını gösterdi.

Nuri Şahin Real Madrid de

Bu fotoğrafta hangisinin Real Madrid'te oynamasından gurur duyarsın deseler. Ben öndekinin derim.

Cezayirliler neden çok sever ZİDANE 'ı ? Milli kahraman gözü ile bakarlar sence?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.