Şimdi Ara

Nvidia ekran kartını varsayılan yapma (Soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım packard bell dizüstü bilgisayarımda varsayılan görüntü bağdaştırıcısı intel hd ... görünüyor. ikinci sırada ise nvidia 710m var. istediğim şey nvidia ekran kartının varsayılan bağdaştırıcı yapma.
    işletim sistem : Win 8.1

yapıpda başarısız olunan işlemler:

1)Bios ayarında vga ve benzeri hiçbir yazı yok
    2)Nvidia denetim masasından varsayılan yapınca sadece açılan programlar için oluyor ben tüm sistem için istiyorum.
    3)en güncel driveri yükledim nvidia'nın kendi sitesinden
    4)aygıt yöneticisinde intel hd devre dışı bıraktım microsoft görüntü bağ. çıktı onun yerine ve açıp kapatınca tekrar intel hd geldi

AYRICA

4 sene önce aldığım laptop bu laptopdan daha hızlı gibi masaüstü programlarda. performansını artırmak istiyorum ne yapmalıyım bir kısıtlayıcı varsa söyleyin kapatıyım sürekli adaptöre bağlı şekilde kullanıyorum. Cod:Ghost oynuyorum en düşük ayarlarda bile fps yerlerde sanki kısıtlanmış gibi.

laptop Packard bell easynote TV intel İ5 3230m-Nvidia 710m-8 gb DDR3 özelliklerinde

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nvidia Ekran Kartını Varsayılan Yapma

Harici bir Nvidia ekran kartına sahipsen ve sisteminin varsayılan ekran kartı olarak kullanmak istiyorsan, aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Denetim Masası'nı Aç: Başlat menüsünü aç ve "Denetim Masası"nı ara.
    • Donanım ve Ses'e Git: "Donanım ve Ses" kategorisine tıkla.
    • Ekran'ı Seç: "Ekran" sekmesine tıkla.
    • Grafik Ayarları'nı Göster: "Görüntü Ayarları" altında "Grafik Ayarları" seçeneğine tıkla.
    • Tercih Edilen Grafik İşlemci'yi Ayarla: "Tercih Edilen Grafik İşlemci" açılır menüsünden "Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisi"ni seç.

Bu adımları takip ederek, Nvidia ekran kartını sisteminin varsayılan ekran kartı olarak ayarlamış olursun. Artık sistemin, yüksek grafik performansı gerektiren oyunlar ve uygulamalar gibi görevler için Nvidia ekran kartını kullanacaktır.

Diğer Anahtar Kelimeleri İçeren Cümleler:

• Dizinüstü bilgisayarınızda Nvidia ekran kartını varsayılan ekran kartı olarak yapmak için yukarıdaki adımları takip edebilirsin.
    • Varsayılan ekran kartını Nvidia ekran kartın ile değiştirmek için yukarıdaki talimatları kullanabilirsin.
    • Harici ekran kartını birincil ekran kartı yapmak için Nvidia ekran kartını seçebilirsin.
    • İntel ekran kartından Nvidia ekran kartına geçmek için varsayılan ekran kartı ayarını değiştirebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yapamazsınız çift kartlı sistemlerin özelliğidir,normla kullnımda dahili karta geçer güç tasarrufu sağlamaktır bunun amacı.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    teşekkürler peki performans hakkında bir bilginiz varmı oyunlarda en düşük ayarlada dahi oynuyamıyorum kısıtlama varsa nerden kaldıracağım
  • ankserum kullanıcısına yanıt
    Gt710m düşük bir kart ağır oyunlarda ortalama orta ve düşük ayarlarda oynanabilir ayarları üst düzey yapmayın birde nvidia denetim masasından 3d ayarlarından oyunu tanıtın ekran kartına bazı oyunlarda geçiş sorunu olabilir özellikle sistem gereksinimi düşük oyunlarda.
  • Selam aynı problem bende de var. Eskiden oyunlarda doğru biçimde hangi kartı çalıştıracağını bilirken formattan sonra tüm oyunları intel kart ile açıyor. Nvidia panelinden hep nvidia diyorum gene inteli açıyor.
  • Nvidia denetim masasında bunu yapmanız mümkün ancak güç tüketimi çok fazla.
  • Konuyu hortlatmış olacağım belki ama aynı notebook bende de mevcut ekran kartını yükseltmekle bu sonu çözebilirmiyiz şimdi oyunlarda resmen yerlerde sürünüyor nvidia gtx 770 gibi bir ekran kartı alsam uyumlu olurmu sanırım ddr3 bizdeki pc bu ekran kartı uyumlumudur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Sorusu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.