Şimdi Ara

Nvidia dual monitör yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bir monitör-tv aldım ve önceki monitörümle birlikte ekranı genişleterek kullanmak istiyorum ama gereken ayarı yapamadım ekranı genişlettiğimde ikincil ekran ayrı bir masaüstü gibi oluyor ve oyunlarda ikincil ekran kapanıyor ekran kartım nvidia gtx570 biri 22 diğeri 23 inç ve ikiside full hd birine analog diğerine hdmi ile bağladım görüntünün masaüstünde olmazsa bile en azından oyunlarda aşağıdaki resimdeki gibi olmasını istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

• Windows 7 için
    Windows tuşu + P basarak açılan menüden ekranı genişlet seçeneğini seçebilirsin yada "masaüstü sağ tık --> ekran çözünürlüğü -->projektöre bağlan --> genişlet"
  • ilgin için teşekkür ederim ama zaten onu yapıyorum ama ekran iki ayrı masaüstüne bölünüyor ben çift ekranı tek monitör halinde kullanmak istiyorum şu anki durum aşağıdaki resimdeki gibi ama ben yukardaki resimdeki gibi olsun istiyorum
  • elındekı kart yapmak ıstedıgını desteklemez slı olursa yapabılırsın
  • anladım hocam teşekkürler bilgilendirme için
  • en azından masaüstünü alman gerekir hdmi bağlantı yerine 2 dvi ı vga ya dönüştürüp girmeyi denermisin
  • elimde bir tane dvi-vga dönüştürücü var hocam tv ye de vga dan bağlarsam olur diyorsanız bir dönüştürücü alayım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir dvi adaptör bulun deneyin masaüstünü geniş olarak kullanabilmeniz gerekli,şirkette kullanıyorum oradan biliyorum zotac gtx 570 var dvi baglantıları vga ya dönüştürüp bağladım,geniş ekran kullanıyorum

ayrıca mini hdmi var onuda bağlandığımda 2. mönitörün klonunu alıyyorum 3 geniş ekran vermiyor sen dvi ları dönüştür veya her iki monitörüde dvi bağla
  • çok teşekkür ederim en kısa sürede deneyeceğim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.