Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (450. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.005
Cevap
190
Favori
554.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür İndi ye giremiyorum oyun açılıyor gibi oluyor

sonra gfn anae ekrana dönüyor

neden olabilir

• Yok mu bir fikri olan
  • arkadaşlar şuanda GFN üzerinden indiana yı oynayabilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

arkadaşlar şuanda GFN üzerinden indiana yı oynayabilen var mı

yok mu bir cevabı olan

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Şimdi denedim, oyun çalışıyor sorunsuz.

• mac kullanıcısına yanıt

hocam bende niye atıyor ki

ayarlarımda mı birşey var

cod çalışıyor

stalker çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 14 Aralık 2024; 12:13:24 >
  • Benim ayarlarım standart. Uygulama dışında web üzerinde denediniz mi? Uygulamayı yeniden yüklemeyi de deneyebilirsiniz.

Hocam web üzerinden denemedim ama önceden çalışıyordu birden bozuldu Ben makineye komple format attım yine değişen bir şey yok
  • İşin tuhaf yanı PC'de de çalışıyordu oyun 3050 Laptopta şimdi o da çalışmıyor

web üzerinden de denedim

sonuç aynı

• Ben bu oyunu oymayamayacagım galiba
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Görünüşe göre oyunda bazı problemler var. Oyunla ilgili arama yaparsanız karşınıza çıkacaktır. Youtube üzerinde de bazı fix videoları mevcut.

Ne kadar yardımcı olurlar bilemiyorum tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

Ben bu oyunu oymayamayacagım galiba

game+ ekibi mail yazınca birkaç saate dönüş yapıyorlar.

• ultimate 4080 ne zaman başlayacak mı bilen var mı ben denemek için ön kayıt yaptım..bakalım grafik kaliteli ve performanslı olacak mı

• generateDon kullanıcısına yanıt
    Saoll hocam xcloud da çalıştı ama xcloud gfn kadar iyi değil maalesef
    Işin tuhafı PC'ye koymuştum çalışmıştı 1-2 saat oynamıştım Ondan sonra bir daha oyuna giremiyorum siyah ekranda kalıyor
  • Geforce Now Aldığım ile iptal etmem çok fazla sürmedi. Sürekli hatalar, takılmalar, Yok bana göre değil. Mantık olarak iyi ama sürekli kullanınca o mantığın daha oturmadığını anlıyorsunuz.

• Paycelle 1 Yıl 799 TL kampanyası var 2 günü daha var sanırım. 2 haftaya bitiyordu benim de uzattım 1 sene değerlendirmek isteyen varsa. Yalnız ilk defa GFN de sıra bekliyorum bu aralar oyunlar da geç açılıyor sanki bo6. Benzer durumda olan var mıdır?

• PureHD kullanıcısına yanıt

Hem sıraya sokuyolar hem de hdd kullanmaya devam ediyolar kalite yerlerde. Geçen düzeltmişlerdi sonra yine bozdular. Bunlar akıllanmaz

• cocobongo555 kullanıcısına yanıt

Ben 6 aydır kullanıyorum sıra ilk defa bu 3-4 gündür denk geliyor. HDD zaten hep vardı ama sunucularda ekstra yük var sanki. Önceden Black Ops 6 1 dk civarından açılıyordu şimdi 3-4 dk bekletiyor. Yine de aylık 65 TL ye idare ediyor.

• 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.