Şimdi Ara

Nvidia 6600 GT ile 6800 GT arasındaki fark ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Tamam da 6600 GT alırsan bir sene sonra oyunları düşük kaliteye ayarlaman gerekir. Ama 6800 GT alırsan bu süre daha da uzar. Bu da önemli bence.

quote:

Ama sonuçta sen 1-2 sene boyunca daha iyi görüntü kalitesi elde edeceksin. Bunu göz ardı etme. Paran çoksa o başka

gidip 6800 gt al o zaman..
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

e sen kararını vermişsin zaten
    quote:

Tamam da 6600 GT alırsan bir sene sonra oyunları düşük kaliteye ayarlaman gerekir. Ama 6800 GT alırsan bu süre daha da uzar. Bu da önemli bence.

quote:

Ama sonuçta sen 1-2 sene boyunca daha iyi görüntü kalitesi elde edeceksin. Bunu göz ardı etme. Paran çoksa o başka

gidip 6800 gt al o zaman..

Sanırım öyle yapacağım.
  • hayırlı olsun o zaman ne diyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: anakin_skywalker

quote:

Orjinalden alıntı: BOSS_MSC

ABİ TABİİ Kİ FARK VAR AMA BEN O KADAR PARA VERMEZDİM ARADAKİ FARK İÇİN. BU ARADA FOXCON KASALAR ŞAHANE. BENDE 400 WATTLIK VAR BİR TANE.

Ben dediklerine katılmıyorum nedeni 6600gt araştırmalarıma göre 3d marklardan 8000-9000 arası puan alıyor.Şu anki oyunları oynuyabilmen içinde 3000 ila 4000 arası yetiyor.Biz arkadaşa sistem aldık p4.3,0 ht 1 gb ram ATI 9600xt adam bf2 yi yada fark etmez şu ana çıkan her oyunu fu 16x yumuşatma ile oynuyor.Fps havalarda uçuyor.Yane 6600gt alırsan tabi böle bi sisteme en az 3,5 rahat gider zaten ondan sonra 6800gt olsa bile değiştirmen gerekir.En iyisi sen 6600gt al ama yok ben abaza yım diyosam git 7800 verceğin parayı
    Delta geometrik işlemcili bi karta ver belkim gelişir grafikde çizersin.(Delta geometrik işlemci oynunların çizildiği gpu dur.Şimdi ne kullanıyolar bilmem ama biir süre önce böle idi)

• quote:

Orjinalden alıntı: vincecarter

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BOSS_MSC

ABİ TABİİ Kİ FARK VAR AMA BEN O KADAR PARA VERMEZDİM ARADAKİ FARK İÇİN. BU ARADA FOXCON KASALAR ŞAHANE. BENDE 400 WATTLIK VAR BİR TANE.

En iyisi sen 6600gt al ama yok ben abaza yım diyosam git 7800 verceğin parayı
    Delta geometrik işlemcili bi karta ver belkim gelişir grafikde çizersin.(Delta geometrik işlemci oynunların çizildiği gpu dur.Şimdi ne kullanıyolar bilmem ama biir süre önce böle idi)

Tamam güzel yorumların mantıklı ama bu işin etnik kökenlerle ne alakası var onu anlamadım.

• Bence ikisini de salla madem paran var Sapphire X800XL al 6800GT'den daha ucuz ve hemen hemen yaklaşık performans veriyor. Üstelik çok da iyi o/c olan bir kart
  • quote:

Orjinalden alıntı: sturmovik

Bence ikisini de salla madem paran var Sapphire X800XL al 6800GT'den daha ucuz ve hemen hemen yaklaşık performans veriyor. Üstelik çok da iyi o/c olan bir kart

Nvidia nın bazı şeylerde ATI ekran kartlarından daha iyi olduğunu duydum.
  • mesela ps3.0 ati'lerde yok
    büyük kayıp
  • quote:

Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında 200-250 usd fark war. Bu fiyat farkına değer mi? (oyunlar için)

Bi de foxcon kasa nasıldır?

en son çıkan oyunlardan örnek veriyimbeatllfield2 de:

-6800gt 1280 x 1024 hepsi full de kasmadan oynarken

-6600gt ile 1024x768 hepsi full kasmakta.
  • battlefield2 yi aynı bilgisayarda mı denedin çünkü duyduuma göre o oyun ramden dolayı kasıo muş
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

battlefield2 yi aynı bilgisayarda mı denedin çünkü duyduuma göre o oyun ramden dolayı kasıo muş

evet aynı pc de denedik.
  • Peki 6800 GT mi iyi X800 mi?
  • x800 daha uygun ,6800gt de sm3 var,yani karışık bir durum
    quote:

Peki 6800 GT mi iyi X800 mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylor

x800 daha uygun ,6800gt de sm3 var,yani karışık bir durum
    quote:

Peki sen olsan hangisini alırdın??
  • sende cok zor soruyosun bea
    walla para o kadar sorun olmasaydı 6800gt alırdım ama para kısıtlıysa x800xl alırdım

cok açıklayıcı oldum sanırım
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tylor

x800 daha uygun ,6800gt de sm3 var,yani karışık bir durum
    quote:

Peki sen olsan hangisini alırdın??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 18 Temmuz 2005, 22:41:48 >

• Aralarındaki farkın çok fazla olduğu tartışılmaz bir gerçek ama fazladan 200$ vermeye değer mi tartışılır
  • quote:

Bence 6800 gt
  • 200$ vermeye değmez bence

GT'yi 2 sene bile kullanamazsın

Başka kartlara yönelmelisin
  • gt demişsin ama kelmelerinden 6800gt olarak algılıyorum.eğer 6800gt 2 sene gitmicekse hangi kart gider?o zaman 6600gt 6ay bile gitmez.üst uç kartlar bile bile 2 yıl gitmezse hiç bir kartın gideceğini sanmam
    quote:

Orjinalden alıntı: ~ÃNÃKİÑ §KYW@LKE®~

200$ vermeye değmez bence

GT'yi 2 sene bile kullanamazsın

Başka kartlara yönelmelisin
  • valla ben aldım 6800gt çok menunum 9700prodan sonra hee iyi bi işlemcin bide sağlam psu olcak benden sana tavsiye çünki canavar bi alet manyak güç çekiyor ve kart çok büyük sağlam kasa lazım senin anlıcağın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.