Şimdi Ara

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
32
Favori
82.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgi için teşekürler.napalım bizde 2d devam ederiz :D
    quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: ozican0148
    HERKEZE MERHABA
    konunun tamamını okuyamadığımdan sormak istedim.
    şu TVden almak istiyoum
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-32c630-full-hd-82-cm-lcd-tv,-100-hz,-1920x1080,-dlna,-4xhdmi,-ultra-clear,-usb,-32c630/productdetails.aspx?I_ID=45008

ama 3d özeliği yok 3d yazılım+gözlük alsam yeterli olmazmı 3d oyun oynayamazmıyım pc de.

Hocam TV'de Stereoskopik 3D özelliği yoksa zaten gözlük alsanız da oynayamazsınız ki? TV'de Stereoskopik 3D sinyalini gösterebilen bir panel olması lazım.

• quote:

bilgi için teşekürler.napalım bizde 2d devam ederiz :D
    quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

HERKEZE MERHABA
    konunun tamamını okuyamadığımdan sormak istedim.
    şu TVden almak istiyoum
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-32c630-full-hd-82-cm-lcd-tv,-100-hz,-1920x1080,-dlna,-4xhdmi,-ultra-clear,-usb,-32c630/productdetails.aspx?I_ID=45008

ama 3d özeliği yok 3d yazılım+gözlük alsam yeterli olmazmı 3d oyun oynayamazmıyım pc de.

Hocam TV'de Stereoskopik 3D özelliği yoksa zaten gözlük alsanız da oynayamazsınız ki? TV'de Stereoskopik 3D sinyalini gösterebilen bir panel olması lazım.

Rica ederim.

• 3d güzelde sistem cok para yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

3d güzelde sistem cok para yaw

Beklemedeyiz dostum......
  • Bilgilendirmeler için çok teşekkürler.......
  • Çok teşekkürler. Gayet güzel olmuş kardeşim. Şu anda tatilde olduğumdan pc'm yok tatilden döndüğümde konuyu güncelleyeceğim ve tabi ki yararlı bilgilerinizi ekleyeceğim. Şimdilik tatilde olduğumdan ekleyemiyorum kusura bakmayın.
  • Konuyu hazırlayan ve cevap yazan herkese teşekkür ediyorum.
    Benim önemli bir sorum var:

Yakın zamanda şu laptopu almayı düşünüyorum.
    http://www.pcdepo.com/asus-n53sn-sz129v-notebook-urun5849.html

Bu laptop 1080p 72Hertz görüntü verebiliyor, ama 3d vision için 120Hertz gerekiyor sanıyordum ki konu içinde 60Hz 24Hz gibi hızlarda da 3d alanlar var. Şimdi ben bu laptopu alsam 1080p*72Hz yani göz başına 36Hz hızda 3d görüntü alabilirmiyim?
    Yani Nvidia gözlüklerin kapanıp açılma hızı göz başına 60 Hertzden 36 Hertz e düşürülüyormu?

Mümkünse elinde Nvidia gözlügü olan biri monitörünü 1920*1080-72Hertze göre ayarlayıp buna göre gözlügü senkronize edip herhangi bir oyunda deneyebilirse çok sevinirim, yorumunuza göre bu laptopu alıcam yada vazgeçicem. Şimdiden teşekkürler.

• Güzel konu olmuş. Teşekkürler.
  • ben bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bende asus n53sn zs129v modeli var 3d destekli ekran kartıda gt 550 power dvd yüklü geldi ama programda 3d butonu yok bu sorunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz159

ben bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bende asus n53sn zs129v modeli var 3d destekli ekran kartıda gt 550 power dvd yüklü geldi ama programda 3d butonu yok bu sorunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler

ouz159 nvidia gözlüğün varmı? varsa 3d görüntü alabiliyormusun? alabiliyorsan yorumun nedir?
  • 3d gözlüğüm yok şuan zaten 3d ile işim yok sadece bu bilgisayarı alanların 3d butonu açık powerdvd de bende neden yok onu merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz159

ben bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bende asus n53sn zs129v modeli var 3d destekli ekran kartıda gt 550 power dvd yüklü geldi ama programda 3d butonu yok bu sorunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler

Power DVD'nin en son sürümünü kurduğunuzdan emin misiniz?Açtığınızda zaten algılayıp 3D olarak açayım mı diye soruyor.
  • Evet arkadaşlar 3D ye ucuza geçmek isteyenler için: Ben de Acer GN245 monitör almak istediğim için Samsung 2233RZ 3d monitörümü ve 3D vision setini çok ucuza satıyorum. Dolar uçmuşken kaçırmayın bence :) İşte linki:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-monitor-samsung-2233rz-3d-monitor-nvidia-3d-vision-3-boyutlu-gozluk-54609542/detay/

Monitör ilk çıkan 3D seriden olduğu için bazı oyunlardaki ghosting dışında bir problemi yok. Gözlükler zaten standart. Özel sorularınız varsa PM atabilirsiniz.

Bütün oyunları rahat oynayabilmek için en az bir GTX 460 öneririm. Eğer işlemcim de yetmez diyorsanız eski sistemim de satılık şu an, GTX 460 ile çok rahat her oyunu oynatır:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-q6600-cpu-gigabyte-x38-dq6-anakart-ocz-4-gb-1066-mhz-ram-54068368/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilir_kisi -- 27 Temmuz 2011; 14:10:11 >

• One of the coolest site on internet. Believe it or not, This site (http://steampoints.com) giving Free Steam Games. Get Free Full Version PC Games and steam Games From (http://steampoints.com).
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilir_kisi

Evet arkadaşlar 3D ye ucuza geçmek isteyenler için: Ben de Acer GN245 monitör almak istediğim için Samsung 2233RZ 3d monitörümü ve 3D vision setini çok ucuza satıyorum. Dolar uçmuşken kaçırmayın bence :) İşte linki:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-monitor-samsung-2233rz-3d-monitor-nvidia-3d-vision-3-boyutlu-gozluk-54609542/detay/

Monitör ilk çıkan 3D seriden olduğu için bazı oyunlardaki ghosting dışında bir problemi yok. Gözlükler zaten standart. Özel sorularınız varsa PM atabilirsiniz.

Bütün oyunları rahat oynayabilmek için en az bir GTX 460 öneririm. Eğer işlemcim de yetmez diyorsanız eski sistemim de satılık şu an, GTX 460 ile çok rahat her oyunu oynatır:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-q6600-cpu-gigabyte-x38-dq6-anakart-ocz-4-gb-1066-mhz-ram-54068368/detay/

Çok iyi bir fikir.Acer GN245HQ kullanıyorum.Şu an piyasanın en iyi 3d monitörü diyebilirim.....

• Asus GTX 550 TI ekran kartı ve Philips 3D LED TV ile, hdmi bağlantısı yaparak Crysis2 3D olarak oynayabiliyorum
    oyunun 3D ayar menüsünü aktif konuma getirip yanyana seçeneğine getiriyorum ve oyun ekranda yanyana 2 parçaya bölünüyor, sonra 3D tv'nin 3D menüsündende yanyana seçince görüntü birleşiyor ve gözlükleri takıp 3D olarak oynamaya başlıyorum :)
    Fakat nVidia 3D tv play programını kurunca 3D menü pasif oluyor ve ekranda kırmızı yazıyla bir uyarı veriyor! bende canıma minnet deyip kaldırdım, zaten ona gerek kalmadanda 3D olarak oynayabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Asus GTX 550 TI ekran kartı ve Philips 3D LED TV ile, hdmi bağlantısı yaparak Crysis2 3D olarak oynayabiliyorum
    oyunun 3D ayar menüsünü aktif konuma getirip yanyana seçeneğine getiriyorum ve oyun ekranda yanyana 2 parçaya bölünüyor, sonra 3D tv'nin 3D menüsündende yanyana seçince görüntü birleşiyor ve gözlükleri takıp 3D olarak oynamaya başlıyorum :)
    Fakat nVidia 3D tv play programını kurunca 3D menü pasif oluyor ve ekranda kırmızı yazıyla bir uyarı veriyor! bende canıma minnet deyip kaldırdım, zaten ona gerek kalmadanda 3D olarak oynayabiliyorum.

