Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (444. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: yerel oyun kulübü
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
9.009
Cevap
190
Favori
554.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

vpn le alınca geforce now ı sadece tarayıcıyla mı kullanabiliyoruz?

• bir de bf5 açılırken hata veriyor xc27a0005 diye.

• bir el kısa bi bf1 attım. sonuçlar böyle. millenicom 100mbit kullanıyorum kablolu bağlantı. millenicomun kalitesizliği yüzünden mi böyle? bazen ara ara fps düşüşleri takılmalar falan oluyor.

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]
  • Android 10 olan sony tv de geforce now düzgün çalışır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeForce Now Türkiye Yüzde 50 indirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• MW3 deneyen oldu mu? Başka bir grupta Warzone dışındaki modlara gırılmıyor vs yazılmış doğru mu?

Sadece mw için almayı düşünüyorum ama warzone sevmiyorum.

• ödeme yaparken hata alıyorum herkeste mi öyle acaba

• cLk kullanıcısına yanıt

Çoğu android tv ve boxlarda stabil çalışmıyor hata veriyor denemenizde fayda var.

• Bu kredi kartini nasıl silicem silemiyorum bir türlü yarın öbür gün bunlar karttan para çekerse ne yapabilirim?

• geforce now 1 senelik üyelik açacağım 1440tl’ye, en iyi iade/puan kazanabileceğim ödeme yöntemi nedir ne önerirsiniz arkadaşlar? bir bankada kampanyası var mı

• - Yurtdışıyla neredeyse aynı fiyata geliyor.
    - Harddisk veriyor. Yarım saat yükleme süresi var.
    - 1060 veriyor sürekli ve ürün reklamında RTX On yazdığını hatırlatırım.
    - Yurtdışında 4080 veriyor sürekli.
    - Yurtdışında aylık 8$ paket var ve bu 4K'ya upscale yapabiliyor. (ABD)

Kısaca özet. Kimsenin umurunda değiliz, üstüne üstlük mağdur ediliyoruz. Yayıncılarla da bu konunun üzeri kapatılıyor.

• Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

Bugün bu hatayı alanlar oldu mu? CS2 oynuyordum bağlantım kesildi, kapatıp açtım sonuç bu.

• Konu ölmüş turkcell öldürünce müşterileri.. Avrupa'da kullananlar nasıl hallediyor? App'i kullanabiliyor muyuz, yoksa sadece tarayıcıdan mı oynanıyor? Hangi ülkeden alıyorsunuz?

• Chronotide kullanıcısına yanıt
    Benim yıllık üyelik bitsin, Avrupa serverına (en yakın South East / Sofya serverı) geçiş yapacağım ben de.

Bir kaç sene önce Amerika VPN'i ile üyelik alıp kullanmışlığım var. Bu şekilde daha uyguna geliyor.

App değil de, Chrome browserdan bağlanıyorum.

Aslında yurtiçinde HDD yerine SSD kullansalar, bir de Ultimate donanımları getirseler, iş yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 24 Ağustos 2024; 23:35:45 >
  • Üyelik bitsin bende avrupa ya geçerim. Game+ (Turkcell) pişmanlıktır. Basit güncellemeler bile günler hatta haftalarca sürebiliyor. Diğer sıkıntıları da yazmışlar zaten.

• Bugün AC: Origins oynayayım dedim, ayarlara girdim ayarlar en düşükte, çünkü GTX 1060 verilmiş. Dedim neyse, zamanında bende 1060 ile oynayıp bitirmiştim, sorun olmaz deyip ayarları yükseltmeye çalıştım ama oyun ayarları uygulamak için restart istiyor. Restart atıyorum, oyun ayarları unutuyor. Dört kere denedim ama yok durum aynı. Bu oyunu yüksek ayarlarda nasıl oynayabilirim? Aşırı saçma bir mantık hatası var.

Not: Dört denememin yalnızca birinde 2080 verdi ama Cyberpunk 2077, Dying Light 2 ve Guardians of the Galaxy gibi yeni ve sistem isteyen oyunlarda hep 2080 verdi.

• razzPoker kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir olay da ben yaşadım; Wuthering Waves isimli oyunu deneyeyim dedim, tekrar tekrar 1060 verdi.

Dedim belki dikkate alırlar, bu durumu anlatan bir yazı yazdım kendilerine. 10-15 dakika sonra denediğimde ve sonrakilerde aynı oyun için 2080 verdiğini gördüm.

Aynı zamanda Boosteroid de kullanıyorum. The First Descendant oyunu açılırken bekleme süresi GFN ile aynı. Acaba HDD'den SSD'ye geçiş mi yaptılar...Baldur's Gate 3 deneyeceğim bir de, uzun zamandır açmamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 25 Ağustos 2024; 21:36:14 >
  • Xbox mağazasından Ubisoft+ alıp 300 TL olan Ubisoft oyunları oynanabiliyor mu acaba Ubisoft Connectten deneyen oldu mu? Lost Crown ve Star Wars Outlaws oynayacağım da çalışır mı emin olamadım.

• Space marine 2 oyunu sadece steam var. Epic eklenecek mi acaba? Genel olarak epic oyunlarında sıkıntı var sanki.

• 
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.