Diğer bileşenlerin de iyi olduğunu düşünüyorum. Bu kartı basit sistemlere koymazlar. Sonuçta fena değil. Mobility HD 3450'de bile WOW rahatça çalıştıyor. Bu kartta en ufak sorun olmaz. Rahat olabilirsin.
Arkadaşlar bu kartla birlikte sistemim ;
CPU Cinsi - HIZI Intel Core 2 Duo T9400 - 2.53 Ghz - 6 MB - 1066 Mhz Bellek (MB) 4 GB Bellek Tipi DDR2 - 800 MHz Ekran Kartı NVIDIA GeForce 9300M GS - 512 MB (Paylaşımsız) - 1791 MB (Paylaşımlı) Ekran kartım paylaşımlı 1791 MB'ı görüyor.
olursa piyasadaki oyunları sorunsuz oynayabilme yüzdem kaç olur?
cemcapar;
Oynayacağın oyunların kalitesine bağlıdır bu. Ayrıca her oyunun da kendi içinde ayarları mevcuttur bildiğin üzere. PES 2009'u en yüksek detay ve çözünürlükte son derece akıcı şekilde oynayabiliyorken Crysis Warhead'den görüntü alabilmen bile büyük başarı olur. Umarım anlatabilmişimdir.
İlk etapta o sistemin çok ısınmaması lazım laptopta bu da mümkün değil...
şlemci Intel Core 2 Duo Processor 2.4 GHz P8600 Ekran 15.4" WXGA GLARE EKRAN RAM 3 GB HDD 320 GB Ekran Kartı NV GF 9300M GS 512 MB EKRAN KARTI Genişleme Yuvaları 1 x IEEE1394, 3x USB 2.0, Intel Pro/wireless (802.11a/b/g/N) Optik Sürücü 8x DVD - SUPER MULTI - BLUETOOTH - KAMERA - PARMAK İZİ Audio Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Premium
budur özellikler. Acil fikirkerinize ihtiyacım var
sarpersarper;
Yukarıda cevaplar yazılı. Okumadan mesaj atıyorsun. Kolay gelsin.
ben göremedim ahmetcan44?? sistemin iyiyse denmiş hatta sen demişsin bende yazdım ki tahminden öte tutarlı bir cevap ver diye?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme