2K kullanıyorum hocam DSR bölümü nerede oluyor acaba ? Pardon hocam bana sorulmamış yeni fark ettim :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99siel -- 30 Nisan 2023; 20:46:42 > |
[NVIDIA DRIVER ANA KONU]Game Ready (556.12v) (2. sayfa)
-
-
-
Tamamdır hocam teşekkür ederim 👍🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DSR çarpanlar yazan yere tıkla hocam. Monitöründe normalde olmayan 2k'dan daha yüksek çözünürlükleri kullanmanı sağlıyor bu özellik. Orada DLDSR olanları seçip deneyebilirsin.
Tabiki hocam. Açık kaynak kodlu yazılım.
-
Konuya ekledim teşekkür ederim.
-
Monitörüm 2k hocam yinede gerek varmı ?
-
Bence gerek yok 2k gayet yeterli bi çözünürlük. Ben 1080p monitörde kullanıyorum, 1080 ile 1440p arasında bile ciddi fark oluyor.
-
anladım hocam tamam teşekkür ederim bilgiler için
-
Rica ederim
Yeni driver 531.79v yayınlandı. Sorun yaşayan olursa lütfen bizlerle paylaşsın.
-
İndirdim dun BF V oynadım bıraz. Şu an sorun yok gıbı bugun elden ring oynucam. haber ederim.
-
Tamam
-
GTA 5'de anlık takılmalar yemeye başladım Loading screen'de bile yiyorum
-
Hicbir firmaya güvenim yok bu konunun acilmasi isabet olmuş.Her sürümde burayi ziyaret etmek lazim.Planli eskitme politikasi işine girecektir 3000 serisinde.
Kayıt altına aldım.
-
Özellikle 3080'i eskitmeye çalışacaklardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 5 Mayıs 2023; 0:46:11 > -
4070 ti nvidia denetim masası 3d program ayarlarına tıklayınca direk kapatıyor siz dede böyle bir sıkıntı var mı
-
Bende öyle bir sorun yok.
-
4070Ti kullanıyorum bende kapanmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X