Şimdi Ara

Nvidia Eski Driver'ları Kaldırmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nvidia 306.97 indirilebilir durumda ben indirdim fakat bir sorum olacak eski driver'lar yüklü eskileri prgram ekle'den kaldırıp mı güncellemeliyim yoksa kaldırmadan mı güncellemeliyim ama ztn güncellerken eskileri siliyor. Hangi şekilde daha sorunsuz kurulum yapmış olurum

• Yenisini yüklerken zaten eksi olanı kaldırır, ama kafam rahat olsun diyorsan kaldırıp öyle kur hiç farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Yenisini yüklerken zaten eksi olanı kaldırır, ama kafam rahat olsun diyorsan kaldırıp öyle kur hiç farketmez

Hocam öylede çok sorun oluyor öncekini kaldırırken pc 3-4 kere res atıyor sonra açılıp windows otomatik yazılım yüklüyor en iyisi nvidia'nın otomatik silip kurması ayrıca kurduktan sonra phsyx için (zaten en günceli yüklü) diye yazdı diğerlerini güncelledi demekki sürekli silip kurmak gerekmiyormuş hatta bazıları abartıp driver sweeper kullanıyormuş nvidia kalıntılarını silmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esettt -- 12 Ekim 2012; 23:54:28 >

• o konuda haklısın, bende kaldırmadan direk üstüne kuruyorum ve hiç sıkıntı olmadı şimdiye kadar.
  • teşekkürler hocam bilgilendirme için ..
  • Hocam bide bişey sorucam ben bu ekran kartını sürekli yenisi çıkınca güncelliyorum ve bi driverda problem yaşadım ekran kartı çalışmayı durdurdu hatası alıyodum bu driverla alakalı mı yoksa kartta herhangi bir problemmi var? ama ondan sonraki driverlarda öyle bir yazı çıkmadı çıkan tek şey mesela 'hl2' çalışmayı durdurdu gibi birşey çıkıyo oda nadiren yani ayda belki bir kez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.