Baslıktaki ekran kartından var elimde. Bu aletle ne zaman film izlemeye kalksam (bsplayer, media player, winamp vs.) ekran saniyede belki 2 - 3 kere gri ekran olup düzeliyor, sanki sürekli flash yapıyor. Mesela açıyorum filmi 4 5 sn. düzgün çalışıyor sonra böyle oluyor, ekranı köşesinden tutup 1 mm bile genişletsem yada daraltsam düzeliyor ama bir 5 - 10 sn. sonra tekrar bu cereyan ediyor. Makinamda Nvidia 77.77 sürücü yüklü, ama bundan önce 56.xx sürücüleri filan da denedim sonuç aynı. 512 Ram, 1700+ AMD işlemci ,EPOX bişi bişi anakart var elimde.. Daha evvel yapmazdı böyle şeyler, yeni icat, bir süredir böyle yapıyor. Bir fikri olan var mı?
kesinlikle driverlarından kaynaklanıyor bence
Via'nın son AGP 8X driverları ve NVidia'nın son güncellemesi kurulu.. Başka hangi driver yapar bunu?
işletim sistemini baştan kurmalısın makinayı formatla ondan sonra ekran kartının driverini yükle düzelecektir
Bunu demek istemiyorum ama malesef 10 gün önce format attım zaten.. Formattan önce de bu durumdaydı... :(
bak böle bişey benimde başıma gelmişti bunun agp driverlari ile alakası yok direk vga driverları ile alakalı bende 77.66 da video görüntüleri bozuktu ama sen başka bir sürüm denemişin bence bi adaware vs taraması yap sp2 kurulu değilse kur hiç bişey olmassa geri yükleme yap ama çare bulamazsan bence microsoft dun database araştır belki bi bug yada bir registry hatası olabilir hiç biri olmasa tabi formatlayıp sıfırlıycan ama benim gibi hardiskin az sa bu biraz zor oluyor veri yedekleme vs
:(
uzun süre 56.xx serisi sürücü kullandım, sonrasında canavar gibi ATI 9800 Pro aldım ama o gerzek aletinde fanı bozuldu bir süre sonra, tekrar bu eski karta döndüm şimdi, yeni sürücü olarak 77.77 çıkmış onu kurdum, kelekliyor. ATI'ye geçmeden önce de, bu kadar sıkça olmasa da yapıyordu bu hareketi. Hayır işin anlamadığım tarafı bu NVIDIA kartı arkadaşta denedim, zerre problem çıkartmıyor onun 56.xx sürücüsü ile.. aman yaa, kafam bombox oldu..
quote:
Orijinalinden alıntı: xxxxxthompson
bak böle bişey benimde başıma gelmişti bunun agp driverlari ile alakası yok direk vga driverları ile alakalı bende 77.66 da video görüntüleri bozuktu ama sen başka bir sürüm denemişin bence bi adaware vs taraması yap sp2 kurulu değilse kur hiç bişey olmassa geri yükleme yap ama çare bulamazsan bence microsoft dun database araştır belki bi bug yada bir registry hatası olabilir hiç biri olmasa tabi formatlayıp sıfırlıycan ama benim gibi hardiskin az sa bu biraz zor oluyor veri yedekleme vs
uzun süre 56.xx serisi sürücü kullandım, sonrasında canavar gibi ATI 9800 Pro aldım ama o gerzek aletinde fanı bozuldu bir süre sonra, tekrar bu eski karta döndüm şimdi, yeni sürücü olarak 77.77 çıkmış onu kurdum, kelekliyor. ATI'ye geçmeden önce de, bu kadar sıkça olmasa da yapıyordu bu hareketi. Hayır işin anlamadığım tarafı bu NVIDIA kartı arkadaşta denedim, zerre problem çıkartmıyor onun 56.xx sürücüsü ile.. aman yaa, kafam bombox oldu..
quote:
Orijinalinden alıntı: xxxxxthompson
abi oyun da vs sorun yokda video da sorun yaratıyorsa bu kesinlikle yazılımsal bişeydir bak sen hiç nvida yı takma ben oynadığım oyunda en iyi perfornmans hangisi veriyosa onu kullanıyorum bak bende nforce 3 ultra var bunun 5.3 yüklü idi bu versiyonda hiç bi sorunum yoktu ama senin gibi son versiyonu alıyım düşüncesiyle 5.10 kurdum ve 15 dk sonra sildim en basiti super pi sıkorum 60 a çıkmıştı makina kasıl vs başladı sildim kurtuldum şuan 31
Neyse sağol, şu ATI'm bi düzelse aslında kalmıcak problem heralde ama a.k. nun NVIDIA'sı o zamana kadar bana film izletmicek sanırım.
Teşekkür ediyorum yardımlar için.
abi bi afan al tak ati'ye o kadar zor olmasa gerek.. 9800 Pro varken gf4 e laf düşer mi yazık yazık
71.89 kur 77.xx driver lar fx den sınrakiler için çünkü
77.xx driver lar o kartlarda ve fx lerde hiçbir moha yaramaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme