Şimdi Ara

Nvidia en değerli ikinci şirket oldu, Apple üçüncülüğe geriledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nvidia en değerli ikinci şirket oldu, Apple üçüncülüğe geriledi
    Üretken yapay zekâ çılgınlığının artarak devam etmesi en çok Nvidia’nın işine geliyor. Bu yıl 40 milyar dolardan fazla satış yapacağı beklentisi hisselerin uçuşa geçmesine neden oldu. Toplam piyasa değeri de rekor kırdı.

Nvidia destan yazıyor

Son 2 yılın en çok kazandıran hissesi haline gelen Nvidia durmaksızın yükseliyor. Geçtiğimiz hafta 1100$ hisse fiyatı ile 2.7 trilyon dolar pazar değerine ulaşan Nvidia, bu hafta 1200$ seviyesini de geçti. Her hafta üzerine katarak giden hisseler firmayı 3 trilyon dolar seviyesine çıkardı.

Ayrıca Bkz.Nvidia durdurulamıyor, 3 trilyon dolara yürüyor

Nvidia bu sayede en pahalı yonga şirketi haline gelirken ilk kez 3 trilyon dolar sınırını geçen yonga şirketi de oldu. Çok küçük bir farkla Apple’ı da geride bırakan Nvidia’nın önünde sadece 3.15 trilyon dolar ile Microsoft yer alıyor ancak farkın kapanması çok uzun sürmeyecektir.

• Valla helal olsun adamlar çok hızlı bir şekilde 2. sıraya yerleşti umarım 1. olarakta görebiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bakalım Apple, Nokia ile aynı kaderi mi paylaşacak? 🤔

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam apple düşmedi ki, nvidia çok çıktı 😀

• O biraz zor. Nokia numunelik hatalar yaptı. Ayrıca Nvidia yapay zeka, pandemi, bitcoin derken uçtu gitti.

• nvidia coinler, yapay zeka derken hep 4 ayağı üstüne düşüyor. kabul etmek lazım amd zorlayamadı, inteli sıkıştırdığı gibi bir performans göstermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojennn -- 6 Haziran 2024; 13:20:03 >
  • hidrojennn kullanıcısına yanıt
    intel gitti sırada nvidia :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Coinler kazınmaya başlayıp iş yükü grafik birimlerine düşünce az çok bilen anlamıştı bu firmanın yükseleceğini. Sonuçlar aslında bugün gelmedi ayağımıza.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ay ortasında hisse bölündüğü zaman 4 trilyon olacak.

• Nvidia en değerli ikinci şirket oldu, Apple üçüncülüğe geriledi 

• Adamın üretim tesisi bile yok. Bazıları da diyor ki çip fabrikası kur herşey olsun. Çip fabrikası önemli değil. Önemli olan ip geliştiren nitelikli (insan dahil) altyapı.

• Köpkeler kara paraları asyaya akitirken diyelim

• Tr07Emre kullanıcısına yanıt

Nvidia hisselerini nereden satın alabiliyoruz hocam? Nvidia en değerli ikinci şirket oldu, Apple üçüncülüğe geriledi 

• serafon kullanıcısına yanıt

Sende de o yoksa çip geliştirirsin hocam. İki iş de bu devirde yapması büyük şeyler. Bizde işte hiçbiri yok.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Açık olarak satıldığını hiç zannetmiyorum tahminimce kara borsa dan alınabilir. Ama hiç almadigim için neresi güvenlidir bilemem.

1. görme hevesinden dolayı tiye almıştım hocam. Nasdaq'ta falan vardır.
  • sis651 kullanıcısına yanıt

1.si olmadan 2.si zor ve 1.si daha önemli.

Çoğu bankadan yatırım hesabı açabilirsin amerikan borsaları için ayrıca midas v.b. aracı kurumlar da var. Ben gittim biontech aldım, dedim bu nvidia daha ne kadar gidebilir ki, gitti ya la 😀

YTD

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt

Apple da duraklama ve hafif bir düşme trendi içerisinde yalnız. En basitinden yapay zekayı kucaklamaları ve bu konuda AR-GE yapıp ürün sunmaları lazım yoksa bence işleri yaş. Yani bu gidişle gerçekten Nokia gibi olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serafon kullanıcısına yanıt

Sende o teknoloji ve makineler olsun da diğeri olmasa da çatır çatır üretim yaparsın yine diğer tasarımcılara. Biri yok diye diğerinin de olmaması olmaz. Yapabiliyorsan yaparsın, olur. Ama bizde ikisi de yok. :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.