Şimdi Ara

Nvidia ekran kartıma SLI yapmak hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde Nvidia zotac gtx 260 amp2 ekran kartı var ve bıraz eskıdıgınden dolayı yenısını almak yerıne bır tane daha aynısından alıp SLI yapmayı dusunuyorum fakat eskı bır kart oldugu ıcın aynısını bulmakta zorlandım
    Nvidia Zotaac gtx 260 synergy ekran kartı ıle SLI yapabılır mıyım yoksa tıpatıp aynısından mı bulmak zorundayım ??
    yardımcı olursanız cok sevınırım. Şimdiden teşekkürler

• the_dem0n kullanıcısına yanıt
    1 GB bile olmayan bir ekran kartıyla sli yapmayın sakın.Bütçenizi söyleyin güzel bir kart aldırmaya çalışalım.
    Megabyte ı fln geçsek bile directX 10.0 olan bir kart ile bu satten sonra Quad SLI yapsan dahi açamadığı oyunlar olacağı için, elindekini satıp, 2. elden gtx 560 / 560TI / 570 / 650TI boost / gtx 750 TI v.s gibi bir kart alsan, hem yapacağın SLI performansını alırsın hemde açamadığın oyun olmaz
  • arkadaslar tesekkurler yorumlar ıcın fakat ben zaten yenı oyunları felan calıstırmak ıstemıyorum..

sadece cs-go oyununda fps mı arttırmak amacım su an 60-70 fps de sli ile bunu 110-120 lere cıkarabılır mıyım sorun asıl bu..
  • Model aynı ise ekran kartı markası dahi farklı olsa SLI yapabilirsin. Mesela Asus gtx660 O.C. ile MSI gtx660 SLI yapabilirsin. Senin ekran kartının Palit modeline sahiptim daha önce. Bunların birkaç versiyonu var. Sendeki model core216 sanırım. ilk çıkanlar 192 idi. core216 olan 55, eskisi 65 nm. Sen şimdi gtx260 core216 olan bir model bulursan SLIda bi sıkıntı yaşamazsın. Ama kesinlikle ve kesinlikle yapmamanı öneriyorum. Çünkü elindeki kartın güç tüketimi oldukça yüksek... Elindeki kart 100 lira edebilir. Sen bi 100 lira daha vereceksin 2. kart için. Böyle yapacağına elindeki 100e sat, 200 lira daha ekle güzel bir 2. el dx11 kart al, hem kendini hem de sistemini yorma bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 2 Mayıs 2015; 17:35:38 >
  • anladım hacım tmmdır sagolasın. o zaman ben en ıyısı yazın yenı bı kart alayım
    Sakin sli a vs. Gormeyon..m dx11 desteklemiyor. Yeni oyunlari zaten oynayamazsiniz.

120 tl civari satilabilir bence. Ustine de bir 120 tl filan koyup 7850 2 GB alinabilir. Alinmalidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.