Stalker 2 çıktı niye yok hala geforce nowda? ilk günden eklicez demişlerdi? bilen var mı kaçta eklenicek edit:geldi ancak steam sürümü geldi biz gamepass kullanıcıları avcumuzu yaladık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 21 Kasım 2024; 17:18:8 > |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (448. sayfa)

-
-
Xcloud 1080p oynatıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 ay 999 tl lik paketi almak istiyorum kartta limit var ama sürekli ödeme hatası alııyorum nedenini bilen var mı ?
-
Biliyorum hocam ordan oynamak istesem açarım ama stabil çalışmıyor neyseki eklenmiş xbox mağazası GFNye
-
Konuya bakamadım..çözümü bilen varsa yazabillir mi.steam senkrazyonunu yaptım...Geforce nowda mesela steam kütüphanemde olan cyberpunk 2077 oyununu başlatıyorum..yükleme sonrası steam açılıyor..yaş istiyor ..yazdıktan sonra steam sayfası açılıyor kütüphanede oyun var..fakat install yazıyor..bekliyorum oyun başlamıyor...yani steam satın aldığım kütüphanedeki hiçbir oyun başlamıyor..Çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim..
-
Kıyıda köşede, ya da arka planda bir yerde Red Launcher'ın açık olması lazım. Cyberpunk'a Red Launcher'dan giriliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öncelikle merhaba.100 mbps internet hızına sahibim. Ağ testi yaptığımda tüm sonuçlar iyi çıkıyor. Cyberpunk 2077 oyununda oyunun fpsleri berbat. CTRL+N kombinasyonunu yaptığımızda bildiğiniz gibi FPS'ler görünüyor. FPS(AKIŞ) genelde 60 fps iken, FPS(Oyun) yerlerde, 30 veya 20 leri görüyorum. Ayrıca artık gelen kartı da göremiyoruz sanırım ? Çözümü olan veya bu sıkıntıyı yaşayan var mı ? En iyi GEFORCE NOW ayarları sizce nelerdir lütfen yardımcı olur musunuz TR sunucusundayım
-
Grafik ayarlarına girip "Tavsiye edilen" (veya "Önerilen") grafik ayarlarını seçmeyi dener misin? Işın izleme veya DLSS gibi yeni teknoloji bir özellik açtıysan onu kapatacaktır ve bağlandığın makineye göre bir grafik ayarı yapacaktır. Bir de FPS sınırlandırma ayarına bakmayı unutma.
-
CP2077 de ne yaparsanız yapın FPS düşecektir. Cc150 o oyun için yeterli bir işlemci değil. Eğer CP2077 yi gerçekten kaymak gibi bir deneyim ile oynamak istiyorsanız 4080 paketleri ile tekrar deneyin derim. Full RTX + Frame gen ile 120 FPS oynamak mümkün oluyor.
Ben bu Geforce NOW ilk çıktığında almıştım. Cyberpunk 2077'yi her şey ultrada bitirdim. Hiçbir fps düşüşü yaşamadım, müthiş bir tecrübeydi. 11+1 bin lira görünce alayım dedim. 3 aylık almıştım o zamanlar. Şimdi şu anki oyun performanslarına baktığımda insanların neden şikayetçi olduğunu anladım. Rezil etmişler teknolojiyi, ilk çıktığı zamana kıyasla dağlar kadar fark var. Normal ayarlarda 30 fps alıyorsam bu oyunda zaten diyecek hiçbir şey yok. Benden kaynaklı mı diye merak etmiştim sadece.
-
Bu oyuna çok sayıda RTX özelliği eklediler. Son update ile de ağırlaştığı söyleniyor. Zamanla donanım isteği artmış olmalı diye düşünüyorum. Yapımcının böyle bir yaklaşım seçmesi bence hiç hoş değil. 2080 ile en son geçen baharda denemiştim. Performansını beğenmeyince 4080 aldığımda bitiririm deyip sonraya bırakmıştım. Ben 4080 ile oynayıp bitirdim ama son güncelleme geldikten sonra hiç denemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muratto01 -- 24 Kasım 2024; 10:25:27 >
-
Grafik ayarlarında Path Tracing işaretli mi? Grafik kartlarını oldukça yoran bir özellik.
Bir de FPS ayarı limiti açıksa onu kaldırmak gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 24 Kasım 2024; 22:13:36 >
Burda Better Xcloud rehberi yapan bi arkadaş vardı ya buralardayse pinge nasıl bakıyoruz anlatabilir mi acaba? internette bulamadım bi türlü
-
Fiyatlar güncellenmiş. 1000 TL'ye 1 yıl alanlar mutlu :)
-
-
Bir de Ultimate paket geldiği zaman bakmak lazım :)
Path tracing oyunu baya bir değiştiriyor ancak FPS katili, bu yeni paket ile nasıl görünecek acaba, çok merak ediyorum.
Oyuna girerken üst kısımda fps ve ms değerleri yazıyor bunun dışında betterxcloud uygulama ayarlarında sürekli açık kalma butonu vardı galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X