Hocam geçen sene çok boosteroid kullandım. input delay en çok akşamları oluyor. Akşamları değil de mümkünse gündüzleri girmeye çalış derim. ama en büyük çözüm şu; Boosteroide masa üstü programından değil de tarayıcıdan girmelisin. Hatta mümkünse microsoft edge canary'den girmelisin o zaman input delat çok ciddi azalıyor ve global geforce nowdaki seviyelere geliyor. baya oynanabilir oluyor yani. Ayrıca Edge Canary'de görüntüyü AI yükseltme seçeneğüi de var bu sayede daha iyi bir görüntü elde edebilirsin. |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (446. sayfa)

-
-
Yanıtın için sağ ol. Özellikle Edge Canary için. Görüntü yükseltme özelliğine kesinlikle bir göz atacağım.
Benim sorunumum sanırım sistemin beni uzak sunuculara atması. Almanya sunucusuna falan bağlıyor beni. İstanbul VPN ile denedim bu kez Romanya'ya bağlıyor. Ping de bayağı bir düşüyor. Ama VPN olduğu için oyunlar açılmıyor, internet hızı da düşük oluyor haliyle. Desteğede yazdım ama bakalım.
-
Son birkaç gündür gecikme problemi, fps drop gibi problem yaşayanlar var mı? Oyunda dalgalanmalar yaşamaya başladım bayadır olmuyordu son birkaç gündür oyun oynanmıyor.
-
Call of Duty'ye girişte ben de çok sorun yaşıyorum. "Launching..." kısmında takılıp kalıyor.
Eğer 1 dakikadan fazla beklerseniz sürekli kapat aç yapın oyunu. Tekrar tekrar denemek lazım.
Bir çözüm bulabilen var mı?
-
ben de dediğiniz gibi giriş yapabiliyorum hocam, sürekli aç kapa yaptıktan sonra giriyor.
-
-
Teşekkür ederim. Bu senkronizasyon ekranı dediğiniz gamepass'e ait olan ekran değil mi? Denedim ama oyunu açmadı yine launching kısmına geçiyor kalıyor yine.
Bir de hocam ufak 2 sorun daha var:
1) Oyun bazen maç başlayınca siyah ekranda kalıyor, mecburen komple çık-gir yapmak gerekiyor yine.
2) Oyundan çıkınca tekrar gfn'den girmeye çalışırken "Önceki oturumunuz sonlandırılıyor..." ekranında çok uzun süre bekletiyor, bazen 10-15 dakika gibi sürelerde beklettiği oluyor. Bu esnada defalarca GFN'i kapat-aç yaptığım halde düzelmiyor. Buna bir çözüm bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 31 Ekim 2024; 0:0:15 > -
Bahsettiğiniz durumları yaşamadım o yüzden yardımcı olamıyorum hocam.
Evet o ekrandan bahsediyorum. İlk kısımda çıkıp oyuna girdikten sonra deneyince düzeliyor bende.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
..ku yedik beyler aylık 100 saatlik oynama sınırı getiriliyor. Hemde direkt nvida kendisi getiriyor tepki gösterelim beyler. bu durum kabul edilemez
-
Türkiyedeki üyeliğimi Almanyada kullanabiliyor muyum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dalga mı geçiyor bunlar? Ben mesela baya aktif kullanıyorum. Günlüğü yaklaşık 3-3,5 saate denk geliyor aylık 100 saatte. Ne yapalım zorla 2-3 tane gfn hesabımız mı olsun istiyorlar.
Madem sınırlama getirilecek o zaman fiyata da kallavi bir indirim yapsınlar.
-
Ben bu game plustan tl ile üyelik alsam preimum hesabım avrupa ülkelerinde de çalışıyor mu yoksa sadece türkiye içi mi hocam bilginiz var mı? Kampanya başlamışken üyelik başlatmak istiyorum ama sık sık avrupa'ya gidiyorum iş seyahatlerinden dolayı.
Eğer bu gameplus avrupa'da çalışmıyorsa oradayken EU üyeliği alırım çünkü eğer sıkıntı olacaksa
-
Sitedeki "YAKINDA" kısmında ne olacak bilginiz veya tahmininiz var mı beyler?
-
peşin fiyatına 4 taksit nasıl oluyor? Ben seçenek göremedim
-
Belki ödeme adımına gelince seçenek çıkıyordur.
Fiyat iyi gibi geldi bana bu arada. Geçen sene Black Friday'de 950 TL'ye 1 senelik almıştım sonra baya yükselmişti fiyat. Şimdi de 1000 TL baya iyi. Enflasyon burayı vurmamış :)
-
tamam halloldu yeni kart ekle dedikten sonra ilk 8 rakamı yazınca çıkıyor.
sistemin bütün eksi yönlerini kabul edince 11+1 fiyatı makul bence de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monolithic -- 9 Kasım 2024; 21:44:59 > -
100 saat oynama sınırı Bizde olmucakmış beyler. Gameplus açıklama yaptı
-
Aha ultimate paket geliyor anlaşılan. ama tabi öküz gibi pahalı olur kim alabilcekki o da ayrı konu
-
Hollanda'da satılan ultimate ve performans versiyon. Dile çok takılmayın aşağı yukarı sayılarla ne demek istediği belli oluyor. Bence 4080 olmaz ama 2 katı olur :)
-
Ultimate çıktığında mevcut üyelere makul bir fiyat farkıyla kalan süreleri için ultimate'e geçme imkanı verseler güzel olur :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X