Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (445. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.006
Cevap
190
Favori
554.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam avrupa veya amerika arasında peki hangisini önerirsiniz? Avrupa şu an daha mı avantajlı? yıllık VPN hesabı aldım. Bu sefer kısa süreli geforce now kullanmak istiyorum türkiye dışında denemiş olurum diye hem. Hangisini önerirdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aynanınİçi

Hocam avrupa veya amerika arasında peki hangisini önerirsiniz? Avrupa şu an daha mı avantajlı? yıllık VPN hesabı aldım. Bu sefer kısa süreli geforce now kullanmak istiyorum türkiye dışında denemiş olurum diye hem. Hangisini önerirdiniz?

Mesajınızı görünce yazmak istedim. Türk banka kartıyla Amerika'dan GFN üyeliği alırsanız son ödeme ekranında %20 vergi ekliyor. Yani 6 aylık ultimate üyelik 120$ a geliyor. Bu olay AB ülkelerinden € ile alışveriş yaptığınızda olmuyor. Yani 6 aylık ultimate 110€ oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • powerring kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim cevabınız için hocam, aylıkla almayı düşünmüştüm şimdilik ancak avrupa veya amerika üzerinden alındığından tr parasıyla 3 kat fark oluyor,yani aylık 900 ve 1000 civarına gelmiş oluyor. Şu an şartlarım yüzünden türkiye üzerinden aylık alacağım gibi gözüküyor.  

• Lol e getirilen anti hile sisteminden sonra lol geforce nowdan kaldırıldı bayadır gelecek gibide durmuyor. Lol oynanabilen bildiğiniz bir bulut sistemi var mı?

• Oyun için grafik ayarları her çıkıp girdiğimde değişiyor. Bunu kaydetmenin bir yolu yok mu?

• Tunca Arslan (youtuber) Geforce Now'da premium kullanicilarina artık standart hep 2080 ekran karti atandığını söyledi bu dogru mu arkadaslar? Gameplus premium kullancilari yazarsa sevinirim freelerde 1060 verebiliyor çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, yaklaşık 1 aydır 1060 geldiğini görmedim. Buna benzer Gameplus sitesinde de bir bildirim olmuştu sanırım.

3 haftadır kullanıyorum 4 farklı oyunda denedim 2080 geldi hep.

• Şu hizmet neden bu kadar gömülüyor anlamıyorum. Ara ara pre. alıp kullanıyorum memnun olmadığım hiç olmadı. 3 aylık aldım şimdi de sıkıntısız oynuyorum. Sadece fiyatları indirim olmazsa çok fazla.

• Hizmet tanıtımına RTX On yazıp 1060 vermesi rezillikti. HDD vermesi de oluyordu. Bu sorunlar giderildiyse çok güzel hizmet, indirimli alındığı takdirde parasının hakkını her türlü verir.

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt

iyi bari sevindim hocam, peki hdd durumu hala devam ediyor mu? yoksa ssdye geçildi mi?

• Çok hızlı yükleniyor oyun ama hdd yada ssd mi bilmiyorum bakmadim detaylı .

• SSD olduğunu düşünüyorum yüklemeler gayet hızlı.

• Eyvallah beyler sağolun anlattıklarınıza bakılırsa GamePlus yola gelmiş şikayetlerden sonra. Umarım bir daha aynı hatalara düşmez dicem ama umudum sıfır

• 3 Aylık aldım ve sonuç olarak 1060 problemi ortadan kalkmış her oyuna 2080 geliyor ancak sorunlar bitmemiş. Bazı oyunlarda hdd sorunu halen var ama nadir en azından bu iyi bişey. Fakat şöyle bir durum var, türk serverlarında çok ciddi paket kaybı oluyor bazen ve oyunlar pixel pixel çalışıyor. Sorun benden kaynaklı sanıyordum ancak değilmiş. Speed testten baktım sorun yok, Global geforce nowda oyun oynamayı denedim hiç bir sorun yok yağ gibi akıyor, başka ildeki kuzenimin PS5'ini remote play ile oynadım onda da bi sorun yok. İnternetim zaten çok iyi ve kablo ile bağlı. Dolayısıyla sorun GamePlusta yani serverlarında. Alıcaklar gene iyi düşünsün derim. Toparlanmış evet ancak sorunsuz değil.

Edit:Paket kaybı sorunu illallah ettirdi, internet sağlayıcımda hiç bir sorun bulunamadı sorun benden kaynaklı değil. Geforce Now'ın serverlarıyla alakalı bi durum söz konusu ve çözülemiyor. Çamur gibi görüntüde oynuyoruz. Almayın sakın

Edit 2:Bir kaç gün sonra paket sorunu kendiliğinden düzeldi. Çözdüler heralde. Şu an memnunum diyebilirim.Tekrar bozulursa editlerim.

Yalnız Call of Duty xbox sürümü geforce now ile açılmıyor.Hub ekranında oyuna gircekken takılı kalıyor. Çözümü bilen varsa yazsın lütfen 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 25 Ekim 2024; 13:15:37 >

• arkadaşlar bende bir haftalık premium paketi alarak deneme yaptım. Memnun kaldım ve 3 aylık paketi almayı düşünüyorum. Yalnız bir problemim var. Mesela dead by daylight oynarken eskiden ekran kartım olan bir bilgisayar ile alt + z yaparak ge force menüsünden parlaklık açıyordum. Şimdi bu bu force now da oyun karanlık ise nasıl parlaklık açacağız? Dead by daylight oyunun kendi içinde parlaklık ayarı yok ne yazık ki.

• Call of Duty gamepass (xbox) Sürümünü açabilen var mı? Geforce nowdan Cod'a giriyorum fakat oyun ilk ekranda kalıyor bi türlü giremedim yarım saat bekledim yine de girmiyor. Çözümü bilen varsa yazsın lütfen

Öğlen girmiştim ama şuan açılmıyor. Derken açıldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 25 Ekim 2024; 19:37:52 >
    Bende de aynı sekılde giriş ekranında 15 dakika bekledim acılmadı xbox gamepass sürümünde

• Sistemin bence şu an için en büyük eksiği kütüphanenin aşırı dar oluşu. Yoksa ne görüntüde ne de bağlantıda bir sorun yaşadım. Sırf bu yüzden denemek için Boosteroid aldım bir aylık ama onda da hem bir tık bağlantı sorunu oluyor hemde input delay çok fark edilir seviyede. Yani düşünen varsa oynanılmaz seviyede değil ama rahatız da ediyor. Ancak kütüphanesi derya deniz gibi bir şey. Sony oyunlarından Rockstar oyunlarına kadar her oyun var.

Bu lnuyla ilgili bir de küçük bir yardım istemiş olayım. Şu Boosteroid'de input delay sorununu yaşayan çözebilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.