3D oynamıyorsunuz hocam.nVidia 3D TV Play kurmadan asla 3D oynayamazsınız 3D TV ile.Sizin yaptığınız TV'nin sanal 3D'sini kullanmak.Ekranda çift görüntü olduğundan TV o iki görüntüyü birleştiriyor sanal 3D oluyor.Gerçek 3D değil.İşte bu oluyor sizde.Yani siz gerçek değil sanal 3D ile oynuyorsunuz.Gerçek 3D ile oynamak için nVidia 3D TV Play adlı yazılımı satın almanız şart.Başka HİÇBİR YOLU YOK.

Yani siz şu anda tam olarak 3D oynamıyorsunuz.Size görüntü güzel geliyor da bir de gerçek 3D ile oynasanız sanal 3D'nin yüzüne tükürürsünüz.Çok çok fazla fark oluyor.

Zaten oyunu 3D oynamak için TV'den ayar değiştirmiyorsunuz.nVidia 3D TV Play kurduğunuzda TV oyun açtığınızda kendi kendine 3D moduna geçer siz kumandadan birşey yapmazsınız.

İlk mesajı dikkatli okumanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 30 Temmuz 2011; 14:21:25 >

• Televizyonun 2D-3D dönüştürme özelliği yok! sanal 3D mi bilmiyorum ama 3 boyutlu görüntü alıyorum.
    3D TV play yazılımını kurunca bir uyarı çıkıyor, sanırım çözünürlük ayarları yada hdmi 1.4 kablo ile alakalı birşey olabilir! tekrar deniycem bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Televizyonun 2D-3D dönüştürme özelliği yok! sanal 3D mi bilmiyorum ama 3 boyutlu görüntü alıyorum.
    3D TV play yazılımını kurunca bir uyarı çıkıyor, sanırım çözünürlük ayarları yada hdmi 1.4 kablo ile alakalı birşey olabilir! tekrar deniycem bakalım.

Evet sanal 3D görüntü alıyorsunuz.Yukarıdaki mesajımı yanlış yazmışım editleyeceğim pardon.2D->3D olmuyor aslında.Ekranda çift görüntü olduğundan TV o iki görüntüyü birleştiriyor sanal 3D oluyor.Gerçek 3D değil.Yukarıdaki açıklamam yanlış oldu anlayacağınız ben TV'nizde 2D->3D özelliğini olduğunu düşünerek yazdım onu ama yokmuş.Demek ki TV ekrandaki çift görüntüyü birleştirip sanal 3D görüntü oluşturuyor.

Ayrıca masaüstü çözünürlüğünü 1280*720 yapıp oyunu açın.Oyunun ayarlarından da 1280*720 seçin ve görüntü 3D olacaktır.Full HD'de oynarsınız ama 24 Hz'de olur bu da çok kötü bir görüntü gecikmesine sebep olacaktır.Çünkü TV'niz 1080p 60 Hz desteklemiyor.

Bu yaşadığınız durumun aynısını ben de yaşamıştım.

• Televizyonum Philips 8000 serisi 3D Led Tv 200hz ve 1080p 60 hz destekliyor!
    Ayrıca tv zaten 2 görüntüyü birleşitirerek 3D görüntü elde ediyor! yani half SBS formatı!
    3 boyutlu filmleride izlerken tv menüden 3D ayarını açmam gerekiyor otomatik açmıyor yani!
    Ben nVidia 3D tv play kurmadan önce denedim ve crysis2 3D menüsü aktifti, ordan yanyana modunu seçtim, tv dende 3D menüye girip yanyana seçtim ve öyle 3 boyutlu oynadım, daha sonra nVidia 3D tv play kurayım bakalım nasıl olacak dedim ve kurdum, fakat busefer oyunun 3D menüsünde yanyana formatının olduğu kısım pasif oldu ve yukarıda bir arkadaşın yazdığı çözünürlük uyarısını verdi! bende çok fazla kurcalamadım, belki ayar gerektiriyordur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.