Şimdi Ara

Nvidia GeForce 8500 GT güncelleme sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia GeForce 8500 GT ekran kartımı güncellediğimde ekran kilitleniyor.

İşletim sistemi windows 7. 2gb ram. asus M3a anakart. ssd hard disk.

Sorun şuki windows 7 nin ilk kurulumda yüklediği sürücü ile hiç bir sorun yaşamadım. Ama sürücüyü güncellediğimde ekran kilitleniyor. Eski sürücü ile oyunları rahatca oynayabiliyorum. Peki neden güncelliyorsun derseniz güncelleyince Erkan görüntüsü daha güzel oluyor ve filimlerdeki görüntüde öyle.

Sürücü adresi.http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/73801#driverInfo-73801=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurgunla -- 15 Nisan 2014; 18:31:56 >

• gurgunla G kullanıcısına yanıt
    Güncellemek yerine, eski sürücüyü tamamen kaldırıp temiz bir driver yüklemesini deneyin.
  • Sanırım yazmayı unuttum. Onuda Denedim. Sonuç Yine Aynı O sürüyü Yükler yüklemez. ekran kitleniyor. Oyuna girmesem dahi. oyuna girince direk kiteniyor.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurgunla -- 15 Nisan 2014; 18:50:28 >
  • Sorun Hala devam ediyor. yokmu çözüm önersi olan ?
  • Bios guncelmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam başka versiyonları denediniz mi driverda
  • Bios güncel 1206 çıkmıştı en son 2010 da o var sitesindede zaten onu gösteriyor. Başka versiyon şuan 2011 güncellemesi var o gayet düzgün çalışıyor. Ama 2014 güncellemesini yaparsam ekran donuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.