Şimdi Ara

Nvidia geforce 7300se/7200gs hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden bu kartla crysis warhead'ı high'ta kasmadan oynadığımı hatırlıyorum ama bu kart o oyunu high'ta oynatacak güce sahip değil diye düşünüyorum. Ayrıca farcry 2 ve call of duty modern warfare içinde aynısı geçerli. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum. Ayrıca herhalde insanların gözündeki saniye başında kare sayısı oranı insandan insana değişiyormuş ne kadar doğru ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanGVL -- 17 Mayıs 2013; 13:02:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaanGVL

Eskiden bu kartla crysis warhead'ı high'ta kasmadan oynadığımı hatırlıyorum ama bu kart o oyunu high'ta oynatacak güce sahip değil diye düşünüyorum. Ayrıca farcry 2 ve call of duty modern warfare içinde aynısı geçerli. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum. Ayrıca herhalde insanların saniye başında kare sayısı oranı insandan insana değişiyormuş ne kadar doğru ?

hangi çözünürlükte hangi ayarlarda, handi dx de, hangi aa da, hangi af de, kısaca oyun içi ayarlarda fps farklılık gosterır.
    dx 11 acın aa'yı acın sonuna kadar kokleyın demiyorum. oyunda af kullnılıyor ıse onuda acın. ultra yada very high yapın.
    oynayın.
    kısaca oyndan oyuna oyun motorundan da farklılık gostyterıcegı gıbı.
    pc oyuncusunun o zamana kadar ne sekılde oyun oynadıgını, gözünün neye alıstığıylada ilgilidir.
    ama yok zaten benim akrtım dx desteklıyopr ben dx oynuyorum, aa da neymiş af de neymiş ultra takıntımda yok. monitörümde 720 p yada az ustu oynuyorum dersenız. o zman o kart ve o sistemden aldığınız fps de sıze yetıcektır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Eskiden bu kartla crysis warhead'ı high'ta kasmadan oynadığımı hatırlıyorum ama bu kart o oyunu high'ta oynatacak güce sahip değil diye düşünüyorum. Ayrıca farcry 2 ve call of duty modern warfare içinde aynısı geçerli. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum. Ayrıca herhalde insanların saniye başında kare sayısı oranı insandan insana değişiyormuş ne kadar doğru ?

hangi çözünürlükte hangi ayarlarda, handi dx de, hangi aa da, hangi af de, kısaca oyun içi ayarlarda fps farklılık gosterır.
    dx 11 acın aa'yı acın sonuna kadar kokleyın demiyorum. oyunda af kullnılıyor ıse onuda acın. ultra yada very high yapın.
    oynayın.
    pc oyuncusunun o zamana kadar ne sekılde oyun oynadıgını, gözünün neye alıstığıylada ilgilidir.
    ama yok zaten benim akrtım dx desteklıyopr ben dx oynuyorum, aa da neymiş af de neymiş ultra takıntımda yok. monitörümde 720 p yada az ustu oynuyorum dersenız. o zman o kart ve o sistemden aldığınız fps de sıze yetıcektır.

Sonradan aklıma geldi heralde eskiden crt monitörde oynadığım içindir. Dx9 açtım eskiden 11 destekleyen kart varmıydı bilmiyorum (2007 senesiydi herhalde) işlemci pentium e5200'dü dual 2gb ddr2 ram vardı aa açıktı ama crt monitör olduğu için büyük ihtimal (kaç hz'di bilmiyorum).

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

oynayın.

Sonradan aklıma geldi heralde eskiden crt monitörde oynadığım içindir. Dx9 açtım eskiden 11 destekleyen kart varmıydı bilmiyorum (2007 senesiydi herhalde) işlemci pentium e5200'dü dual 2gb ddr2 ram vardı aa açıktı ama crt monitör olduğu için büyük ihtimal (kaç hz'di bilmiyorum).

ben son cümlenize istinaden yazdım yukarda yazdıklarımı.

• genelde eskiden çok takip etmezdim pc piyasasını son 2 yıl içerisinde takip ediyorum. Genellikle oynadığım oyunlar cod 1,cod 2, counter strike, halo 2 halo combat evolved gibi az grafik gereksinimi olan oyunlardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.