Şimdi Ara

NVIDIA denetim masası açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar..3 gün önce pc sistemi toparlattım gtx 1070 ve i7'li fakat ekran kartından oyunlarda beklediğim performansı alamadım çok çok altında kaldı ama bi sorun olduğu apaçık belli.Biraz araştırma sonucunda gtx 1070 yerine oyunlarda işlemcinin intel ekran kartının devreye girdiğini öğrendim ve çözümünüde buldum internetten ama bu sorunu ortadan kaldırabilmek için nvidia denetim masasına girmem gerekiyomuş ve ben girmeye çalıştığımda hata ile karşılaştım."NVIDIA Ekran ayarları kullanılamaz"."Şu anda NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz." yazıyor.Bunuda biraz araştırdım ama işime yarayan bi cevap bulamadım bi kaçını denedim,yeni driverler yükledim,yarım günümü harcadım çözeyim diye ama banamısın demiyor.Durum bu arkadaşlar nasıl çözebilirim bu olayı bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun.

• Görüntü kablosunu anakartamı yoksa ekran kartınamı taktın. Anakarta taktıysan boyle bir hata vermesi normal.
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    Hiç bilmiyorum nereye taktığımı kasanın içersinden bakılabilcek bişeymi? yoksa arkasına takılan kablolardanmı bahsediyosun? Pek anlamam bu işlerden nerde olduğunu söylersen bir bakıyım.
  • Ne yaptıgınızı bilmeden yapıyorsanız bir arkadaşınızdan yardım alın. daha sonra başka ciddi sorunlar çıkmasın.

monitor kablosunu resimdeki parlak metal plakanın oraya takmışsanız , siz kabloyu anakarta takmışsınız demek oluyor.

Aynı resimde daha aşağıda, yatay başka girişler var. Kabloyu Onlardan birine takmanız gerek , kabaca boyle tarif edilebilir. Bilen bir arkdaşınızdan yardım alın.

NVIDIA denetim masası açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 27 Aralık 2016; 12:20:4 >
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    Allah senden razı olsun yanlış yere takmışım kabloyu dünden beri bu sorunu çözmekle uğraşıyorum onca şey denedim böyle bi sorun olucağı aklımın ucundan geçmedi :D Çok teşekkür ederim sağolasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.