Nvidia yeni driver yayınladı. 532.03v |
[NVIDIA DRIVER ANA KONU]Game Ready (556.12v) (3. sayfa)
-
-
RTX 2000 serisine ne zaman chrome ve edge için gelen super resolution özelliği gelecek?
-
Hiç bir bilgim yok.
-
Biraz daha 3/4 serisi kart satsınlar yayınlar muhtemelen kalsik Nvidia taktiği.
-
Arkadaşlar bu nvdia sürücü güncellemesi kurarken direk mi kuruyorsunuz experienceden yoksa ddu ile eski sürücüyü kaldırıp 0 kurulum mu yapıyorsunuz hangisi daha sağlıklı ve sıkıntısız merak ettim de?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarların gitmesin istiyorsan direk kur ama temiz kurulum olsun eski driverdan bir şey kalmasın diyorsan ddu ile silip kurabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 30 Mayıs 2023; 11:39:24 > -
Ayarlarla pek işim yok hocam. Direk ddu ile kurayım o zaman sağolasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Direk kuruyoruz hocam
-
Yeni Driver çıktı. 535.98v
-
Yükledim 4070Ti'da ki GTA 5 ani droplar çözülmüş
-
Güzel bende beğendim.
-
Bende yuklıyım o zaman
-
redditr/nvidia on Reddit: Game Ready & Studio Driver 535.98 FAQ/Discussionhttps://www.reddit.com/r/nvidia/comments/13vrgla/game_ready_studio_driver_53598_faqdiscussion
Flicker şikayerleri var bir önceki sürücüyue geçenler olmuş.
-
Ben karşılaşmadım. Ben bu yabancı forumlara bakmak yerine Türkiye de buna benzer bir şey yapmak için böyle konu açtım. Herkes yaşadığı sorunları yazsa bizde buna benzer konuya sahip alabiliriz.
-
Ayarlardan kasıt Global 3D program ayarları ise son DDU güncellemesinde bu ayarları tutacak bir özellik eklendi.
Her zaman güvenli modda DDU ile kaldırıp sıfırdan temiz kurulum yapar garantiye alırım işi .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende karşılaşmadım bi sorunla bugün kurdum ddu ile öyle flickering sorunu olmadı 2-3 saat kadar kullandım. oyunda vs felanda denerim bakayım sonucu yazarım.
-
Güvenli modda silip sonra kurmak en temiz kurulum oluyor. Doğru tercih.
-
Superposition Benchmark
yapabılırmısın ?
-
Superposition Benchmark
testini yapabılırmısınız ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X