Şimdi Ara

NVİDİA GEFORCE GT 740M HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,size bir sorum olacak.Daha önce dizüstü kullanmadığımdan ve şimdi ilk kez alacağımdan oldukça sıkı bir araştırma yapıyorum.Teknosada bir dizüstü gördüm şu sıralar alırsam indirimle 1500 lira civarında gelecek.

http://www.teknosa.com/urunler/125032576/sony-fit-e-svf1521sstw-ceu-notebook

Özellikleri şunlar :
    Marka SONY VAİO
    Intel Core i5 3337U
    Ram 4gb
    SATA 500 gb
    Ekran kartı 1 gb
    Grafik kartı NVDİA GeForce GT740M / @ 810MHz 128 Bit @ 900MHz
    RPM 5400
    çözünürlük 1366x768(böyle olması lazımdı)

Kullanma amacım ofis programları,internet,oyun,günlük bazı işler için olacak.Aklıma takılan noktalarsa:Sony VAİO nun kalitesi hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?.Ekran kartının 1 gb ramın 4gb satanın 500 gb olması gt740m lik ekran kartının yanında düşük kalmıyor mu ?.Bir sorun olur mu,alınabilir mi ?.İlginiz için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeetem -- 17 Temmuz 2013; 23:24:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

NVIDIA GeForce GT 740M: Mobil Oyun ve Günlük Kullanım İçin Grafik Kartı

NVIDIA GeForce GT 740M, mobil cihazlar için tasarlanmış bir giriş seviyesi grafik kartıdır. Günlük görevler ve orta seviye oyunlar için ideal bir seçimdir.

GT 740M, Kepler mimarisine dayanır ve 384 CUDA çekirdeği ile gelir. 128 bit genişliğindeki bellek veri yoluna ve 2 GB GDDR3 bellek kapasitesine sahiptir. Bu özellikler, sorunsuz oyun deneyimleri ve hızlı grafik performansı sağlar.

Kartın saat hızları, 980 MHz temel saat ve 1033 MHz boost saati olarak belirlenmiştir. Bu hızlar, hızlı tepki süreleri ve yüksek kare hızları sunar.

GeForce GT 740M, DirectX 11 desteği ve NVIDIA Optimus teknolojisi ile birlikte gelir. Bu özellikler, enerji verimliliği sağlarken oyun performansını artırır.

Eğer uygun fiyatlı ve yetenekli bir mobil grafik kartı arıyorsanız, GeForce GT 740M senin için iyi bir seçenek olabilir. Orta seviye oyunları yüksek kare hızlarıyla oynamana ve günlük görevlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmene yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biraz geç bir cevap olacak ama bahsettiğin PC'yi (Sony Vaio Fit E15) bu hafta satın aldım ve çok memnunum. Sony kalitesi tartışılmaz bence. Soğutucusu bile tümüyle bakırdan, o derece...

Henüz almadıysan kaçırma derim. Bu fiyata bu kalite zor bulunur. Zaten bu da %25 indirimli fiyatı (:

Ek: Şu an ki mağaza fiyatı 1549 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svsknr -- 29 Temmuz 2013; 20:42:59 >
  • Yeni seriler bu kadar yakınken aciliyet yoksa laptop için beklemek lazım. Malum intel güç tüketimi konusunda çok iyi işler yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 29 Temmuz 2013; 21:26:41 >
  • svsknr S kullanıcısına yanıt
    Lenovo İ7 işlemcili z580 6gb ekran kartı 1tb hdd 2 gb kart 635m harici kart var 1399 liraya aldım o olmasaydı ya sonyi ya da diğer serisi lenovo z500 ü alacaktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB
    12 yıl önce açıldı
    ALINIK GEFORCE 7950 GT, GTX Vs.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.