Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (449. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.002
Cevap
190
Favori
554.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stalker 2 nin grafikleri çamur gibi epic ayarlarda olmasına rağmen.

• Bu Geforce now yine hdd kullanmaya başladı bazı oyunlarda. The Crew motorfest oynuyorum yükleme süreleri hayvan gibi uzun ve kaplamalar geç geliyor hdd yüzünden. tam akıllandılar dedik düzeltiler dedik yine başladı o............. 

• cocobongo555 kullanıcısına yanıt

4080 kartlara kaydırırlar onları geri kalanları 2080 kartlara serpiştirir parayı veren düdüğü çalar hesabı.

• lPaTRoNl kullanıcısına yanıt

kendi topuklarına sıkarlar, 4080li ultimate paketi alabilcek sayısı çok az ülkede. büyük salaklık ederler

• Sanırım SSD'den HDD'a geçmişler. Fortnite yükleme süresi o kadar uzun ki anlatamam. Oyunun açılması yaklaşık 10 dakika sürüyor, maç bulunca yüklenmesi en az 4-5 dakika sürüyor. girdiğiniz maçta harita neredeyse hiç yüklenememiş oluyor. Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

Girip Fortnite'ın kendisinde mi bir sorun var diye Twitter'a baktım, oyunda bir sıkıntı yok.

Geçici bir durumdur diye umuyorum..

• Ultimate paketin lansman tarihiyle ilgili bilgisi olan var mı?
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Hiç bir yerde bilgi yok, yıl sonu haftası olur diye tahmin ediyorum.
  • Arkadaşlar tüm game pass oyunları gfn de oynanıyor mu ve 50 kablolu yeter mi oynamak için
  • Harbi gerizekalı bunlar ya tam ssdye geçtiler 2080e gectiler diye sevindik yine hddye geçmiş o evlatları yahu bu kadar aşağılıklık olmaz kasım kasım kasılıyor oyunlar. kırk saat açılmıyor.Nvidia GeForce Now [ANA KONU] ası bi şerefsiz bunlar anlamadım gitti. aldıkları her kuruş haram zıkkım olsun bi daha kanarsam bana da yazıklar olsun bi daha kuruş vermem bu servise giderim hayvan gibi gecikmeyle çamur gibi görsellikle boostroid oynar veya vpnle xclouda girerim çok daha iyi. şerefsiz köpekler. bi oyuna gircez yarım saat loading bekliyoruz ayıptırNvidia GeForce Now [ANA KONU] Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

• cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı durum olduğunda (geç açılma) oyunu kapatıp, tekrar bağlanıyorum 2. kez bağlandığında SSDli makineye mi atanıyor bilmiyorum ama daha hızlı açılıyor.
  • gfn aboneliğini iptal edebilen var mı?

• 50 mbit kablolu internetim var
    dün cod bops6 yı extereme ayarlarda hiç
    takılmadan oynadım
    bugünde İndiana yı denedim sonuç:
    oynarken hiç takılma yok sadece bazen ara sahnelerde hafif fpd kaybı var gibi
    hangi kart atandı onu göremedim maalesef
    path tracing de açık.

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 10 Aralık 2024; 10:11:50 >

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Indiana gayet güzel çalışıyor.

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]NeCRiSyoutube
    Indiana Jones™ and the Great Circle™ - Geforce NOW
    https://www.youtube.com/watch?si=ux-k5b_949jL5495&v=zijy4JCKqms&feature=youtu.be
  • Gamepass çıldırttı dün beni, Stalker'da da aynı şeyi yapmıştı 100 küsür gb indiriyor, sonra güncelleme geldi dedi az bişey indirecekken hata verdi, tekrar dene deyince 100 küsür gb'a tekrar başladı.

O arada GFN aklıma gelmemişti, keşke açıp oynayıp baksaymışım. Yanılmıyorsam Gamepass kütüphanesini de kabul ediyordu değil mi?

Başta GFN ne kadar gereksiz falan filan diye söylenirken geçenlerde 1 yıllık üyeliği 1.000 TL'ye verdiklerinde kendimi satın alıyor buldum.

Almaya da şöyle karar verdim, bi yurtdışı seyahatte bavula DualSense'i atmıştım, uzaktan PS'i oynarım diye, oteldeki bağlantı açtırmadı. Ne yapayım ne yapayım diye düşünürken aklıma geldi, Gamepass ile halihazırda yurtdışındayım diye Xbox Cloud'a bağlandım ve Xbox'taki oyunları oynadım telefondan. Olay baya hoşuma gitti...

Oyun olayının geleceği burada olabilir, ancak tabi sistem kendi bacağına sıkıyor bi yandan da. Sen o kadar ekran kartı bilmemne satmaya çalış, sonra de ki, telefondan, TV'den falan bile "oyun donanımı olmadan" oynama imkanı de... Garip.

• NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Evet ben de çok memnunum very ultra path tracing açık şaka gibi

ama ekran kartını atanan

ekran kartını göremedim onu nasıl görebilirim Indiana jones'ta
  • final fantasy 16 bu sistemde var mı kendi sistemimide güvenmediğim için buradan oynayayım diyorum .

• chris92 C kullanıcısına yanıt
    Evet var, Epic'ten veya Steam'den FF XVI aldıysan oynayabilirsin.
  • drowen kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler nier yeni geldi ya Square enix bu sisteme pek sıcak bakmıyor diye biliyordum demekki artık ekliyor hemen .

• chris92 C kullanıcısına yanıt
    Evet, bu aralar güzel oyunlar geliyor, RE Remake 4 de geçen aylarda gelmişti, bu hafta Indiana Jones geldi.

Nier Automata'yı Boosteroid'te bitirmiştim, şimdi First Descendant'tan vakit bulabilirsem Nier Replicant'a bakarım.
  • 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.