Şimdi Ara

Nurten.Kok@tcmb.gov.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim Microsoft Word de bir sorunum var yazıda bir satırı BOLD yapmak için boyuyorum BOLD tuşuna basınca bütün yazı boyanıyor Geri Al tuşuna basınca bu kez boyadığım satır Boldlu gerisi normale dönüyor.Bir türlü çözemedim bu konuda bilgisi olan varsa rica edeyim.Thank......

• tam olarak sen şöyle yap istersen. bir mouse ile bold yapmak istedigin texti işaretle saha sonra mousa sag tıkla ve bold tıkla bu sefer olacaktır sonra boş bir yere tıkla sorun düzelecektir muhtemelen..
  • ikinci bir önerim de şu olabilir size yukardan Dosya'ya girin ve Yeni'yi tıklayın yeni açılan word belgesine sadece bold yapmak istediğiniz kısmı yazın ve Ctrl+A yapın sonra eğer Word ingilizceyse Ctrl+B eğer Türkçe ise Ctrl+K'ya basın text Bold olacaktır. boş yere tıklayın sonra tekrar Ctrl+A'ya basın bu sefer sag tıklayıp Kes (Ctrl+X) yapın sonra ilk açtığınız word belgesine geçin ve o kesmiş olduğunuz texti sag tıklayıp yapıştırın (Ctrl+V).. umarım işe yarar...byeeee
  • İlgi ve alakanıza teşekkür ediyorum .Önerinizi deneyip sonuç hakkında bilgi vereceğim.Sağolun....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.