Şimdi Ara

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
32
Favori
82.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EEE hadi! Başka 3d oyun oynayan yokmu koca forumda! Mümkünse herkez 1 inceleme ile konuya katkı verebilir.Ben 1 veya 2 gün için AC serisinin incelemesini yapıcam.Hazır olun efemmmmm.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

EEE hadi! Başka 3d oyun oynayan yokmu koca forumda! Mümkünse herkez 1 inceleme ile konuya katkı verebilir.Ben 1 veya 2 gün için AC serisinin incelemesini yapıcam.Hazır olun efemmmmm.........

İşte birileri test etse güzel olacak.Özellikle AMD'cilerin testleri bizim için önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

EEE hadi! Başka 3d oyun oynayan yokmu koca forumda! Mümkünse herkez 1 inceleme ile konuya katkı verebilir.Ben 1 veya 2 gün için AC serisinin incelemesini yapıcam.Hazır olun efemmmmm.........

İşte birileri test etse güzel olacak.Özellikle AMD'cilerin testleri bizim için önemli

Pek fazla yaygın değil ama ileriye dönük olarak konu işe yarayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

quote:

Pek fazla yaygın değil ama ileriye dönük olarak konu işe yarayacaktır.

Ben de öyle düşünüyorum hocam ileride 3D yaygınlaştığında milletin işine bu konu daha çok yarayacak inşaallah

• Merhaba,
    Sitede yeniyim.İki kere konu açtım ilgilenen olmadı.nereye yazacağımı da bilemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirimç
    "Messengercache" isimli dosyanın içindeki bilgileri silersek bilgisayarımızda sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arripe

Merhaba,
    Sitede yeniyim.İki kere konu açtım ilgilenen olmadı.nereye yazacağımı da bilemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirimç
    "Messengercache" isimli dosyanın içindeki bilgileri silersek bilgisayarımızda sorun olur mu?

Hayır sorun olmaz
  • Teşekkürler NomadCRY ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arripe

Teşekkürler NomadCRY ..

Rica ederim
  • Arkadaşlar 3d monitörümü değiştirdim.Eski manitörüm ACER GD245HQ idi. Bu monitörü artık Sniper83us nickli arkadaşım kullanıyor.
    Yeni monitörüm ACER GN245HQ oldu. Bu monitörün incelemesini birkaç gün içinde yapıcam. Özellikle oyun performansı konusunda ilk izlenimlerim çok iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 29 Haziran 2011; 10:35:58 >
  • Bahsetmiş olduğum ACER GN245HQ incelememi yapıyorum arkadaşlar. Bunu yaparkende bugüne kadar kullandığım 3 3D monitörle karşılaştırma yaparak yapmak istiyorum.

İlk kullandım monitör Acer HS244HQ.

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack)

Artıları= Bu monitörün en büyük artısı 1.4 hdmı bağlantısı ile bütün 3d konsol ve oynatıcılara bağlanabilmesi. Ayrıca 3d filmlerdeki performansı çok iyi.

Eksileri= Malesef Nvidia 3d Vision desteklemeyen bir ürün. Bu sebeble pc de oyun performansı çok kötü. Sadece 3d tv player sayesinde 1280-720 çözünülürlükte oyunları oynayabiliyorsunuz. Oyunlarda ise çok yüksek ghosting (Gölgelenme,3D monitörlerde en dikkat etmeniz gereken şey) söz konusu.

Sonuç= Ati ekran kartı kullanıcılarına hitap eden 3d oyun performansı zayıf fakat film performansı yüksek bir ürün.

İkinci kullandığım monitör Acer GD245HQ.

Artıları= Monitör 3d vision desteğine sahip. Oyunlardaki performansı gayet iyi.Ghosting çok az derecede mevcut fakat rahatsız edici değil. Film performansı çok iyi.

Eksileri= Monitörün içinden Nvidia 3d vision gözlük seti çıkmıyor. Ayrıca almanız lazım.1.4 hdmı girişi olmadığı için konsollar ve başka 3d oynatıcılara 3d desteği vermiyor. Oyunlarda 1600-900 çözünülürlükte çok başarılı iken 1920-1080 çözünülürlükte sınıfta kalıyor.1920-1080 açtığında oyunu çok ciddi kırılma sorunları (sanki AA eksikliği gibi) oluyor. Ayırca 3d yi kapatıp oyunları normal oynamak istediğinizde bu kırılmalar aynen devam ediyor. Bu sorunu aşmak için mecburen control panelden 3d vision u dısable yapmanız lazım.

Sonuç= Bu ürün bir önceki bahsetttiğim acer HS244HQ dan başarılı bir ürün. Hatta Acer GN245HQ çıkana kadar en iyisiydi diyebilirim ama malesef kral tahtından oldu.

