Bilgisayarımda rahatsız edici donma sorunları yaşıyorum, daha doğrusu şöyle anlatayım.
Bilgisayarımı ilk açtığım zaman belli olmayan zamanlarda ilk önce masaüstü ardından fare donuyordu, bu sorun canımı sıktığı içinde bilgisayara reset atıp geçiyordum, fakat 2-3 defa donma sonrası beklediğimde ise şöyle bir hata çıkıyordu,
Ekran kartım ile verdikleri driver sürümünü kullanıyordum, bende net üzerinden sürümü yükselttim, fakat sorun hala devam edince bilgisayar kaynaklı olduğunu düşündüm ve format attım,
format atmama rağmen hala aynı sorunu yapıyor bu da beni gerçekten rahatsız ediyor, gördüğünüz üzere 3dsmax çalışıyorum ve bu benim için ölüm demek.
Aldığım yerde teknik servise götürdüklerinde bi sorun olmadığını söylediler ama içinde tasarımlar ve görüntüler olduğu için harddiski mi onlara vermemiştim.
Acaba sorun driver kaynaklı mı yoksa ekran kartının sorunu mu ?
Bu sorunu hemen çözmem gerekiyor çünkü 15 gün sonra Portfolyo teslimi yapmam gerek.
Zaman ayırıp okuduğunuz için şimdiden teşekkürler...
( Eğer gerek varsa diğer bilgisayar parçalarımıda yazabilirim )
İşletim sisteminden kaynaklı probleme benzemiyor kartta sanırım bir problem var?
Başka herhangi fikri olan yok mu, çünkü gerçekten bu sorun beni öldürücek. Zaman kaybı gibi bir şansım yok... Bilgisayarımda 3dsmax çalıştıramıyorum.
Aynı sorun bendede olmuştu.Öncelikle ekran kartını çıkarıp temizle.Sonra bios a girip default settings yap.Bak çözüm bu.Bunları es geçme yoksa çözülmez sorunun.
Parçalar daha yeni ne pisliği Ama tamamdır, yapıcam. Başka fikri olan varsa alabilirim, çünkü çaresizim...