Şimdi Ara

Nvidia 9800 GTX+ Böyle Bir sorunla karşılaşan var mı ? Ekranda acayip şekiller çıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Crysis 2 yi yükledim oyun full özellikte oynuyorum herhangi bir kasma falan yok oynarken.Fakat ekranda acayip grafiksel şekiller çıkıyor ve çok sinir bozucu,çok araştırdım ama bir sonuca varamadım.Ekran kartı önceden servise de gitti fakat problem yok dediler.Ayrıca bu olay bazı oyunlarda hiç olmuyorken bazı oyunlarda oluyor.

Oyun içinden ufak bir video çektim derdimi daha iyi anlatabilmek için : http://www.youtube.com/watch?v=oim3zzsHGuI

Sistemim : pentium Q6600 işlemci

9800 gtx+ 512 Mb DDR 3 ekran kartı

MSI p45 neo anakart

4 gb Ram ve Windows 7 32 bit işlemci.

Not: En son nvidia driver'ı yükledim, oyun içindeyken ekran kartı sıcaklığı 80 derece civarı desktop da ise 58 derece. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar kafayı yicem
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ekran kartı driver 'larını güncelle. Directx 'sini de yeniden kurmayı dene. olmazsa oyunu kaldırıp tekrar kur bence.
  • ben bir sorun göremedim ama eğer varsa @aydinaydogan 'ın dediği gibi yap

bide sıcaklık çok fazla eğer bellekler çok ısınıyorsa böyle bir sorun olabilir kasa için havalandırmanı iyileştir yada ekran kartı fanını bir kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanarslan20 -- 2 Mayıs 2011; 20:17:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.