Bugün kullandığım monitör Acer GN245HQ

Bağlantı: :DUALLINK DVI (W/HDCP)
    Bağlantı: :HDMI
    Bağlantı: :VGA
    Çözünürlük: :1920X1080@120HZ
    Dahili Aksesuar: :NVIDIA GÖZLÜK
    Dahili Hoparlör: :VAR
    Desteklenen Renk: :16,7 MILYON
    Duvar Aparatı: :100X100 VESA
    Ekran boyutu: :23,6"
    Görüntüleme açısı: :10:1 170/160
    Gövde Rengi: :SIYAH
    Güç Tipi: :DAHILI
    Güç Tüketimi: :UYKU MODU: 1,85W
    Güç Tüketimi: :ENERJI ON: 38,2W
    Güç Tüketimi: :BEKLEME MODU: 0,85W
    Kontrast oranı: :100'000'000:1
    model: :GN245HQBMID
    Paket ağırlığı: :7,4KG
    Parlaklık: :300CD/M2
    TCO: :MPRII
    Tepki süresi: :2 MS
    ürün ağırlığı: :5KG
    Video Sinyali: :DUALLINK DVI (W/HDCP)
    Video Sinyali: :HDMI
    Video Sinyali: :VGA

Artıları = Ürün 3d vision desteğine sahip. 3d vision gözlüğü kutu içinde monitörle beraber geliyor.1.4 hdmı girişi sayesinde pc dışında konsollar ve tüm 3d oynatıcılara destek veriyor. Çözülünülürlük farketmeksizin 3d oyunlarda müthiş sonuç veriyor. Ghosting olayı nerdeyse sıfıra indirilmiş.Çok dikkatli bakmadığınız müddetçe hiçbişey anlayamazsınız.120,110 ve 100 hz de 3d sorunsuz çalışıyor.Ps 3 performansı çok başarılı. Yine ps 3 oyunlarında sıfıra yakın ghosting oluyor. Film performansı yukardaki diğer monitörler gibi gayet başarılı.

Eksileri= Ben eksilerini göremesemde yabancı internet sitelerinin incelemelerinde renk sorunlarından bahsediliyor. Ama çok az.

Sonuç= Tartışmasız şu anda piyasadaki en iyi 3d monitör.Özellikle oyun oynamak için tüm incelemelerde tek geçilen bir monitör.

ACER GD245HQ nun 80/100 3d derecesinde yarattığı ghosting yalnızca şu kadar.Bu 120 hz de oluşan gölgelenme.110 ve 100 hz de oynarsanız bu nerdeyse sıfıra iniyor. Oyun içerisinde zaten bu ghosting derecesi dikkatli bakmazsanız görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 30 Haziran 2011; 17:11:48 >

• Elinize saglık cok guzel konu olmus Bende bir gun Eyefinityden sıkılırsam 3D ye gecerim ama Gozluksuz oldugu zaman malum gozluk ustune gozluk olmuyor

SAYGILARLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock_Rage
    Elinize saglık cok guzel konu olmus Bende bir gun Eyefinityden sıkılırsam 3D ye gecerim ama Gozluksuz oldugu zaman malum gozluk ustune gozluk olmuyor

SAYGILARLA

Ben de gözlük takıyorum gayet güzel oluyor hocam olmaz diye birşey yok herkes öyle takıyor üstüne. Neden olmuyor diyorsunuz

@ can_38

Çok güzel olmuş inceleme tatilden döndüğümde ilk işim konuya incelemeni eklemek olacak. Koca forumda bir ikimiz varız herhalde 3D kullanan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 28 Haziran 2011; 21:21:12 >

• quote:

quote:

Elinize saglık cok guzel konu olmus Bende bir gun Eyefinityden sıkılırsam 3D ye gecerim ama Gozluksuz oldugu zaman malum gozluk ustune gozluk olmuyor

SAYGILARLA

Ben de gözlük takıyorum gayet güzel oluyor hocam olmaz diye birşey yok herkes öyle takıyor üstüne. Neden olmuyor diyorsunuz

@ can_38

Çok güzel olmuş inceleme tatilden döndüğümde ilk işim konuya incelemeni eklemek olacak. Koca forumda bir ikimiz varız herhalde 3D kullanan

VAr var.Aramıza bir arkadaş daha katıldı.AC incelemesini o yapacak.....

• Konu çok güzel olmuş.Teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

SAYGILARLA

@ can_38

VAr var.Aramıza bir arkadaş daha katıldı.AC incelemesini o yapacak.....

Bekliyoruz AC incelemesini

• HERKEZE MERHABA
    konunun tamamını okuyamadığımdan sormak istedim.
    şu TVden almak istiyoum
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-32c630-full-hd-82-cm-lcd-tv,-100-hz,-1920x1080,-dlna,-4xhdmi,-ultra-clear,-usb,-32c630/productdetails.aspx?I_ID=45008

ama 3d özeliği yok 3d yazılım+gözlük alsam yeterli olmazmı 3d oyun oynayamazmıyım pc de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozican0148

HERKEZE MERHABA
    şu TVden almak istiyoum
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-32c630-full-hd-82-cm-lcd-tv,-100-hz,-1920x1080,-dlna,-4xhdmi,-ultra-clear,-usb,-32c630/productdetails.aspx?I_ID=45008

ama 3d özeliği yok 3d yazılım+gözlük alsam yeterli olmazmı 3d oyun oynayamazmıyım pc de.

koca forumda cevap verecek birisi yokmu arkadaşa..aynı soruyu bende soracaktım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deluxx -- 1 Temmuz 2011; 21:46:07 >

• Yararlı konu, teşekkür ediyoruz
  • Güzel açıklama olmuş yarın okuyum şimdi uzun geldi Eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozican0148
    HERKEZE MERHABA
    şu TVden almak istiyoum

Hocam TV'de Stereoskopik 3D özelliği yoksa zaten gözlük alsanız da oynayamazsınız ki? TV'de Stereoskopik 3D sinyalini gösterebilen bir panel olması lazım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.