Bildirim
Nvidia Driver Kurulumu Sorunu
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl bir hata alıyorsunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kurulum ekranında Hızlı ve Özel seçeneği çıkıyo.İkisinide denedim gerçi.Driver kurulum ekranına geçiyor.Ekran kapanıp açılıyor.Sanki kurulucakmış gibi.Fakat sonrasında Experiance,GPU Driver,Physx ve Ses için kurulamadı diyip kalıyor. -
Temiz bir format atıp deneyin, mümkünse gpuz ile kartın özelliklerini ss olarak atar mısınız
akşam iletiyim.Dediğim gibi kart Palit 2060 Super. -
-
Gpuz programını kurup program içi ssleri atın hocam, yüklü antivirüs ya da firewall varsa silip deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 23 Haziran 2020; 20:9:44 >
Hocam windows update ile deneyin bi
Teşekkürler dostum.Sorun çözüldü.W7 için yeni update çıkmıyor olsa dahi,mevcuttaki 150 küsür update'i çekince Nvidia kendi denetim sistemini otomatik kurdu.Arkasından bende experiance ı kurup,diğer tüm driverları güncelledim.
Bu tip sorun yaşayan arkadaşlar hiçbişeyi denemeden önce tüm updateleri yüklemeyi denesinler.Eğer fayda etmezse Bu linkteki adımları deneyebilirler
AMD de sistem update e gerek duymadan kurulum yapılabiliyor fakat Nvidia kesinlikle buna ihtiyaç duyuyor.Benide başka şeyleri denemeye iten bu olmuştu.Neyse ki çözümledim.
İlgilenen tüm arkadaşlara teşekürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamalka* -- 24 Haziran 2020; 0:21:21 >
-
Çözülmesine sevindim hocam umarım başka insanlarada kaynak olur 👍🏻
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- realtek rtl8723be wireless lan 802.11n pci-e nic
- key dosyası nasıl açılır
- tv de usb den video izleme formatı
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- laptopa su döküldü açılmıyor
- ekran videosu alma
- bilgisayardan ses gelmiyor
- ekran kartı resetleme
- pc otomatik kapatma
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X