2 gündür İndi ye giremiyorum oyun açılıyor gibi oluyor sonra gfn anae ekrana dönüyor neden olabilir |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (450. sayfa)
-
-
Yok mu bir fikri olan -
arkadaşlar şuanda GFN üzerinden indiana yı oynayabilen var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübüarkadaşlar şuanda GFN üzerinden indiana yı oynayabilen var mı
yok mu bir cevabı olan
-
Şimdi denedim, oyun çalışıyor sorunsuz.
-
hocam bende niye atıyor ki
ayarlarımda mı birşey var
cod çalışıyor
stalker çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 14 Aralık 2024; 12:13:24 > -
Benim ayarlarım standart. Uygulama dışında web üzerinde denediniz mi? Uygulamayı yeniden yüklemeyi de deneyebilirsiniz.
-
Hocam web üzerinden denemedim ama önceden çalışıyordu birden bozuldu Ben makineye komple format attım yine değişen bir şey yok -
İşin tuhaf yanı PC'de de çalışıyordu oyun 3050 Laptopta şimdi o da çalışmıyor -
web üzerinden de denedim
sonuç aynı
-
Ben bu oyunu oymayamayacagım galiba -
Görünüşe göre oyunda bazı problemler var. Oyunla ilgili arama yaparsanız karşınıza çıkacaktır. Youtube üzerinde de bazı fix videoları mevcut.
Ne kadar yardımcı olurlar bilemiyorum tabii.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü
Ben bu oyunu oymayamayacagım galibagame+ ekibi mail yazınca birkaç saate dönüş yapıyorlar.
-
ultimate 4080 ne zaman başlayacak mı bilen var mı ben denemek için ön kayıt yaptım..bakalım grafik kaliteli ve performanslı olacak mı
-
Saoll hocam xcloud da çalıştı ama xcloud gfn kadar iyi değil maalesef
Işin tuhafı PC'ye koymuştum çalışmıştı 1-2 saat oynamıştım Ondan sonra bir daha oyuna giremiyorum siyah ekranda kalıyor -
Geforce Now Aldığım ile iptal etmem çok fazla sürmedi. Sürekli hatalar, takılmalar, Yok bana göre değil. Mantık olarak iyi ama sürekli kullanınca o mantığın daha oturmadığını anlıyorsunuz.
-
Paycelle 1 Yıl 799 TL kampanyası var 2 günü daha var sanırım. 2 haftaya bitiyordu benim de uzattım 1 sene değerlendirmek isteyen varsa. Yalnız ilk defa GFN de sıra bekliyorum bu aralar oyunlar da geç açılıyor sanki bo6. Benzer durumda olan var mıdır?
-
Hem sıraya sokuyolar hem de hdd kullanmaya devam ediyolar kalite yerlerde. Geçen düzeltmişlerdi sonra yine bozdular. Bunlar akıllanmaz
-
Ben 6 aydır kullanıyorum sıra ilk defa bu 3-4 gündür denk geliyor. HDD zaten hep vardı ama sunucularda ekstra yük var sanki. Önceden Black Ops 6 1 dk civarından açılıyordu şimdi 3-4 dk bekletiyor. Yine de aylık 65 TL ye idare ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X